Geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing kan via een minilening

Leen tot 1500 euro zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing is wél mogelijk

Als u geld wilt lenen en u heeft een negatieve BKR registratie, dan is het vrijwel onmogelijk om nog een extra lening af te sluiten met een reguliere lening zoals bv een doorlopend krediet.
U kunt met een minilening geld lenen zonder BKR toetsing, er wordt dus niet gekeken of u elders nog andere leningen heeft lopen.

Geld lenen mét een BKR registratie

Als u in het verleden een lening heeft afgesloten dan bent u geregistreerd bij het BKR Bureau Krediet Registratie. Dit bureau is een landelijke instelling waar alle kredietverstrekkers de gegevens moeten aanleveren van mensen die een lening afsluiten. Of dit nu om een persoonlijke lening, doorlopend krediet of een lening voor een nieuwe telefoon of auto is, dat maakt niet uit.

Als u nu nóg een lening wilt afsluiten, dan zal de nieuwe kredietverstrekker eerst een controle doen bij dit bureau om te zien of u al een lening heeft lopen en zo ja, hoe groot de schuld dan is en of u netjes alle aflossingen heeft voldaan. Dit noemt men een krediet-check, ofwel een BKR toetsing.

Dus als u een oude lening netjes heeft afbetaald dan is er niks aan de hand. U staat dan wel geregistreerd maar dat geeft dan geen belemmering om een nieuwe lening af te sluiten. Heeft u wel nog een lopende lening, dan is het afhankelijk van hoe groot de lening is en of u netjes alles op tijd terugbetaald.

U kunt altijd een gewone lening aanvragen bij een kredietverstrekker die wél een BKR toetsing uitvoert. Een BKR registratie hoeft er niet per definitie voor te zorgen dat u geen krediet meer kunt afsluiten. Wel kan het voorvallen dat u te maken krijgt met een hogere rente doordat u tot de zogenaamde risicogroep behoort.

Een minilening biedt uitkomst

Een minilening is een lening die u snel online kunt afsluiten. U kunt tot 1500 euro lenen zonder BKR toetsing te ondergaan. Ook wordt u niet geregistreerd bij het BKR, dus een volgende minilening is dan ook geen probleem.

Zo kunt u tóch snel over een aanzienlijk bedrag beschikken om die noodzakelijke wasmachine, koelkast of televisie te kopen. Of een scooter of smartphone die u nu wilt kopen maar waar u even niet officieel geld voor kunt lenen. Officieel bedoelen we dan een echte lening bij een bank waarbij er een BKR toetsing plaatsvindt.

Een minilening hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn. Voor het lenen van 1000 euro voor 2 maanden betaalt u slechts 16 euro ! Dat is toch heel goed te overzien ! En dan heeft u toch wat u hebben wilde, even snel een behoorlijk bedrag op het moment dat het u uitkomt.

Eigenschappen van een lening zonder BKR toetsing

Dit zijn de kenmerken van een minilening:

 • 30 tot 62 dagen looptijd
 • 100 tot 1500 euro leenbedrag
 • 13,99 % JKP ( Jaarlijks Kosten Percentage)
 • 24 uur na akkoord geld op uw rekening
 • via iDeal aflossen
 • Risicodekking dmv garantstelling
 • Live chat en telefonische ondersteuning

Rekenvoorbeeld minilening

 • 100 euro lenen voor 30 dagen kost u in totaal 101,08 euro, dus 1,08 euro kosten
 • 1000 euro lenen voor 45 dagen kost u in totaal 1015,02 euro dus 15,02 euro kosten
 • 1500 euro lenen voor 62 dagen kost u 1525,11 euro dus 25,11 euro kosten

Hoe werkt het aanvragen van een lening zonder BKR toetsing

 • Kies het bedrag dat u wilt lenen
 • Upload uw ID bewijs, uw rijbewijs of uw paspoort
 • Vul alle gegevens in
 • Kiest een garantsteller (een garantsteller is iemand die garant staat voor de terugbetaling van uw lening, dit is om het risico in te kunnen dekken)
 • Voer een rekeningverificatie uit, om te controleren of het inderdaad uw bankrekening is
 • Bevestig de aanvraag om de gekozen lening af te sluiten
 • Bij akkoord heeft u binnen 24 uur het geld op uw rekening
  Online een minilening afsluiten

BKR registratie of BKR toetsing ?

BKR registratie:
U staat geregistreerd bij het BKR als u al een lening heeft lopen. Hierdoor kunt u waarschijnlijk niet nóg meer lenen. Het ligt er maar net aan wat voor een lening u al heeft lopen.
BKR toetsing of BKR controle:
De geldverstrekker controleert of u al een lening heeft lopen. Dit is om te zien of u al een lening heeft lopen, om welk bedrag het gaat en hoe netjes die u (heeft) afbetaald.Geld lenen zonder BKR toetsing

Leen zonder BKR toetsing via een minilening

Er zijn op dit moment twee mogelijkheden om een minilening of microkrediet af te sluiten.

Een minilening aanvragen bij Ferratum is snel geregeld en u heeft het geld vaak dezelfde dag op uw rekening staan. Ferratum heeft minileningen van 100 tot 1500 euro.  Een Ferratum minilening is eenvoudig online aangevraagd en snel op uw rekening gestort.

Minilening zonder BKR toetsing bij Ferratum

Ferratum minilening
Saldodipje heeft ook minileningen van 100 tot 1500 euro. Ook bij saldodipje heeft u binnen 24 uur geld op uw rekening nadat uw aanvraag akkoord is bevonden.

Saldodipje minilening

Saldodipje minilening

Wij adviseren om één van deze twee aanbieders van leningen zonder BKR toetsing te raadplegen. Leen wel verstandig, en wees u er van bewust dat geld lenen ook geld kost. Leen niet meer dan noodzakelijk is en probeer verstandig met uw geleende geld om te gaan. Zo kunt u toch veel plezier beleven aan een minilening. Na afbetaling van de minilening zult u zien dat het een hele mooie snelle uitkomst is geweest om even het tekort aan saldo of de snelle behoefte aan geld op te vangen.