InvoiceFinance

Direct Bedrijfskrediet, zonder bank

Direct online aanvragen bij InvoiceFinance

Krediet InvoiceFinance

Wat is InvoiceFinance

InvoiceFinance helpt je om de cashflow van je bedrijf te verbeteren. Als ondernemer wil je kansen pakken, en zij helpen je daarbij. Met een zakelijk krediet dat vertrouwd voelt als een rekening-courant, maar dan snel, flexibel en betaalbaar.

Ze willen financieren zo simpel mogelijk maken. Alles gaat daarom online, zonder dat ze daarbij de persoonlijke aandacht uit het oog verliezen. Verder zijn ze van mening dat kredietverlening flexibel moet zijn. InvoiceFinance is toegankelijk voor iedereen en binnen 24 uur geregeld. Ook zijn contracten dagelijks opzegbaar en geven ze vooraf duidelijk inzicht in alle kosten, zonder kleine lettertjes of verrassingen.

InvoiceFinance werkt eenvoudig en snel

Alles gaat online, zonder dat we daarbij de persoonlijke aandacht uit het oog verliezen. Dus geen lange wachttijden en geen extra papierwerk. Zo simpel kan financieren zijn.

In 2 minuten aangevraagd

Het enige dat ze nodig hebben zijn bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Je hebt een kredietbesluit binnen 24 uur.

Invoice Finance

Direct online aanvragen bij InvoiceFinance

Minimale eisen

Heb je een inschrijving bij de KVK en minimaal €100.000 jaaromzet? Dan kun je gelijk aan de slag.

Eenvoudig geld opnemen

Neem met één klik geld op wanneer jij het wil. Snel geregeld in jouw persoonlijke account en binnen een dag op je rekening.

InVoiceFinance

Geen inschrijfkosten. Geen transactiekosten. Geen verrassingen.

Direct online aanvragen bij InvoiceFinance

 

Zo werkt het

1. Meld je online aan en vul de gegevens in

Vul enkele gegevens in en upload 6 maanden aan zakelijke bankafschriften. Dat is het enige wat je hoeft aan te leveren. Vervolgens neemt je persoonlijke accountmanager binnen 24 uur contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.

2. Neem direct geld op

Zodra je bent goedgekeurd, doorgaans binnen 24 uur, krijg je toegang tot het InvoiceFinance platform. Kies zelf welke facturen je wilt financieren, één of allemaal, en krijg vooraf inzicht in de kosten. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

3. Aflossen zonder zorgen

Iedere week los je een deel af van het bedrag dat je hebt opgenomen. Dit gebeurt via automatische incasso’s, zodat je er geen omkijken naar hebt. Het bedrag dat afgeschreven wordt bestaat uit aflossing + rente. Zo los je in circa 6 maanden af. Vervroegd aflossen kan altijd kosteloos.

Direct online aanvragen bij InvoiceFinance

Algemene informatie:

Telefoon:
073 851 15 45

Adres:
Sint Janssingel 92
5211 DA ‘s-Hertogenbosch

Email:
contact@invoicefinance.nl

InVoiceFinance