Online geld lenen, veilig en betrouwbaar > Online-lening.net

Online geld lenen, veilig en betrouwbaar

Veilig online geld lenen

Online geld lenen, veilig en betrouwbaar

 

 

Wil je graag online geld lenen? Tegenwoordig is dat heel normaal. Waar de oudere generatie zo zijn bedenkingen had over geld lenen en het destijds bijna een taboe was is het voor de huidige generatie een veel minder hoge drempel om tijdelijk geld te lenen en dat is logisch. Zeker met de mogelijkheden van online lenen is die drempel verlaagd, want online geld lenen verhoogt het gemak. Bovendien ontvang je het te lenen geld bij een online lening veel sneller op je bankrekening dan wanneer je geld leent via een bezoek aan een bankkantoor, simpelweg omdat het proces van geld lenen online sneller verloopt. Ook is de rente die je betaalt bij het afsluiten van een online lening lager dan de rentetarieven die je betaalt als je een afspraak maakt bij een bank. Tenslotte levert een online lening een besparing op voor de geldverstrekker want die hoeft minder te investeren in personeel en een groot kantoorpand. Verder worden er vaak geen provisiekosten of afsluitkosten berekend bij een online lening. Dat scheelt allemaal direct op het bedrag dat je straks maandelijks zult gaan aflossen.

Hoeveel geld kun je online lenen?

Hoeveel geld je online kunt lenen is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren. Tenslotte is het voor de geldverstrekker belangrijk te weten of je snel kunt aflossen en hoe groot de kans is dat je dat blijft doen totdat de lening helemaal is afgelost. Daarom is een aantal zaken van belang. Wat je leeftijd is bijvoorbeeld, maar ook alle informatie over je inkomen en of dit je eerste lening is of dat je er misschien al meerdere hebt lopen. Deze en nog veel meer zaken hebben allemaal invloed op het maximaal te lenen bedrag en de rente die berekend zal worden. Natuurlijk kun jij zelf aangeven hoeveel je wilt lenen. De geldverstrekker rekent vervolgens uit of dat mogelijk is. Wat betreft het te lenen bedrag: er zijn verschillende soorten leningen, het hoeft niet per se om duizenden euro’s te gaan. Een lening van een paar honderd euro – bijvoorbeeld omdat je even krap zit – is ook een mogelijkheid.

Kies voor veilig en betrouwbaar lenen

Een online lening afsluiten is dan misschien wel veel normaler dan vroeger, maar het is wel iets wat je serieus moet overwegen voor je tot een besluit komt. Bereid je daarom ook goed voor en verricht veel voorwerk – in de zin van onderzoek. Je wilt er tenslotte wel voor zorgen dat je verantwoord, veilig en betrouwbaar een online lening afsluit – natuurlijk bij de juiste kredietverstrekkers. Wil je weten welke kredietverstrekkers er allemaal zijn en wat de mogelijkheden zijn qua lenen? Dan vind je bij ons vind je het meest complete overzicht van alle online geldverstrekkers. Bekijk het overzicht en lees daar de instructies. Je kunt hier diverse offertes opvragen en die met elkaar vergelijken, want er is altijd een verschil in mogelijkheden en natuurlijk wil je geen hoge kosten maar wel de beste voorwaarden. Juist daarom is een goede voorbereiding ook belangrijk.

Waarom een online lening afsluiten?

Natuurlijk is het afsluiten van een online lening eenvoudiger dan langsgaan bij de bank en het daar regelen. Tenslotte hoef je er niet voor van je luie stoel af te komen en kun je op je gemak op onze website de verschillende mogelijkheden bekijken voor je een beslissing neemt. Bovendien kun je online de verschillende geldverstrekkers met elkaar vergelijken. Welke heeft de beste tarieven, waar betaal je de minste rente, wat zijn de beste voorwaarden? Een online lening aanvragen gaat niet alleen sneller, het kan ook altijd op het moment dat jij er tijd voor en zin in hebt. Zelfs in de avond, in weekenden en op feestdagen kun je een online lening afsluiten. Wel zo handig! Online lenen heeft trouwens nog meer voordelen. Zo is online geld lenen bijvoorbeeld goedkoper omdat de verstrekker minder kosten maakt dan een bank.

Maak je je zorgen over de betrouwbaarheid van online lenen? Dat is echt niet nodig als je online geld leent bij de kredietverstrekkers uit ons overzicht. Deze bedrijven zijn betrouwbaar omdat ze een vergunning hebben voor het verstrekken van geld en daarnaast beschikken ze over keurmerken. Dat betekent dat ze financieel gezond zijn. Natuurlijk kost geld lenen wel altijd geld. Maar als je het goed regelt betaal je nooit teveel.

Direct naar het overzicht van kredietverstrekkers

Een online lening afsluiten: wat zijn de mogelijkheden?

Iedere situatie is anders en daarom zijn er diverse soorten leningen. Zo heb je zakelijke leningen voor ZZP’ers en bedrijven, maar ook persoonlijke leningen en kredieten. Je kunt altijd kiezen voor een geldlening die helemaal bij jou past: een doorlopend krediet bijvoorbeeld, maar ook een mini lening, een WOZ krediet, zelfstandigen krediet of MKB krediet. Of je nu particulier bent, een ZZP’er of ondernemer, je moet altijd aan de eisen voldoen voor het verkrijgen van een online lening en je hebt altijd te maken met een BKR-registratie, behalve bij een mini lening.
Een offerte aanvragen, ofwel een rekenvoorbeeld van een kredietverstrekker voor een lening toegespitst op uw situatie, is geheel gratis en vrijblijvend.

Wil je meer weten over de verschillen in geldleningen? We leggen je onderstaand graag de mogelijkheden uit.

Online mini lening zonder BKR controle

Zit je even krap bij kas of heb je een onverwachte uitgave? Dat kan iedereen wel eens gebeuren. Als je net terug bent van vakantie bijvoorbeeld en meer geld hebt uitgegeven dan gepland, of als je wasmachine plots kapot gaat terwijl je net te maken hebt gehad met andere grote uitgaven. Op zulke momenten kun je wel even wat extra geld gebruiken, in de wetenschap dat je het snel weer kunt terugbetalen. Vind je het vervelend je familie of vrienden lastig te vallen met het lenen van geld, dan is een online mini lening ideaal. Bij zo’n mini lening kun je een bedrag tot maximaal 1500 euro lenen. Daarmee kun je het gat dat ontstaan is tijdelijk even aanvullen en je schuld weer snel binnen korte tijd aflossen. Vaak is de aflossingstermijn van een mini lening dan ook maar een maand of twee maanden, of bijvoorbeeld vijfenveertig dagen.

Woon je in Nederland en wil je graag een mini lening aanvragen? Dan is online lenen een heel goede optie. Je hoeft er de deur niet voor uit, je leent tegen voordelige tarieven en vaak heb je het bedrag al een dag later op je rekening staan.

Direct online een minilening afsluiten

Online persoonlijke lening met BKR controle

Wil je voor een (wat) groter bedrag een online lening afsluiten en wil je dat op eigen naam doen en niet op naam van je bedrijf? Dan is een persoonlijke lening precies wat je zoekt. Naast de mini lening is dit een online lening die veel wordt afgesloten. Vaak lenen mensen via een persoonlijke lening geld voor het kopen van een auto, het opknappen van hun huis of een andere duurzame kostenpost. Bij een persoonlijke lening los je maandelijks een van tevoren vastgesteld bedrag af. Daardoor betaal je minder rente dan bij een variabel aflosbare lening zoals het doorlopend krediet. Het vastleggen van de af te lossen termijnen is voor veel mensen prettig en duidelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent, los je gestaag af en weet je exact wanneer je weer van je schuld af bent. Wil je liever zelf kunnen bepalen hoeveel en wanneer je aflost of denk je dat je de afgeloste bedragen wellicht weer nodig hebt in de toekomst? Denk dan eens na over een doorlopend krediet. Daarmee ben je minder gebonden aan vaste afspraken.

Woon je in Nederland en wil je graag een wat groter bedrag lenen tegen een vaste aflossing per maand? Dan is een persoonlijke lening een uitstekende optie. Regel je persoonlijke lening online, dat gaat sneller en het is voordeliger dan langsgaan bij een bank.

Direct online een persoonlijke lening aanvragen

Online doorlopend krediet met BKR controle

Zit je soms krap bij kas door extra uitgaven en kun je op andere momenten juist weer wat extra geld aflossen voor een lening? Dan is een doorlopend krediet waarschijnlijk een lening die het best bij jou past. Bij een doorlopend krediet ben je namelijk niet gebonden aan een vaste aflossing per maand en kun je bovendien flexibel geld opnemen. Dat betekent dat je dus sneller af kunt lossen als je minder uitgaven hebt, maar ook dat je het afgeloste krediet eventueel weer kunt opnemen, mocht dat om welke reden dan ook nodig zijn. Door deze flexibele voorwaarden betaal je wel een hogere rente dan bij een persoonlijke lening, ook omdat door deze constructie de looptijd van het krediet kan veranderen. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat je veel meer vrijheid hebt in het opnemen en aflossen van geld.

Woon je in Nederland en wil je graag een online doorlopend krediet afsluiten? Of dat mogelijk is hangt natuurlijk af van verschillende factoren zoals je inkomen en leeftijd, maar ook je leenhistorie is een belangrijke factor bij het al dan niet kunnen verkrijgen van een krediet.

Direct online een doorlopend krediet aanvragen

Online zakelijke lening

Ben je van plan om voor jezelf te beginnen en heb je een startkapitaal nodig? Ben je al ZZP’er of heb je al een eigen onderneming en heb je wat extra financiering nodig om je bedrijf nog meer te laten groeien? Dan is een zakelijke lening waarschijnlijk precies wat je nodig hebt. Als je nog niet voldoende kapitaal hebt opgebouwd om te kunnen investeren in een bedrijfsauto, een kantoor- of winkelpand of bijvoorbeeld een inventaris voor je bedrijf is een online lening afsluiten altijd een goede optie. Om online zakelijk te kunnen lenen moet je natuurlijk wel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Je kunt – afhankelijk van jouw persoonlijke situatie – bedragen lenen van 3.000 tot wel 50.000 euro.

Woon je in Nederland en wil je graag online een zakelijke lening afsluiten? Dan moet je uiteraard aan verschillende voorwaarden voldoen. Het kunnen afsluiten van een zakelijke lening hangt van veel factoren af en is altijd maatwerk. Bovendien hanteren niet alle geldverstrekkers dezelfde voorwaarden. Kijk daarom goed rond op onze site en check de informatie bij de kredietverstrekkers voor je daadwerkelijk een online lening afsluit.

Naar het overzicht van zakelijke kredietverstrekkers