Auxifina

Auxifina: Geld lenen in België

Direct naar Auxifina voor een online lening in Belgie

Auxifina is dé Belgische specialist in persoonlijke leningen en kredieten.
Auxifina geld lenen in Belgie

Bij Auxifina kunt u terecht voor bijna alle soorten leningen:

  • Persoonlijke lening
  • Vakantielening
  • Autolening
  • Leningen oversluiten
  • Huwelijkslening

Auxifina is een bekende verstrekker van consumentenleningen in Belgie

Deze maatschappij is sinds 1947 actief op de Belgische en Luxemburgse markt en staat bekend als dé specialist voor persoonlijke leningen en financieringen voor particulieren. U kunt hier voor allerlei leningen terecht en u kunt uw lening heel mooi simuleren door de online leensimulator waarbij u precies kunt zien hoeveel een lening kost en wat u per maand aflost.

Online geld lenen

Online geld lenen is bij deze Belgische kredietverstrekker eenvoudig. Eerst selecteert u het leendoel en dan kunt u direct de leen simulatie gebruiken op basis van het leenbedrag en de looptijd. De simulatietool is uiterst gebruiksvriendelijk en geeft u in enkele klikken een overzicht van uw mogelijkheden. Termijnen en bedragen kunnen snel en eenvoudig aangepast worden.

Vervolgens is het mogelijk om direct online een aanvraag in te vullen en te verzenden. Uw aanvraag wordt daarna snel en discreet in behandeling genomen. Op werkdagen zal er binnen 24 uur na ontvangst contact worden opgenomen voor de verdere afhandeling van de persoonlijke lening of het krediet.

Autolening online afsluiten

Ook een autolening behoort tot de mogelijkheden. Direct online geregeld en vrijwel direct antwoord of uw lening is goedgekeurd of niet.

Auxifina voor alle doeleinden

Direct naar Auxifina voor een online lening in Belgie

Algemene informatie:

Telefoon
+32  78 050 800

Openingsuren
Maandag – vrijdag van 0900 – 1700

E-mail
info@auxifina.be

Auxifina N.V. is verzekeringsbemiddelaar, ingeschreven bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten onder nummer FSMA 43.188.

 

Auxifina

Let op, geld lenen kost ook geld.