Hypotheek oversluiten > Online-lening.net

Hypotheek oversluiten

Een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden

Direct uw hypotheek oversluiten
Advertentie via iMailo

Hypotheek oversluiten

Met het oversluiten van uw hypotheek kunt u uw maandelijkse lasten verlagen, waardoor u meer geld overhoudt voor andere zaken. Nu is uw hypotheek oversluiten niet in alle gevallen aan te raden. Neem daarom vrijblijvend contact op met hypotheekoversluiten.com

U krijgt dan een email met alle informatie over uw huidige hypotheek situatie. Daarnaast krijgt u een gratis vrijblijvend consult om alles verder toe te lichten. Zo weet u waar u aan toe bent, zonder gelijk ergens aan vast te zitten. Dit geeft u de vrijheid om zelf te bepalen of u al dan niet uw hypotheek wilt oversluiten.

Wat houdt Hypotheek Oversluiten in?

Wanneer u uw hypotheek oversluit, neemt u een nieuwe hypotheek,  waarmee u uw oude hypotheek aflost. Deze nieuwe hypotheek kan bij dezelfde hypotheekverstrekker, maar u kunt ook kiezen voor een andere hypotheekverstrekker.  Meestal doet u dit omdat de voorwaarden daar gunstiger zijn voor uw situatie. Denk hierbij aan een lagere rente en/of een andere afbetalingsregeling.

Zoals gezegd neemt u een nieuwe hypotheek. Dit betekent dat u opnieuw het traject van het afsluiten van een hypotheek zult moeten doorlopen. Houd dus rekening met kosten voor taxatie, notaris en dergelijke. Ook zult u in veel gevallen boeterente moeten betalen. Uw oude hypotheekverstrekker loopt namelijk inkomsten mis, omdat u al eerder uw hypotheek aflost dan was afgesproken.

Waarom uw hypotheek oversluiten?

Zoals hierboven uitgelegd, zitten er verschillende kosten aan het oversluiten van uw hypotheek. Waarom dan toch kiezen voor het oversluiten van uw hypotheek? Wanneer de huidige hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheek, kunt u maandelijks veel kosten besparen. Het is dan ook belangrijk om de kosten en de baten tegen elkaar af te wegen, voordat u een beslissing maakt. Gebruik de reken-tool op hypotheekoversluiten.com om een inzicht te krijgen in uw situatie en krijg vrijblijvend informatie over uw mogelijkheden.

Nog meer redenen om uw hypotheek over te sluiten:

  • De rente is nu (nog) erg laag is en daardoor is oversluiten vaak heel interessant.
  • Het is heel duur wanneer u uw hypotheek niet volledig aflost.
  • In veel gevallen mag u uw aflossingsvrije deel meenemen bij het oversluiten naar een andere hypotheekverstrekker.

Wie is hypotheekoversluiten.com?

Zij houden zich aan de wetgeving en de richtlijnen die de AFM (toezichthouder financiële sector) heeft opgesteld.
Hypotheekinformatie en -adviezen worden gegeven door hypotheek adviseurs met een SEH erkenning.
Zij houden zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens en respecteren uw privacy.

Als onafhankelijke tussenpersoon hebben zij de mogelijkheid u volledig onafhankelijk te informeren over uw hypotheekmogelijkheden. Vervolgens brengen zij u in contact met een deskundige hypotheekadviseur bij u uit de regio. Aangezien de bij hen aangesloten hypotheekkantoren volledig onafhankelijk werken, zijn zij in staat om de diverse hypotheekverstrekkers die actief zijn op de Nederlandse markt voor u te vergelijken en u de hypotheekverstrekker aan te bevelen die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Direct uw hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

Algemene informatie:

Adres:
Boogschutterstraat 1
7224 AE
Apeldoorn.

Email:
info@nationaalbespaarcentrum.nl

Telefoon:
088-033 1587
09.00 uur tot 21.00 uur

Erkenningen:
AFM nummer: 12019228
KVK nummer: 08196184

Nationaal Bespaarcentrum is een organisatie die huiseigenaren informeert over hoe zij de meest voordelige hypotheek kunnen afsluiten en/of hoe en hoeveel zij op hun huidige hypotheek kunnen besparen.