Lenen met BKR registratie

Een snelle manier om zonder BKR toetsing te lenen is via een minilening

Leen tot 1500 euro zonder BKR toetsing

Online een minilening afsluiten

Goedkopere lening zonder BKR controle

Direct even een korte uitleg:
BKR registratie (ook wel negatieve BKR codering genoemd) :
U staat geregistreerd bij het BKR als u al een lening heeft lopen. Hierdoor kunt u waarschijnlijk niet nóg meer lenen. Het ligt er maar net aan wat voor een lening u al heeft lopen.
BKR toetsing of BKR controle:
De geldverstrekker controleert NIET of u al een lening heeft lopen. Dit vergroot de kans dat u alsnog een extra lening kunt afsluiten.

Lenen met BKR registratie

Lenen met BKR registratie kan wél ! Het spreekt vanzelf dat u zo goedkoop mogelijk wenst te lenen. U heeft zo al voldoende dagelijkse kosten dat u alle extra’s beter zelf kunt gebruiken. Wanneer u zonder BKR controle een zo goedkoop mogelijke lening wenst af te sluiten kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om niet in eigen land, maar in België een krediet af te sluiten. Zo kunt u toch lenen met BKR registratie. Onderzoek heeft aangetoond dat de concurrentie op de financiële markt zo groot is dat de rentes er aanzienlijk lager liggen dan in Nederland. Daarnaast werken Belgische banken als vanzelfsprekend niet samen met het BKR zodat u eenvoudig een krediet kunt afsluiten terwijl uw codering er bij het BKR helemaal niet toe doet. Banken kunnen u wel vragen wat de reden is waarom u in België gaat lenen en niet in eigen land, maar daar hebben we u zojuist twee ijzersterke redenen voor gegeven.

Rente bij lening zonder toetsing

Maar wat vaak wordt er zomaar vanuit gegaan dat de rente bij het lenen met BKR registratie sowieso hoger ligt dan wanneer u een lening afsluit die wel onder toezicht staat van het BKR. In principe hoeft dit echter niet altijd zo te zijn. U kunt bijvoorbeeld een krediet afsluiten bij instellingen of bedrijven die niet verbonden zijn aan het BKR. Een inmiddels bekend voorbeeld zijn de energieleveranciers of warenhuizen. Zij hebben vaak specifieke (beperkte) kredieten waarbij er geen toetsing bij het BKR wordt gedaan. Hierbij ligt de rente niet per definitie hoger dan wanneer u kiest voor een klassiek krediet bij een bank, maar kunnen de voorwaarden wel verschillen zodat u bijvoorbeeld geen ruimte heeft wanneer u niet aan de aflossingsvoorwaarden kunt voldoen. De rente die berekend wordt kan wel afhangen van uw persoonlijk vermogen.

 

Lenen met BKR registratie

Een negatieve codering bij het BKR hoeft er niet per definitie voor te zorgen dat u geen krediet meer kunt afsluiten. Wel kan het voorvallen dat u te maken krijgt met een hogere rente doordat u tot de zogenaamde risicogroep behoort. U kunt er echter ook voor kiezen om te lenen bij een instelling of privaat bedrijf dat niet verbonden is met het BKR. Er wordt in dat geval met andere woorden geen BKR toetsing gedaan. Eventueel dient u er hierbij wel rekening mee te houden dat u slechts met beperkte kredieten te maken heeft en dat er eventueel een hogere rente berekend kan worden. Wanneer u wenst te lenen met een negatieve codering zult u in de meeste gevallen niet meer bij banken terecht kunnen aangewezen zijn op andere partijen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan energieleveranciers of warenhuizen, welke meestal over verschillende specifieke en interessante kredietvormen beschikken.

Leen zonder BKR toetsing via een minilening

Binnen 24 uur tot 1500 euro op uw rekening

Online een minilening afsluiten

Een minilening van Ferratum is een manier om snel aan geld te komen. Een minilening aanvragen bij Ferratum is snel gebeurd en u heeft het geld vaak dezelfde dag op uw rekening staan.
Ferratum heeft minileningen van 100 tot 1500 euro.  Een Ferratum minilening is eenvoudig geregeld en snel op uw rekening gestort. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures!