royaalkrediet

Direct een persoonlijke lening aanvragen

Royaal Krediet


Royaal Krediet: Dé specialist in persoonlijke leningen

Wat is Royaal Krediet

Royaal Krediet is dé specialist op het gebied van persoonlijke leningen. Zij bieden persoonlijke leningen aan met een vaste lage rente voor de gehele looptijd. De minimale rente die Royaal Krediet kan aanbieden is 3,5%, afhankelijk van de grootte van de lening.

Royaal Krediet bemiddelt bij aanvragen van geldleningen voor consumptieve kredieten. Heeft u geld nodig voor een verbouwing of aanschaf van een nieuwe auto? Of wilt u uw huidige lening(en) oversluiten? Daarvoor kunt u terecht bij Royaal Krediet. Zij regelen alles voor u, vanaf de kredietaanvraag tot de complete afwikkeling van de persoonlijke lening

Voor wie is Royaal Krediet de beste oplossing

Voor diegene die via een betrouwbare en veilige bemiddelaar op zoek is naar een persoonlijke lening met een vaste lage rente is Royaal Krediet de beste keuze. U kunt hier veilig en vertrouwd een lening afsluiten zonder verborgen kosten of andere verassingen.

Kenmerken persoonlijke lening:

 • Leenbedrag: van 5.000 tot 75.000 euro
 • Vaste looptijd tot 120 maanden (10 jaar)
 • Vaste rente vanaf 3,5 %
Direct aanvragen

Voorwaarden om een persoonlijke lening af te kunnen sluiten

Er zijn enkele voorwaarden om in aanmerking te komen voor een lening. U kunt geen lening krijgen als u:

 • een bedrag onder de €5.000,- wilt lenen
 • een negatieve BKR notering heeft
 • jonger bent dan 21 of ouder dan 65 jaar
 • als buitenlander minder dan 3 jaar in Nederland werkt
 • een WW of bijstands-uitkering heeft
 • een tijdelijk dienstverband heeft of via een uitzendbureau werkt

Wilt u een bedrag kleiner dan 5000 euro lenen dan kunt u terecht bij Santander Consumer Finance. Zij bieden persoonlijke leningen aan vanaf 1500 euro.

Kosten van een persoonlijke lening

De kosten die een persoonlijke lening bij Royaal Krediet met zich meebrengen zijn als volgt:

 • Rente vanaf 3,5%
 • Geen afsluitkosten
 • Geen aanvraagkosten
 • Boetevrij eerder aflossen
 • U betaalt alleen rente

Het aanvragen van een lening is gratis. Er mogen wettelijk geen kosten worden gevraagd voor het aanvragen en bemiddelen van een lening, zoals is vastgesteld in de wet op het consumentenkrediet.

Waarom een persoonlijke lening afsluiten?

Er zijn eigenlijk maar twee soorten leningen waar u vaak uit kunt kiezen als u online op zoek gaat naar een lening. Het doorlopende krediet en de persoonlijke lening. De verschillen tussen deze twee leenvormen zijn redelijk groot. Bij een persoonlijke lening krijgt u een vaste rente met een vaste looptijd. Kortom zekerheid, u weet waar u aan toe bent en wanneer de lening geheel is afbetaald.

Bij een doorlopend krediet spreekt u met de kredietverstrekker af wat het maximale is dat u mag opnemen, het zogenaamde kredietlimiet. Daarna kunt u geld opnemen uit uw krediet tot deze limiet is bereikt. U mag ook altijd boetevrij extra aflossen. De rente is variabel, deze kan dus stijgen en dalen en beweegt mee met de rente die dan geldig is. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u op dat moment nog heeft openstaan op uw krediet. U kunt ook weer het afgeloste bedrag opnemen op momenten dat u dat wilt.

Direct aanvragen

Rekenvoorbeeld persoonlijke lening

In onderstaande tabel vindt u een rekenvoorbeeld van diverse leenbedragen en de rente-percentages:

Rekenvoorbeeld persoonlijke lening Royaal Krediet

Andere bedragen, looptijden en rentepercentages zijn mogelijk. Het JKP (Jaarlijks kostenpercentage) zijn de totale kosten per jaar, hierin zijn alle kosten die u per jaar aan rente kwijt bent verwerkt. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht.

Soorten leningen van Royaal Krediet

De producten die Royaal Krediet allemaal kan aanbieden zijn:

 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Autolening
 • Eigen Huis krediet
 • Financial Lease
 • Lening oversluiten

Dus niet alleen voor een persoonlijke lening maar ook voor vele andere financiele oplossingen kunt u terecht bij Royaal Krediet !

Hoe vraagt u een persoonlijke lening aan

Aanvragen

Het aanvragen van een lening is heel eenvoudig. Het online aanvraagformulier is eenvoudig en snel in te vullen. 
Vervolgens beoordelen ze uw aanvraag en wordt er een BKR toetsing gedaan. Als u in aanmerking komt voor een lening dan gaan zij voor u aan de slag om het beste voorstel bij de banken voor u te vinden met de laagste rente.
Een aanvraag voor een persoonlijke lening kost u niets, en verplicht u tot niets.

Voorstel offerte

Nadat u de aanvraag heeft ingediend ontvangt u over het algemeen binnen enkele uren een reactie waarbij zij een voorstel hebben dat het beste bij u past. Zij kunnen de offerte aan u mailen of per post aan u verzenden. Het advies over de persoonlijke lening is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Akkoord?

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunt u deze ondertekenen en aan Royaal Krediet mailen. Zij hebben daarbij ook ter controle documenten nodig. Dit zijn in ieder geval een kopie van uw legitimatiebewijs, uw loonstrook en bankafschriften van een periode van een maand.

U ontvangt het geld

Nadat alle documenten en de ondertekende offerte zijn ontvangen, zult u heel snel het geleende bedrag gestort krijgen op uw rekening.

Direct aanvragen

Reviews en beoordelingen van Royaal Krediet

Gemiddeld scoort Royaal Krediet een 8,7 dus dat is een hele keurige score. U kunt de reviews en beoordelingen bekijken op Opiness.nl

Klantenservice Royaal Krediet

De klantenservice is bereikbaar via diverse kanalen:

Email: info@royaalkrediet.nl
Telefonisch: 0226-333432 tijdens kantooruren

Algemene informatie

Royaal Krediet is gevestigd in:

De Langeloop 12C
1742 PB Schagen

AFM Vergunningnr: 120 207 78

Royaal Krediet Kifid


Royaal Krediet
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Royaal Krediet