Funding Circle Investeren

Funding Circle Investeren: Geld investeren in bedrijven

Funding Circle Investeren

Zelf investeren in bedrijven

Haal meer uit je geld door het uit te lenen aan bedrijven!

Via Funding Circle Investeren in leningen met een verwacht netto rendement van circa 6 – 8%*.  Leen ook geld uit aan bedrijven en investeer in de toekomst.

Investeer samen met 68.000 anderen

  • Aantrekkelijke investeringsmogelijkheden
  • Kredietanalyse volgens de hoogste standaarden
  • Hoge liquiditeit door maandelijkse aflossingen

Investeren in bedrijven

Investeer al vanaf € 100,- in projecten uit verschillende branches en regio’s. Kies uit onze 6 kredietklassen met een rendement tussen 2,79% en 18,90% per jaar en minimaliseer de volatiliteit en het verliesrisico door te spreiden.  Alle projecten op deze kredietmarktplaats ondergaan een uitgebreid controleproces.

Zelf investeren in bedrijven
Funding Circle Investeren in Nederlandse bedrijven

Beperkt risico

Via Funding Circle Investeren leen je uitsluitend geld uit aan Nederlandse bedrijven die ten minste twee jaar actief zijn en het strenge kredietbeoordelingsproces hebben doorlopen. Het is belangrijk om te weten dat er een kans bestaat dat sommige van deze bedrijven hun lening niet volledig kunnen terugbetalen. De kans op een dergelijke oninbare vordering is meegenomen in de door Funding Circle gehanteerde rentes.

Door je investeringen zoveel mogelijk te spreiden, kunnen de risico’s van investeren worden beperkt. Het spreiden van investeringen wordt ook wel diversificatie genoemd. Dit kan zowel over verschillende risicoklassen en looptijden als over diverse sectoren.

** Op 1 juli 2018 maakte Crowdfundmarkt de resultaten bekend van hun onderzoek naar de marktomvang van crowdfunding in Nederland. Uit het artikel ‘Groei Crowdfunding in Nederland niet te stoppen’ kwam naar voren dat Funding Circle met een marktaandeel van 44% de meeste projecten heeft gepubliceerd gedurende het eerste halfjaar van 2018.

Funding Circle