PIN voorschot

​Snel extra geld voor jouw zaak.

Terugbetalen via PIN transacties

PIN voorschot

Direct een voorschot aanvragen bij PIN Voorschot

​PIN Voorschot : snel extra geld voor jouw zaak


PIN Voorschot is een kortlopende lening die je automatisch aflost met een gedeelte van de omzet die via de dagelijkse pintransacties ​binnen komt. Je neemt dus een voorschot op je PIN betalingen.
Op basis van de gemiddelde PIN omzet van jouw winkel of webshop wordt het maximale te lenen bedrag vastgesteld. De lening wordt dan als vast percentage van jouw pin-omzet afgelost. Dus bij een goede dag wordt er meer afgelost en bij een mindere dag minder afgelost.

Kenmerken PIN Voorschot

 • € 2000 tot 50.000 lenen
 • Persoonlijke intake op locatie
 • Looptijd 3 of 6 maanden
 • Variabel aflossen via pintransacties, als percentage van de omzet
 • Binnen 2 dagen goedkeuring
 • Korting bij eerder aflossen
 • Zonder BKR toetsing
 • ​Kosten PIN Voorschot

  De kosten voor een zakelijke lening bij PIN Voorschot zijn verwerkt in de dagelijkse aflossing, welke als percentage van jouw PIN omzet wordt terugbetaald. 
  De kosten, of premie zoals dat heet, liggen tussen de 2,25 en 2,5 % per maand van het geleende bedrag. 

  ​Hoe werkt het ?

  Hoe werkt het nou precies? Je krijgt een lening met een looptijd van ongeveer 6 maanden. De maximale lening is afhankelijk van jou gemiddelde PIN omzet. De lening betaal je terug door elke dag een vast percentage van je PIN omzet terug te betalen als aflossing en kosten. De aflossing en de kosten zitten dus bij elkaar in de afbetaling verwerkt.

  In onderstaande figuur staat schematisch weergegeven hoe dit in principe werkt. De getallen en percentages dienen puur als voorbeeld, de werkelijke percentages zijn afhankelijk van jouw omzet en het geleende bedrag.

  Uitleg PIN Voorschot grafisch

  Direct een voorschot aanvragen bij PIN Voorschot

  ​Voordelen PIN Voorschot

  De voordelen van een zakelijk voorschot op je PIN betalingen zijn:

 • ​Geen vaste betalingstermijn
 • ​Geen vast periodiek bedrag, maar in verhouding tot de omzet
 • ​Snelle aflossing
 • ​Geen verborgen kosten
 • ​Veel goedkeuringen
 • ​Geen onderpand benodigd
 • ​Geheel automatische terugbetaling dus je mist nooit een aflossing
 • ​​​Lening aanvragen

  Een zakelijke lening aanvragen ​gaat als volgt:

  1. Intake bij jou op locatie


  ​Er komt speciaal iemand naar je winkel toe. Zo kunnen zij ​persoonlijk al je vragen beantwoorden en ter plekke bij een eventuele aanvraag helpen. ​

  2. Aanvragen is eenvoudig ​en de beoordeling is snel

  Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Bij de beoordeling wordt er gekeken naar je huidige bedrijfsprestaties en binnen 2 dagen heb je de uitslag.

  3. Geld op je rekening

  Na goedkeuring boeken ze binnen 2 dagen het geld over en kun je het direct investeren in je onderneming voor nieuwe voorraad of uitbreiding.

  4. Aflossing

  De aflossing gaat geheel automatisch via het PIN-apparaat. Elke dag gaat er een vooraf afgesproken percentage van de PIN omzet naar PIN Voorschot wat geldt als aflossing. Heb je een dag veel omzet, dan betaal je meer terug. Heb je een dag minder of geen omzet dan betaal je weinig of niks terug.

  5. Opnieuw geld nodig?

  Toch nog die nieuwe vitrine, meer voorraad of andere kansen waar geld voor nodig is? Neem dan nogmaals een voorschot op je PIN betalingen.

  Direct een voorschot aanvragen bij PIN Voorschot

  Klantenservice

  De klantenservice is bereikbaar via email, whatsapp, online chatfunctie, telefonisch en via een webformulier. Kortom alle mogelijke manieren om contact te leggen zijn aanwezig. 


  ​Bekijk de video met complete uitleg over PIN Voorschot:


  Ervaringen en reviews:

  ​Pin Voorschot scoort heel goed en vele ondernemers zijn zeer tevreden met dit concept. Er staan vele ervaringen op de website waarvan er hier enkele geciteerd zijn:

  "Vlot zakelijk krediet via mijn pin-apparaat - aflossing mee met de omzet - snelle aanvraag PIN voorschot. Laat mij toe mijn cashflow onder controle te houden en perfect in balans mijn krediet af te lossen. Prima ervaring!"

  ​“De aanpak van PIN Voorschot is een verademing. Op maandag raakte ik in gesprek, op woensdag kwam Melle langs voor de puntjes op de 'i' en op vrijdag had ik het geld. Ideaal!”

  ​"Met het PIN Voorschot kon Martijn zijn plannen snel in gang zetten omdat hij het bedrag binnen een week ter beschikking had. Als eenmanszaak sprak ook de automatische aflossing aan, omdat Martijn iedere dag vele lopende zaken aan zijn hoofd heeft. "

  Meer ervaring en reviews zijn te vinden op de website zelf en bij Financer.com

  Algemene informatie:

  PIN Voorschot is een product van EMF Finance. EMF heeft in maart 2015 dit product als eerste geïntroduceerd in Nederland. PIN Voorschot maakt het mogelijk om op korte termijn een geldbedrag te ontvangen om mee te ondernemen. Het enige wat vereist is is dat de onderneming omzet ontvangt via een PIN-apparaat of via een webshop.

  Bezoekadres
  Kooltjesbuurt 1
  1411 RZ Naarden-Vesting

  Postadres
  Postbus 5145
  1401 AC Naarden

  ​Website:
  ​https://www.pinvoorschot.nl/

  KVK 61996726
  IBAN NL31 INGB 0006 7438 72

  logo