geldshop

Geld lenen vanaf 3,9%

Gewoon goed geregeld

Geld lenen, samen met Geldshop

Geldshop

Geldshop: Goed geregeld

Geld lenen bij Geldshop betekent: Geld lenen tegen de laagst mogelijke rente. Bij Geldshop kunt u online een lening afsluiten, u hoeft hiervoor de deur niet meer uit. Geldshop levert duidelijke, transparante & persoonlijke service welke u helpt om een lening op een verantwoorde wijze af te sluiten tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Bij Geldshop lenen voor elk doel

U kunt geld lenen voor elk denkbaar doel. Een auto, motor, boot, caravan, camper of verbouwing. Voor welk doel dan ook, Geldshop regelt het voor u. Zij adviseren u vrijblijvend welke lening bij welk doel het beste past. Een persoonlijke lening voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of die droom van een motor.

Lening oversluiten bij Geldshop

Ook voor het oversluiten van uw oude (te dure) lening(en) of het samenvoegen van meerdere oude leningen tot één voordelige lening kunt u terecht bij Geldshop.
Zo maakt u het voor uzelf overzichtelijk en bent u per maand minder kwijt aan rente en aflossing. Vraag vandaag nog een lening aan bij Geldshop en ga direct besparen !

Gegarandeerd een lage rente

Een lening bij Geldshop heeft gegarandeerd altijd de laagst mogelijke rente die op dat moment in de markt verkrijgbaar is. Dit komt omdat zij met vele kredietverstrekkers werken en zodoende de beste lening voor u kunnen vinden.  Ook qua voorwaarden zult u de beste lening via Geldshop kunnen krijgen, immers niet iedereen heeft dezelfde wensen en ideeën over geld lenen. Geldshop regelt het gewoon goed en verantwoord. Daar kunt u van op aan.

Advies van Geldshop

Het advies dat zij geven is vrijblijvend en geheel onafhankelijk en zonder extra kosten. U kunt dus gerust een offerte aanvragen en deze op uw gemak doornemen. Geldshop is een bemiddelaar tussen u en vele verschillende kredietverstrekkers en zoekt voor u de beste lening uit. U gaat pas een lening aan als u zelf geheel akkoord bent met de gegevens die overzichtelijk in de offerte staan vermeld. U heeft de vrijheid, u bepaalt.

Let op! Negatieve BKR registraties worden niet geaccepteerd!

Geldshop direct aanvragen

Leen tot 150.000 euro

U kunt bij Geldshop een lening aanvragen tot een bedrag van maximaal 150.000 euro.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening heeft u zekerheid en duidelijkheid:

  • Looptijd staat vast
  • Vast maandbedrag aan rente en aflossing
  • Rente staat vast voor de gehele looptijd
  • Tussentijds opnemen niet mogelijk
  • U bouwt uw geleende bedrag af
  • Zekerheid van de kosten en de gegarandeerde afbetaling van de lening na de looptijd
  • U kunt een persoonlijke lening aanvragen voor de aanschaf van duurzame goederen

Een lening aanvragen bij Geldshop

Het aanvragen van een lening kunt u online doen en gaat als volgt:

Vraag online een offerte aan

U kunt online gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt daarbij kiezen of u advies wilt van Geldshop of niet. Dit betekent dat als u wél advies wilt hebben over welke lening het beste bij u past en bij welke kredietverstrekker u het beste terecht kunt, u dit advies kosteloos en onafhankelijk van Geldshop krijgt.

Wilt u geheel zelfstandig kiezen zonder advies, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval regelt Geldshop voor u de administratieve afhandeling van de lening met de door u gekozen geldverstrekker.Geldshop direct aanvragen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Na de aanvraag voor een lening ontvangt u een offerte van de aangeboden lening. Hierin staan alle kosten overzichtelijk vermeld. De offerte is een voorlopig aanbod van de kredietverstrekker nadat de aanvraag voorlopig is goedgekeurd aan de hand van de door u ingevulde gegevens. Pas als u de benodigde documenten heeft overlegd en deze door de kredietverstrekker zijn beoordeeld en in orde bevonden, is uw aanvraag goedgekeurd.

Insturen van de benodigde documenten

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, stuurt u deze ondertekend en met de benodigde stukken op. Denk hierbij aan kopieën van uw loonstrook, inkomen en bankafschrift. Ook een kopie van uw legitimatiebewijs moet u kunnen overleggen. U heeft altijd nog 14 dagen bedenktijd na ondertekening van de offerte, dus u kunt nog afzien van de lening indien u zich toch bedenkt.

Ontvang het geld van de kredietverstrekker

Nadat de kredietverstrekker alle documenten en de ondertekende offerte ontvangen heeft, en de aanvraag na beoordeling goedgekeurd heeft, ontvangt u het te lenen bedrag zo snel mogelijk op uw rekening. Geldshop informeert u over de status van de aanvraag en of deze goed- danwel afgekeurd is.

BKR toetsing

Na de aanvraag voor een lening wordt er een BKR toetsing gedaan bij het BKR in Tiel. Het Bureau Krediet Registratie registreert iedereen die een lening heeft afgesloten en houdt precies bij of u in aanmerking kan komen voor een lening. Dit is puur om te voorkomen dat iemand teveel leningen of een te hoge lening afsluit. Zo voorkomt men dat mensen te veel in de financiele problemen komen en om problemen met het afbetalen van leningen te voorkomen. Een negatieve BKR registratie kan dus betekenen dat uw aanvraag voor een lening wordt afgekeurd.

BKR registratie

Nadat uw aanvraag is goedgekeurd wordt de lening geregistreerd bij het BKR. Er wordt dan gemeld dat u een lening heeft afgesloten, voor welk bedrag en welke looptijd en de soort lening. Zo voorkomt men dat u meerdere leningen tegelijk kunt afsluiten en dat u onverantwoord nog meer kunt lenen waardoor u in de financiële problemen kunt komen.

Overige belangrijke zaken

Als u een lening aanvraagt, is het belangrijk dat u beseft dat er vele zaken zijn die van invloed kunnen zijn op het wel of niet kunnen krijgen van een lening.
Zo is een BKR registratie, zoals eerder genoemd, een van de belangrijkste dingen die de kredietverstrekker controleert. Daarnaast is het van belang hoe het huishuishouden is samengesteld. Zijn er meerdere inkomens? Zijn er kinderen en zo ja hoeveel? Wat zijn de huidige woonlasten? Aan de hand van deze gegevens kan Geldshop het verantwoord krediet maximum (VKM) berekenen. Dit is het maximale bedrag wat u op een verantwoorde manier kunt lenen.

Is er bijvoorbeeld loonbeslag ? Ligt u in een scheiding of bent u net gescheiden? Ook de arbeidsovereenkomst die u heeft is van belang. Heeft u een vast contract? Of een tijdelijk contract en wat zijn de vooruitzichten?

Leeftijd

U kunt een lening aanvragen bij Geldshop als u tussen de 21 en 73 jaar oud bent.

Nationaliteit

Er zijn aanvullende eisen als u niet over de Nederlandse nationaliteit beschikt. Het is dan vereist dat u al eens een lening of krediet hebt afgesloten in Nederland en dit moet minimaal 3 jaar geleden zijn.

Geldshop direct aanvragen

Informatie over Geldshop:

Er is een eigen telefonische helpdesk bereikbaar met ruime openingstijden:
-Openingstijden : ma t/m vrij 9 – 21 & za 10 – 17
-Chat mogelijkheid met een medewerker
-Whatsapp 06-nummer beschikbaar

Website:
www.geldshop.nl
Bedrijfsnaam:
Geldshop.nl B.V
Adres:
Laan van Oversteen 20
2289 CX Rijswijk
Postadres:
Postbus 800
2501 CV Den Haag
KvK nummer:
10.04.13.84
AFM nummer:
12.004.993
Erkenningen en garanties:
-Aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder aansluitnummer: 300.002388
-Lid van het AFM (Autoriteit Financiële Markten) met nummer AFM: 12.004.993

Direct naar geldshop.nl

Geldshop

 
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Geldshop