Leningen vergelijken > Online-lening.net

Leningen vergelijken

Leningen vergelijken is de eerste stap om direct te besparen

Direct leningen vergelijken

Leningen vergelijken

Het spreekt vanzelf dat u zich zo goed mogelijk wenst te informeren alvorens een verbintenis aan te gaan met betrekking tot een krediet

Leningen vergelijken moet. U wilt er namelijk natuurlijk zeker van zijn dat u het krediet in kwestie ook daadwerkelijk kunt terugbetalen. Het kan in ieder geval nooit kwaad om de verschillende kredieten, welke voldoen aan uw vereisten, tegenover elkaar af te wegen. Dit kan op verschillende manieren. De meest gebruikte (en ouderwetse) manier is door contact op te nemen met een kredietverstrekker bij u in de buurt. Leg hem uw situatie uit en vraag of het mogelijk is om een voorstel te doen. Vermeld er duidelijk bij dat u openstaat voor verschillende mogelijkheden en kredietvormen en dat u deze graag tegenover elkaar wenst af te wegen om zo de beste keuze te kunnen maken. Een andere mogelijkheid is om op het internet te rade te gaan. Op bijna iedere financiële website vindt u voldoende informatie om de voorwaarden en kosten van verschillende kredieten te kunnen vergelijken.

Hoe vraag ik vrijblijvende gratis offertes aan ?

Elke kredietverstrekker biedt de mogelijkheid om een vrijblijvende gratis offerte aan te vragen. Het is dus erg gemakkelijk om aan meerdere vergelijkbare offertes te komen.  U kunt hiervoor naar uw plaatselijke bank of financieel adviseur gaan om daar in een luxe kantoor uw financiële wensen kenbaar te maken. Vervolgens krijgt u offertes in huis die u kunt gebruiken om te vergelijken.

Een snellere manier is om kredietoffertes via internet aan te vragen. Een zeer groot aantal kredietverstrekkers is online bereikbaar, velen zelfs alleen maar online. Je vult online alle informatie over jouw financiële situatie en wensen in. De kredietverstrekker zal dan zeer snel met een voorstel komen in uw email box en zal vaak ook via de gewone post een offerte sturen. Doordat een offerteaanvraag online veel minder lang duurt dan een live-gesprek met een adviseur of bank, is dit een perfecte manier om aan meerdere offertes te komen die u vervolgens goed naast elkaar kunt leggen.

Hoe kan ik de offertes goed vergelijken ?

De offertes bevatten veel informatie over de lening. Het te lenen bedrag, welke betalingstermijnen hier aan vast zitten, wat de looptijd van de lening is en welke voorwaarden er bij deze lening gelden. Vanuit de Nederlandse wet is het vereist dat de kredietverstrekker hier open en duidelijk over is. Kortom een helder overzicht is wat u kunt verwachten.

Je kunt de offertes op basis van bovenstaande punten vergelijken. Let dus goed op de voorwaarden met betrekking tot de looptijd, de aflossing en de totale lening.
Een korte looptijd lijkt mooi, maar betekent wel dat je maandelijks meer moet aflossen. Een lange looptijd is meestal beter, tenzij er hoge maandelijkse afloskosten worden gerekend.

Wat betreft financiële aspecten is het belangrijk om op de volgende punten te letten en de offertes hiermee te vergelijken.

– De hoogte van de rente die je betaald voor de lening
– Jaarlijkse administratiekosten
– De afsluitkosten voor de lening
– Kosten per aflossing

Let goed op

Een kredietverstrekker met een rente van 5% lijkt aantrekkelijker dan een kredietverstrekker met een rente van 6%. Maar deze lagere rente kan verderop in de offerte misschien wel worden gecompenseerd door hogere administratie-, aflossings-, en afsluitkosten. Kijk dus altijd wat het totale bedrag is dat jij over de gehele looptijd voor deze lening zou betalen.

Kijk ook goed naar wat het kost als je een keer een maand te laat aflost op de lening. De boete kan per offerte ook variëren en dit kan invloed hebben op uw keuze.

Welke zaken hebben invloed op uw offerte ?

De kredietverstrekker verdiept zich in uw financiële situatie.  Op basis daarvan bepaald deze wat voor bedrag jij kunt lenen, wat de looptijd van de lening moet worden en welke maandelijkse aflossing daar bij hoort. Jouw inkomen en de maandelijkse standaard uitgaven worden ook meegerekend in de offerte. Puur om te zien of alles wel goed te betalen is.

Als u een spaarrekening heeft met daarop al een aardig bedrag, dan kan de kredietverstrekker dit meerekenen in hun besluit om uw lening aanvraag te keuren. Zo kunnen ze zien of u in staat bent om de maandelijkse aflossingen voorlopig te kunnen doen.

Online-lening.net heeft het werk voor u al gedaan

Wil jij een lening afsluiten en ben jij op dit moment nog op zoek naar de beste kredietverstrekker? Dan loont het de moeite om meerdere offertes aan te vragen. Met meerdere offertes wordt het erg gemakkelijk om de beste kredietverstrekker te vinden, waarbij jij zo min mogelijk betaalt in combinatie met de beste voorwaarden.

U kunt vanuit deze website vrijblijvend offertes aanvragen bij vele kredietverstrekkers. Gewoon online uw aanvraag invullen en u krijgt per email (of per post) een offerte binnen die geheel gratis en vrijblijvend voor u gemaakt is.

Pas dan kunt u goed leningen vergelijken en voor uzelf vaststellen welke lening het beste bij u past.

Gratis vrijblijvende offertes aanvragen

Direct leningen vergelijken