Over online-lening.net

Online-lening.net geeft bezoekers relevante informatie over diverse soorten geldleningen en gerelateerde financiële mogelijkheden.

Wij leveren zelf géén kredieten, leningen of cash-geld diensten.

Online-lening.net is géén bemiddelaar in financiële producten. Op de website vindt u alleen links en informatie welke betrekking hebben op financiële producten en aanverwante zaken. U wordt daarmee doorverwezen naar de diverse officiële online kredietverstrekkers die voor u een lening kunnen verzorgen.

Direct naar het overzicht van geldverstrekkers

Wat kan online-lening.net voor u betekenen

Onze website biedt u informatie en overzichten van kredietverstrekkers ( ook wel geldverstrekkers, leningverstrekkers, geldgevers of kredietgevers genoemd).
We zetten dus kredietverstrekkers op een rij zodat u zelf kunt kiezen en vergelijken.
Dit doen we voor zowel particuliere leningen als zakelijke leningen.

U kunt zelf uit de lijst meer informatie lezen over een bepaalde kredietverstrekker of u kunt ook direct op de website van de kredietverstrekker een offerte aanvragen voor een lening.  Een offerte is een aanvraag (prijsopgave) voor een lening die u zelf uitkiest. Pas nadat de kredietverstrekker akkoord is met uw aanvraag sturen zij de offerte terug aan u en dan kunt u zelf beslissen of u de lening aangaat of niet.

Het is verstandig om meerder offertes aan te vragen bij diverse kredietverstrekkers zodat u zelf de voorwaarden en kosten kunt vergelijken. U maakt zelf het besluit welke offerte u accepteert door deze getekent terug te sturen naar de kredietverstrekker, dit is afhankelijk van de aanbieder of dit per gewone post gaat of alleen maar digitaal.

Als u vragen heeft over uw lening-aanvraag kijk dan op de pagina van de kredietverstrekker om te zien welke contactgegevens er staan. Het snelst word u geholpen als u telefonisch contact opneemt. Dan kunnen ze meestal uw aanvraag direct inzien en al uw vragen beantwoorden.
Email is ook altijd een optie maar dan heeft u geen garantie dat u snel antwoord krijgt, afhankelijk van de drukte bij de betreffende kredietverstrekker.

U vraagt dus niets aan bij online-lening.net zelf, en u stuurt ook niets terug naar online-lening.net. Wij zijn zelf geen kredietverstrekker.

Geen winst of extra kosten

Indien u via online-lening.net een persoonlijk of zakelijk krediet aanvraagt bij een van de kredietverstrekkers op deze website, dan betaalt u daar geen extra kosten voor. Het kost u dus niets extra als u via deze website bij een kredietverstrekker een lening afsluit.

Het aanvragen van een lening offerte is ook altijd gratis en vrijblijvend. Het voordeel wat u via online-lening.net heeft is dat u met meer kennis en informatie voorbereid bent voor het aanvragen van een lening.

 

Direct online een lening aanvragen kan via ons overzicht van kredietverstrekkers:

Direct naar het overzicht van geldverstrekkers

Disclaimer:

Alle artikelen en teksten op deze website voldoen aan de huidige financiële regels en wetten. Er kunnen geen rechten worden ontleent aan enige teksten of afbeeldingen dan ook geplaatst op deze website op welke pagina dan ook.

De webmaster doet zijn uiterste best om alle informatie op deze website up-to-date te houden. Het is echter mogelijk dat genoemde bedragen, percentages, looptijden en andere voorwaarden en getallen die genoemd zijn op welke pagina dan ook afwijken van de werkelijke actuele gegevens zoals die op dit moment gelden bij de diverse kredietverstrekkers. U kunt dan ook geen enkel recht ontlenen aan de informatie aangeboden op de website.

Voor vragen over financiële producten, aangeboden op deze website, kunt u contact opnemen via de website van de online kredietverstrekker of uw financieel adviseur.

AFM compliant

De website structuur en content voldoet aan de eisen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De waarschuwing “Geld lenen kost geld” staat op elke pagina bovenaan zoals vereist. Tevens wordt de bezoeker bij het aanvragen van een lening bij de kredietverstrekker er nogmaals op gewezen wat de gevaren en voorwaarden zijn van het afsluiten van een lening.

Op geen enkele manier is het mogelijk dat een bezoeker zomaar een lening afsluit of aan kosten verbonden zit zonder dat hij/zij meerdere malen gewaarschuwd is. Een lening is pas officieel tot stand gekomen tussen kredietverstrekker en consument nadat de consument deze bewust heeft ondertekend en geaccepteerd.

AFM

Informatie op online-lening.net

Het is de allergrootste prioriteit dat de financiële informatie omtrent leningen 100% betrouwbaar en accuraat is. De bezoekers wordt eerlijke, heldere en relevante informatie aangeboden zodat deze met de juiste informatie op een verantwoorde manier een lening kan aanvragen bij de diverse officiële kredietverstrekkers op deze website.

De artikelen en informatie op deze website wordt in nauw overleg met diverse financiële experts gemaakt.
Zo wordt elk artikel gecontroleerd op juistheid door een ervaren deskundige (werkzaam bij een grote Nederlandse bank op de afdeling personal finance) en worden onjuistheden en wetmatige beweringen gecorrigeerd waar nodig. Tevens worden artikelen voorgelegd aan een expert op het gebied van financiële affiliate marketing, om te zien of dit niet in strijd is met de regels en wetten omtrent copyright en eigendomsrechten t.o.v de diverse kredietverstrekkers.

Contact

U kunt contact opnemen met de beheerder per email.

U kunt ook een bericht aan ons versturen via onderstaand webformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Beheer

Online-lening.net wordt beheerd door JPWebService, Steenbok 39, 2221PX, Katwijk, Nederland. 06-30779158

U bent hier: Home > Over online-lening.net > Over ons & Contact