Wat kost een lening : reken het zelf uit

Wat kost een lening

Wat kost een lening : reken het zelf uit met deze handige calculator. Deze lening calculator kunt u gebruiken om te zien hoeveel rente en aflossing u per maand moet betalen bij een door uzelf in te stellen leenbedrag en de rente, die u ook kunt aanpassen.  U kunt hier zelf mee spelen en alle waardes wijzigen zodat u kunt zien hoeveel een lening kost en wat u moet betalen per termijn, uitgesplitst in rente en resterende schuld.

Wat kost een lening : reken het zelf uit

Het gebruik van deze lening calculator is geheel vrijblijvend en voor eigen risico. Het is een stukje gereedschap dat u alleen maar kan helpen met het inzichtelijk maken van de kosten van een lening. De actuele kosten en rente vindt u altijd terug op de offerte die u online aan kunt vragen. De meeste kredietverstrekkers hebben op hun website ook een soortgelijke tool geplaatst om te gebruiken en om direct vanuit deze tool een lening aan te kunnen vragen.

Wilt u alle kredietverstrekkers die online-lening.net voor u op een rij gezet heeft bekijken en direct een offerte aanvragen? Kijk dan snel op ons overzicht met alle relevante informatie van de kredietverstrekkers:

Overzicht van kredietverstrekkers