Lender & Spender

Lender en Spender : Veilig investeren > Leen uw geld uit.


Direct naar Lender & Spender >

Haal meer uit je geld door het uit te lenen. Door zelf uw geld uit te lenen via Lender & Spender kunt u veel meer rente ontvangen dan op uw gewone spaarrekening. Investeren kan al vanaf 100 euro en uw geld kan met een zeer laag risico toch groeien, met een veel groter rendement dan op een spaarrekening.

Lender & Spender

Investering vs maandelijkse aflossing

 

Waarom investeren ?

Haal meer uit je geld door het uit te lenen. Door zelf uw geld uit te lenen via Lender & Spender kunt u veel meer rente ontvangen dan op uw gewone spaarrekening.
Investeren kan al vanaf 100 euro en uw geld kan met een zeer laag risico toch groeien, met een veel groter rendement dan op een gewone spaarrekening.

Veilig investeren in peer-to-peer lending

Wat is peer-to-peer (p2p) lending ?
Met peer-to-peer lending investeer je rechtstreeks in leningen aan andere mensen, zonder tussenkomst van een bank. De kosten die hiermee worden bespaard zie je terug in een aantrekkelijk rendement op uw investering.

Direct naar Lender & Spender >

Waarom kiezen voor Lender & Spender?

Hoge kredietwaardigheid
Zij verstrekken alleen leningen aan mensen met een hoge kredietwaardigheid. Hierdoor zorgen ze ervoor dat de kans zeer groot is dat de leningen op tijd worden terugbetaald.
Geldnemers komen over het algemeen ook in aanmerking voor een lening bij de bank, maar kiezen voor Lender & Spender door de scherpe tarieven en uitstekende service.

Automatische spreiding van je investering

Elke investering wordt automatisch gespreid over alle leningen die op het moment van investeren niet in achterstand zijn of zijn geweest. Hierdoor is de kans op verlies van een groot gedeelte van je investering erg klein. Bij elke nieuwe lening die zij verstrekken, wordt de investering verder gespreid.

Lender & Spender. Goed geregeld.

-Aantrekkelijk rendement
Je investeert in leningen met een laag risico en een vaste rente van 5,1%. Hierdoor kun je een aantrekkelijk rendement verwachten.
-Lage kosten
Voor onze dienstverlening vragen wij 1% op jaarbasis over de uitstaande investering. Je betaalt verder geen kosten.
-Goed geregeld
Maak een account aan en investeer eenvoudig via je dashboard. Wij regelen de rest.
-AFM vergunning
Lender & Spender heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en werkt samen met gevestigde partijen, waaronder het BKR en Independer.

 

Lender en Spender

Algemene informatie:

Telefoon:
085 888 8185

Adres:
Lender & Spender B.V.
Amstel 62
1017 AC Amsterdam

Email:
contact@lenderspender.nl

Contactpagina:
De contact-pagina vindt u hier.

Erkenningen en garanties:
-Lid van het AFM (Autoriteit Financiële Markten) met nummer AFM: 12043019