KNAB investeren via crowdfunding

KNAB investeren via crowdfunding

KNAB investeren

Direct investeren via KNAB crowdfunding

Investeren in bedrijven via crowdfunding, door Knab geselecteerd

Wil jij een ambitieuze ondernemer helpen met zijn of haar uitbreidingsplannen? Met Knab Crowdfunding financier je een project dat je zelf kiest. Als tegenprestatie ontvang jij maandelijks de aflossing met een aantrekkelijk rendement! Knab Crowdfunding wordt je aangeboden door Knab in samenwerking met Collin Crowdfund N.V.  Collin beoordeelt de leningaanvragen en beheert de leningen. De investeringen in crowdfundingprojecten gaan via een Crowdfundingrekening bij Knab.

Investeer in serieuze projecten

Crowdfunding is een interessante mogelijkheid voor ondernemers om een lening te krijgen voor hun bedrijf. Zonder daarvoor te hoeven aankloppen bij een traditionele bank. Voor jou als investeerder is het natuurlijk interessant dat je voor jouw financiële bijdrage elke maand een mooi rendement ontvangt. Bovendien wordt er elke maand een deel van de lening aan je afgelost.

Knab Crowdfunding brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Collin beoordeelt de leningaanvragen van de ondernemers van tevoren op kredietwaardigheid en de risico’s. Op die manier heb jij als investeerder uitsluitend de keuze uit serieuze en betrouwbare projecten.

Zodra het project is volgeschreven, wordt na 14 dagen het totale bedrag overgemaakt naar de ondernemer. Vervolgens wordt de lening – binnen een vooraf bepaalde looptijd van minimaal 6 maanden en maximaal 10 jaar – maandelijks lineair aan je afgelost, met rente!

Knab Crowdfunding is erkend lid van de branchevereniging Nederland Crowdfunding.

De voordelen van KNAB crowdfunding

Aantrekkelijk rendement

Je ontvangt over je investeringen een bruto rendement tussen de 5% en 9%.  Na aftrek van de beheervergoeding (0,08% per maand) houd je een aantrekkelijk rendement over. Wel loop je het risico je inleg geheel of gedeeltelijk te verliezen. Bekijk daarom ook de statistieken en het actuele overzicht van de leningportefeuille.

Investeren al mogelijk vanaf € 100

Je kunt al investeren vanaf € 100. Door de ondergrens laag te houden, kun je je investering goed spreiden over verschillende projecten. Doe liever in 25 tot 50 leningen mee dan in 10 tot 20. Je hebt voor ieder project waarin je investeert een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun je jouw investering zonder kosten wijzigen of annuleren. Na deze bedenktijd wordt de investering definitief en kan deze niet meer gewijzigd worden.

Knab investeert mee

Omdat Knab gelooft in de bedrijven die op het Knab Crowdfundingplatform een lening krijgen, investeert Knab in iedere lening voor 10% van het totale leningbedrag mee.

Samenwerking met Collin Crowdfund N.V.

Knab werkt voor Knab Crowdfunding nauw samen met Collin Crowdfund N.V. Door hun krachten te bundelen zijn ze in staat om de laatste ontwikkelingen op de markt te volgen qua risicomanagement en innovatie op het gebied van kredietverstrekking. Bij Knab Crowdfunding worden de leningaanvragen van ondernemers beoordeeld, beheerd en afgewikkeld door Collin. Dit betekent dat de leningaanvragen onder de ontheffing van Collin worden aangeboden en niet onder de bankvergunning van Knab. Collin is alleen bemiddelaar en wordt geen partij bij de leningsovereenkomst die je (via Collin) afsluit. Knab is niet bij de beoordeling van leningaanvragen betrokken en draagt hier geen verantwoordelijkheid voor. Zij geven je ook geen advies bij het investeren in Knab Crowdfunding leningen of een garantie op betaling van rente en aflossing door de geldnemer.

Direct investeren via KNAB crowdfunding

Algemene informatie:

Telefoon:
06-13443606
of
020-303 1600

Whatsapp:
06-13822660

Email:
crowdfunding@knab.nl

 

KNAB crowdfunding