Creditcard aanvragen > Online-lening.net

Creditcard aanvragen

Direct aankopen doen met een Creditcard. Dat kan hier. Nu.

Een creditcard aanvragen kan eenvoudig en snel online. Een creditcard is onmisbaar in deze online digitale wereld. Altijd geld beschikbaar. Online. Offline. Onmisbaar. Vergelijk hier en bestel uw nieuwe creditcard direct online:

 

Wat is een creditcard

Een creditcard is een kaart waarmee u wereldwijd, bijna overal mee kunt betalen, zonder dat het uitgegeven bedrag direct van uw bankrekening afgeschreven wordt. Ofwel een kaart die u een soort krediet geeft, een soort lening dus. Een kredietkaart genaamd, en in het Engels heet dat dus een Creditcard. Afhankelijk van de maatschappij waar u deze kaart van gebruikt en afhankelijk van de vele diverse voorwaarden die er rond creditcards bestaan, kunt u veel of juist minder grote bedragen uitgeven zonder dat dit direct merkbaar is aan uw banksaldo.
De kaart schiet als het ware het betaalde bedrag voor, en waordt pas later, meestal één keer per maand, afgeschreven van uw rekening.
Maar op het moment dat u betaald met uw creditcard, merkt u dat op dat moment niet in uw portemonnee. Pas later betaald u het bedrag aan de creditcard maatschappij terug. En de winkel of instantie waar u uw aankopen gedaan heeft krijgen het geld weer van de creditcard maatschappij.

 

Creditcard aanvragen via online-lening.net

Waarom een creditcard gebruiken ?

Een creditcard heeft vele voordelen. U kunt direct afrekenen zonder dat het u ook direct geld kost van uw bankrekening. U heeft geen contant geld op zak, dus minder gevoelig voor diefstal of verlies. U moet immers met een pincode en/of handtekening betalen. Verzekerd: Uw aankopen zijn meestal verzekerd tegen verlies, beschadiging of diefstal als u deze met een creditcard heeft aangeschaft. Handig. Een creditcard is onmisbaar als u bv een auto gaat huren of een hotel gaat bezoeken. Meestal worden hiervoor grote bedragen aan borg vereist, welke u met een creditcard (tijdelijk) dekt. U hoeft dus geen grote bedragen cash geld mee te nemen en in te leveren als borg.

Soms zelfs onmisbaar

Er zijn momenten waarbij het hebben van een creditcard zelfs noodzakelijk is om uw aankopen te kunnen doen. Vooral in de Verenigde Staten. Daar kunt u werkelijk alles betalen met een creditcard en is op vele plekken zelfs de enige manier om mee te betalen. Een auto huren is bijna onmogelijk daar als u geen creditcard heeft. Of in een hotel. Daarwil men eigenlijk eerst uw creditcard even zien voordat u de sleutel van uw kamer meekrijgt. Dat geeft de eigenaar wat meer zekerheid dat u de rekening wel gaat betalen en bijkomend voordeel is dat u gewoon alles kunt gebruiken in het hotel en alles op uw kamer kunt laten zetten. Uw creditcard werkt dan als een soort borg voor het hotel. Kortom minder zorgen voor u én het hotel. Iedereen blij. Maar ook online is het soms noodzakelijk. Sommige diensten accepteren alleen maar creditcard betalingen en bieden geen mogelijkheden aan als bv iDeal of bankoverschrijving. Dan is de creditcard de enige uitkomst. Veel websites in het buitenland vereisen dat. Bijvoorbeeld vele Chinese websites waar u goedkoop spullen kunt aanschaffen, of Paypal bijvoorbeeld, die doet ook het liefst alleen zaken met u als u een creditcard heeft.

2 soorten creditcards

U kunt via online-lening.net 2 soorten creditcards vergelijken en aanvragen: Een standaard creditcard, waarmee u eerst geld kunt uitgeven en later via uw bankrekening kunt terugbetalen. Of een prepaid-creditcard, waarbij u eerst vanuit uw bankrekening uw saldo op uw creditcard opwaardeerd (net als bij uw prepaid telefoonkaart) en daarna kunt u deze kaart gebruiken om uitgaven mee te doen met een maximum van het tegoed op uw creditcard.

Een creditcard aanvragen is eenvoudig en snel online te regelen. Gebruik de vergelijker op deze pagina en bestel uw creditcard direct online.

Ook interessant :

VIABUY Prepaid Mastercard