Spullen verkopen = direct cash geld verdienen > Online-lening.net

Spullen verkopen

Er is geld wat u al heeft, verkoop uw spullen

Spullen verkopen om geld te verdienen

 

Spullen verkopen levert altijd geld op

Kijk eens kritisch om u heen. U bent rijker dan u denkt. Staat uw zolder vol met spullen die zeker nog wat waard zijn maar waar u al jaren niets mee doet? Ga eens opruimen en zet alles eens op een online marktplaats. U zult verbaast zijn wat het allemaal op kan leveren. Spullen verkopen levert direct cash geld op !
Ook de grotere items die u nooit gebruikt kunnen misschien wel weg: Denk aan die racefiets, hometrainer, zonnebank, terrasverwarmer, step, electrische grasmaaier enzovoorts. Daar staat vast wel iets bij wat u kunt missen.

Maar ook een kleinere auto, motor of minder dure fiets is een hele goede manier om geld te besparen of binnen te krijgen. U zult verbaast zijn hoe vaak mensen een hele dure vrij nieuwe auto voor de deur hebben staan terwijl ze klagen dat ze te weinig geld hebben om te besteden, of dat ze denken dat u meer verdient. Ze beseffen vaak niet dat de waarde van die auto meer is dan van uw auto, fietsen, motor en scooter samen ! Terwijl ze denken dat u meer geld heeft terwijl dat wellicht helemaal niet zo is. Dus een verborgen “vermogen” staat vaak voor de deur. Doe daar wat mee!

Ga eens alles verzamelen waarvan u denkt, dat heb ik niet meer nodig en dat mag van mij wel weg. U zult zien dat u na enkele weken al dozen vol hebt met spullen waar u al een goede marktkraam mee kunt vullen! Er zijn legio mogelijkheden om uw spullen te verkopen. Denk aan online marktplaatsen, veilingsites of lokale vlooienmarkten in uw buurt. Ook lokale verkoop-websites doen het goed. Dan hoeft u het niet op te sturen omdat de mensen vaak bij u aan de deur komen.

Verpand uw bezittingen

Wat is verpanden? Verpanden is het tijdelijk uitlenen van uw bezittingen in ruil voor geld. Een lening met als onderpand uw bezittingen dus. Niet al uw bezittingen, maar hetgeen wat u tijdelijk kunt missen. Sieraden, kunst of dure apparatuur bijvoorbeeld. U krijgt dus een lening ter waarde van de uitgeleende goederen. Later, als u het geld wel weer beschikbaar heeft, betaald u de lening met rente terug en krijgt u uw bezittingen weer terug.  Als u het geld niet terugbetaald, dan zal na een afgesproken periode uw bezittingen alsnog echt verkocht worden. Dan bent u ze dus kwijt.
Verpanden kan bij een zogeheten pandjeshuis. Die vindt u op het internet heel snel en vaak ook in de buurt.
Het voordeel van verpanden is dat u altijd geld krijgt voor uw spullen zonder dat ze kijken naar andere leningen die u al heeft lopen. Er vindt dus geen BKR controle plaats.
Het nadeel van verpanden is dat u veel minder geld geleend krijgt dan dat de waarde van uw bezittingen zijn. Immers als u het geld niet terugbetaald, dan zal het pandjeshuis uw bezittingen moeten verkopen. En dus zullen ze er u niet al te veel voor geven als u uw bezittingen komt inruilen voor een lening.

Spullen verkopen waar u toch niets mee doet

Shop in shop

Een tamelijk nieuw concept maar zeker de moeite waard om eens over na te denken. Shop-in-shop is een echte winkel of loods waar u uw eigen spullen te koop aanbied, maar waar iemand anders de hele dag achter de toonbank staat. Diegene beheert de gehele winkel met andermans spullen. U huurt voor een klein bedrag een stelling in de winkel waar u vervolgens uw spullen kunt verkopen.

Inkopen en verkopen van spullen

Een ander idee is om bijvoorbeeld op (online) veilingen goedkoop wat duurdere spullen op te kopen, om deze vervolgens dan voor een mooie marktprijs te verkopen. U koopt bijvoorbeeld op een veiling uit een faillissement een scooter of motor. Meestal de wat duurdere dingen. Ook auto’s, buitenboord-motoren en boten kunnen daar bij horen. Als u deze spullen dan met 10 tot 20% winst verkoopt dan kan dat al snel oplopen tot een leuk inkomen !

Niet genoeg geld verdiend met spullen verkopen? Neem een minilening

Indien u ondanks het verkopen van spullen toch niet genoeg geld verdiend heeft om die aankoop te kunnen doen, dan kunt u overwegen om een minilening af te sluiten. Een minilening is een kortlopende lening tot 1500 waarbij er géén BKR toetsing gedaan wordt.

Direct online een minilening zonder BKR toetsing afsluiten :

Direct online een minilening afsluiten zonder BKR