A-krediet online lenen

A-Krediet

A-Krediet, vertrouwd geld lenen vanaf 5,2 % per jaar

Direct online aanvragen
A-krediet

- Krediet van € 10.000,- tot € 150.000,-
- Allerlaagste rente van Nederland

- Looptijd van 12 tot 180 maanden

Beoordeling van de aanvraag binnen 24 uur
- Uitbetaling kan binnen 24 uur

- Geld lenen met een negatieve BKR registratie is niet mogelijk
- Gratis en vrijblijvende offerte. U zit nergens aan vast

A-Krediet biedt een persoonlijke lening aan tegen de allerscherpste rente van dit moment.

Je wilt verantwoord geld lenen, bij een partij die voor jou een lening vindt met de beste voorwaarden en tegen een scherpe rente? A-Krediet is een onafhankelijk intermediair en zij kunnen je lening onderbrengen bij vrijwel alle banken. Je krijgt van hen het beste aanbod met de gunstigste voorwaarden en de scherpste rente op de markt.
Zoek niet verder bij diverse kredietverstrekkers, maar laat A-Krediet het werk voor je doen !

A krediet banken

A-Krediet regelt uw lening bij onder andere deze banken.

Waarvoor kun je lenen

A-Krediet Financiële Diensten verleent consumptief krediet en leningen in diverse vormen. Je kan geld lenen voor veel verschillende doelen. Je kunt bijvoorbeeld lenen voor:
- Aanschaf auto of motor
- Verbouwing van je woning
- Vakantie
- Aanschaf boot of caravan
- Aanschaf en installatie van zonnepanelen

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd met een vaste rente en is mogelijk van 10.000 tot 150.000 euro. De looptijd bedraagt maximaal 120 maanden (10 jaar).

 • Vaste maandelijkse kosten
 • Lage rente
 • Het gehele bedrag in één keer uitbetaald
 • Tussentijds boetevrij aflossen
 • Vaste looptijd, geen verrassingen
 • Maximale looptijd 10 jaar

Lening oversluiten:

Een lening oversluiten kan bij A-Krediet heel eenvoudig. Je ruilt je oude lening(en) in voor een nieuwe goedkopere lening. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere oude leningen met ongunstige voorwaarden inruilen voor een veel betere lening met een lagere rente. Zeker nu de rente laag is is dat een heel goede oplossing.

Extra financiële ruimte:

Wil je extra financiële ruimte voor welk doel dan ook? Geen probleem. Ze adviseren je graag vrijblijvend welke leenvorm dan het beste bij je past.

Direct online aanvragen

Een lening aanvragen bij A-krediet :

Een lening aanvragen bij A-Krediet is een volledig online proces met vooraf duidelijke informatie over de kosten en mogelijkheden.

Als je alles invult op de website zie je direct wat het je per maand kost, hoelang je er over doet en wordt er stap voor stap uitgelegd wat er gebeurd nadat je de aanvraag hebt verzonden.

Je stelt zelf je vrijblijvende offerte samen voordat je op de verzend knop hoeft te klikken. Heel overzichtelijk en duidelijk dus.

 • Kies zelf welk bedrag je wilt lenen. Dit kun je zelf instellen van 10.000 tot 150.000 euro
 • Dan kies je het doel van je lening. Je kunt kiezen tussen een auto, verbouwing, besparen, lening oversluiten, extra financiële ruimte of overige leendoelen. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Dat kunnen ze je bij A-Krediet allemaal prima uitleggen en wordt netjes met je besproken.
 • Aan de hand van jouw ingevoerde keuzes komt er een rekenvoorbeeld in het scherm van de beschikbare lening. Hierin staat precies vermeld hoeveel je per maand kwijt bent met de daarbij behorende looptijd.
 • Tenslotte vul je al je persoonlijke gegevens in alsmede je woonsituatie, informatie over je werk en inkomen en of je nog bestaande leningen hebt.
 • Dan klik je op de knop  [offerte aanvragen] en dan is de aanvraag compleet.

Na de aanvraag

Na de aanvraag van de offerte zal er een toetsing bij het BKR plaatsvinden. Dit maakt altijd onderdeel uit van de kredietbeoordeling.  Jouw gegevens worden ook gedeeld met de samenwerkende banken, kredietaanbieders en verzekeraars. Op die manier kan A-Krediet jou het beste voorstel doen wat het beste bij jouw situatie past.

Wat er precies gebeurd na de offerte aanvraag:

 • Jouw aanvraag wordt verstuurd en door de ervaren kredietadviseurs van A-Krediet in behandeling genomen.
 • Indien nodig kan je gelijk de benodigde documenten uploaden om de uitbetaling van jouw aanvraag te versnellen.
 • Op werkdagen worden aanvragen dezelfde dag behandeld, aanvragen in het weekend worden maandag behandeld.
 • Bij het BKR wordt er getoetst of je in aanmerking kan komen voor de aangevraagde lening.
 • A-Krediet beoordeeld of de lasten goed te dragen zijn in jouw financiële situatie. Zo voorkom je dat je onverantwoord te veel gaat lenen.

Voorwaarden:

Om in aanmerking te komen voor een financiering via A-Krediet, stellen zij de volgende voorwaarden:

 • Vast of tijdelijk dienstverband
 • Geen negatieve BKR registratie
 • Beschikken over een geldig legitimatiebewijs
 • In de leeftijd van 21 t/m 68 jaar
 • A-Krediet neemt, vanwege de acceptatiecriteria van de banken en intern beleid, alleen leningen vanaf 5000 euro in behandeling.

Offerte binnen 24 uur binnen

Jouw aanvraag wordt op werkdagen nog dezelfde dag behandeld. Als je in het weekend een aanvraag doet, dan krijg je op maandag de offerte binnen. A-Krediet gaat alle mogelijkheden bekijken bij de diverse kredietverstrekkers en vinden voor jou de beste lening met de beste voorwaarden. Zo betaal je nooit teveel en weet je zeker dat je niet te duur uit bent.

Offerte aanvragen

Samenwerking met grote namen

A-Krediet werkt samen met grote namen om zodoende de beste lening voor je te vinden. Denk hierbij aan Defam, Interbank, Nationale Nederlanden, Qander, BNP Paribas, De Nederlandse Voorschotbank, Santander en Defam. Stuk voor stuk betrouwbare kredietverstrekkers. Door het grote aanbod van allerlei leningen met even zoveel voorwaarden kan A-Krediet altijd de beste en voordeligste lening uitzoeken en als offerte aan je aanbieden.

A-krediet

A-Krediet reviews & ervaringen

Er zijn veel reviews en ervaringen te vinden over A-Krediet. De klant-beoordelingen zijn zeer positief. De klanten beoordelen de service met een 9,5 wat uitstekend genoemd mag worden. De ervaringen die worden gedeeld gaan grotendeels over de uitstekende vakkundigheid en kennis van de medewerkers en de snelle en correcte afhandeling van de aangevraagde lening.

A-Krediet reviews

We willen hier graag enkele reviews en ervaringen delen met je. De reviews zijn afkomstig van de website van A-Krediet zelf.

Helemaal geweldig

“Na het aanvragen van een offerte meteen terug gebeld en aanbod gedaan. Ik zei dat ik er nog over wou nadenken en belde ze een aantal dagen erna. Meteen alles geüpload en binnen 1 dag was het rond geld op me rekening dezelfde dag. Deze mensen denken en voelen met je mee en zoeken naar een gepaste oplossing voor je probleem. Met 1 woord: geweldig! “

Een prettige ervaring

“Ik zit nu ongeveer een jaar bij A-krediet. Vriendelijke mensen die je graag willen helpen om een betere lening te krijgen. Nog steeds geen spijt van .. Toppie Ga zo door ..”

Snel en klant gericht

“Goede scherpe aanbieding gekregen. Ik was al een krediet aanvraag bij een concurrent gestart, na de aanbieding van A-krediet lieten de medewerkers mij zien hoe snel zij de aanvraag konden afwikkelen en heb niet alleen voor het scherpe tarief gekozen maar ook zeker voor de service van A-krediet.”

Heel prettige service

“Vanaf het eerste contact heel prettig en professioneel geholpen. Ondanks de iets complexe situatie heeft A-Krediet ons verder kunnen helpen. Al onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite!”

Aanvullende informatie :

Website:
www.a-krediet.nl
Bedrijfsnaam:
A Krediet Financiele Diensten bv
Adres:
Parkweg 121
6717 BH  Ede
KvK nummer:
09169773
AFM nummer:
12018948

Erkenningen en garanties:
-Aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder aansluitnummer: 300.012193
-Lid van het AFM (Autoriteit Financiële Markten) met nummer AFM: 12018948

Offerte aanvragen:

Je kunt direct een offerte aanvragen via onderstaande button:

Offerte aanvragen

 

A-krediet

U bent hier: Home > Geldverstrekkers > A-Krediet