Mini lening

Leen snel tot 1500 euro met een minilening !

Direct een minilening afsluiten

Een minilening, ook wel een microkrediet genoemd, is een kleine lening die meestal ook snel afgelost moet worden. Het is de ideale manier om bv snel even geld beschikbaar te hebben voor onvoorziene uitgaven zoals bv een wasmachine of een koelkast. Ook kan een mini lening goed gebruikt worden om een klein tekort tijdelijk op te vangen, bijvoorbeeld tussen 2 salaris uitbetalingen in. (U kent de grap wel dat veel mensen een stukje maand over houden aan het einde van hun geld.) Dat is precies een mooie reden om een minilening af te sluiten.

Een minilening online afsluiten

Het bedrag van een minilening ligt meestal tussen de 100 en 1500 euro in. Ferratum.nl bied minileningen aan tot 1500 euro.

Saldidipje.nl heeft ook mini leningen tot 1500 euro beschikbaar. Kijk snel op onze pagina van Saldodipje.nl

Deze dient meestal afgelost te worden binnen 1 á 2 maanden, bijvoorbeeld in 45 dagen.

 

 

Minilening aanvragen

Een minilening is heel eenvoudig online aan te vragen. Zo eenvoudig en snel zelfs dat u het benodigde bedrag meestal dezelfde dag nog op uw rekening heeft staan. De aanvraag gaat via internet dus u kunt ook in de avond of in het weekend snel geld lenen …een snelle oplossing voor een acuut probleem !

Koelkast, TV, wasmachine, scooter of computer

Een minilening is dé uitkomst voor de aanschaf van spullen tot 1000 á 1500 euro. Denk hierbij aan de snelle behoefte aan geld voor bv een koelkast (die wilt u echt snel in huis hebben ), een televisie, wasmachine, scooter, fiets of laptop.

De kosten vallen reuze mee

Natuurlijk moet er over het geleende bedrag rente betaald worden. Doordat de looptijd kort is vallen de rentekosten vaak mee.
Een mini lening heeft ook nadelen. De rente is een stuk hoger dan bij een normale persoonlijke lening, rentepercentages van boven de 10% zijn vrij normaal, met een maximum van 15% . Wanneer u de lening niet (op tijd) kan afbetalen, kan dit voor extra kosten zorgen. Voor mensen die niet erg goed met geld kunnen omgaan is een minilening een potentiële valkuil, omdat het afsluiten erg makkelijk gaat maar de discipline van het afbetalen soms moeilijk is op te brengen.

Voorbeeld: Voor het lenen van 1000 euro voor 2 maanden betaalt u slechts 16 euro !

Direct een minilening afsluiten

Samenvattend:
Wat is een minilening:

  • Klein bedrag wat geleend kan worden, meestal tot 1000 euro
  • Vaste looptijd tussen bijvoorbeeld 15 en 45 dagen
  • Vaste rente
  • Meestal géén BKR registratie controle
  • Snel online aan te vragen en snel op uw rekening
  • Kosten vallen reuze mee