Over ons > Online-lening.net

Over ons

Over online-lening.net

Online-lening.net geeft bezoekers informatie over diverse soorten geldleningen en gerelateerde financiële mogelijkheden.

Wij leveren zelf géén kredieten, leningen of cash-geld diensten.

Online-lening.net is géén bemiddelaar in financiële producten. Op de website vindt u alleen links en informatie welke betrekking hebben op financiële producten en aanverwante zaken. U wordt daarmee doorverwezen naar de diverse officiële online kredietverstrekkers die voor u een lening kunnen verzorgen.

Direct naar het overzicht van geldverstrekkers

Wat kan online-lening.net voor u betekenen

Wij lenen zelf geen geld uit.
Onze website biedt u informatie en overzichten van kredietverstrekkers ( ook wel geldverstrekkers, leningverstrekkers, geldgevers of kredietgevers genoemd).
We zetten dus kredietverstrekkers op een rij zodat u zelf kunt kiezen en vergelijken.
Dit doen we voor zowel particulieren als zakelijke leningen.

U kunt zelf uit de lijst meer informatie lezen over een bepaalde kredietverstrekker of u kunt ook direct op de website van de kredietverstrekker een offerte aanvragen voor een lening. (Een offerte is een aanvraag (prijsopgave) voor een lening die u zelf doet. Pas nadat de kredietverstrekker akkoord is met uw aanvraag sturen zij de offerte terug aan u en dan kunt u zelf beslissen of u de lening aangaat of niet.)

Het is verstandig om meerder offertes aan te vragen bij diverse kredietverstrekkers zodat u zelf de voorwaarden en kosten kunt vergelijken. U maakt zelf het besluit welke offerte u accepteerd door deze getekend terug te sturen naar de kreidetverstrekker.

Als u vragen heeft over uw lening aanvraag kijk dan op de pagina van de kredietverstrekker om te zien welke contactgegevens er staan. Het snelst word u geholpen als u telefonisch contact opneemt. Dan kunnen ze meestal uw aanvraag direct inzien en al uw vragen beantwoorden.
Email is ook altijd een optie maar dan heeft u geen garantie dat u snel antwoord krijgt, afhankelijk van de drukte bij de betreffende kredietverstrekker.

U vraagt dus niets aan bij online-lening.net zelf, en u stuurt ook niets terug naar online-lening.net. Wij zijn zelf geen kredietverstrekker.

Direct online een lening aanvragen kan via ons overzicht van kredietverstrekkers:

Direct naar het overzicht van geldverstrekkers

Disclaimer:

Alle artikelen en teksten op deze website zijn puur geschreven op basis van algemene informatie en kennis en kunnen afwijken van de huidige financiele regels en wetten, zeker omdat deze regelmatig kunnen wijzigen. Er kunnen geen rechten worden ontleent aan enige teksten of afbeeldingen dan ook geplaatst op deze website op welke pagina dan ook.

Voor vragen over financiële producten kunt u bij ons niet terecht. Daarvoor kunt u contact opnemen via de website van de online kredietverstrekker of uw financieel adviseur.

Contact informatie:

Deze website wordt beheerd door J.P.Schouten, via JPWebService.nl.

Voor technische website gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met de beheerder per email.

JPWebService.nl

KvK Nr: 51755734

Katwijk, Nederland