Zakelijk lenen zonder tussenkomst van een bank

Zonder bank toch geld lenen voor uw onderneming

Zonder tussenkomst van een bank toch zakelijk lenen

Banken zijn niet de makkelijkste

De Nederlandse reguliere banken hanteren steeds strengere regels voor financieringsaanvragen van kleine ondernemers. Hierdoor is het vooral voor de kleinere bedrijven lastig om een lening te krijgen. Terwijl deze toch een aanzienlijk deel vertegenwoordigen van onze economie.

Gemiddeld accepteren banken ongeveer acht op de tien financieringsaanvragen. Dit is volgens de cijfers van de NVVB (Nederlandse Vereniging van Banken). Hierbij wordt heel kritisch gekeken naar de financierbaarheid van de onderneming die de aanvraag doet.

Dit zorgt ervoor dat de ondernemer die toch geld nodig heeft, op zoek gaat naar alternatieve financieringsmogelijkheden. Crowdfunding bijvoorbeeld, groeide in Nederland in het eerste kwartaal van 2017 met maar liefst 22 procent.

Alternatieve kredietverstrekkers

Anno 2017 zijn er tal van andere partijen die bedrijfsfinancieringen aanbieden. Zo ook Funding Circle , OPR bedrijfskrediet of B2Businesslening. Klik hier voor meer informatie over zakelijke leningen die beschikbaar zijn via online-lening.net

Geen tijd

Heeft uw bedrijf te maken met lange betalingstermijnen? Of heeft u een financiering nodig om te kunnen groeien? Of zijn er grote uitgaven op komst? De normale bank overtuigen kost tijd. Veel tijd en moeite. En tijd heeft u niet. Het vereist afspraken, vergaderingen, rapporten en verklaringen totdat er uiteindelijk misschien een lening wordt toegekend aan uw onderneming.

Funding Circle, OPR bedrijfskrediet of B2Businesslening zijn een nieuw soort leningen die het gemakkelijk maakt voor kleine en middelgrote bedrijven om snel een financiering te krijgen.

Voor ieder bedrijf dat snel kapitaal nodig heeft

Bij Funding Circle leent u zakelijk van zakelijke inversteerders. U kunt hier een bedrijfskrediet aanvragen tot 100.000 euro. En dat zonder tussenkomst van een bank. B2Businesslening is een soortgelijke instelling waar u tot 50.000 euro kunt lenen.

Het heldere prijsbeleid en de vaste kredietvergoeding zorgen ervoor dat vooraf duidelijk is wat de maandelijkse kosten voor de lening zullen zijn.

Vaak al binnen 24 uur geld op de bedrijfsrekening

Vergeet administratieve rompslomp. Een zakelijke lening vraag je eenvoudig in een paar minuten online aan. Bij goedkeuring heeft u vaak binnen 24 uur het geld al op uw rekening staan.

 

Bekijk hier het volledige aanbod van zakelijke kredietverstrekkers op online-lening.net

Zakelijke kredietverstrekkers