Qeld bedrijfsleningen

Qeld bedrijfsleningen

Qeld bedrijfsleningen

Qeld bedrijfslening aanvragen

Wat is Qeld bedrijfsleningen

Qeld bedrijfsleningen is een kredietverstrekker uit Zweden met een Nederlandse vestiging. Qeld biedt bedrijfsleningen aan vanaf 1000 euro tot maximaal 50.000 euro aan alle Nederlandse bedrijven, zonder dat ze naar de bank hoeven te gaan. Qeld is de Nederlandse tak van Qred Företagslån AB. Deze is geregistreerd als financiële instelling bij de Zweedse autoriteit voor financiële markten. Alle activiteiten worden officieel gecontroleerd door een erkende accountant.

Wie kan een lening aanvragen

Elke Nederlandse ondernemer met een geldig KVK nummer, eenmanszaak, BV, NV, ZZP-er of VoF kan een lening aanvragen bij Qeld bedrijfsleningen. De leeftijd of grootte van uw bedrijf maakt niets uit.

Geen rente, wel een vast maandbedrag

Een Qeld bedrijfslening is een uniek soort lening. De lening is volledig rentevrij. U betaald een vast maandelijks bedrag per maand. Er zijn geen andere verborgen kosten, ook geen BTW. De maandelijkse prijs is individueel en wordt bepaald aan de hand van uw Qeld-score. De Qeld-score wordt gebaseerd op veel verschillende factoren, waarvan zij een totale beoordeling maken.

De lening heeft geen vaste looptijd en kan op elk moment worden terugbetaald zonder extra kosten. Voor elke maand dat u de lening gebruikt betaalt u het zelfde vaste bedrag. Dus zolang u de lening gebruikt betaald u per maand het vaste bedrag. U kunt bij aanvraag een leningstermijn van bv 6, 9 of 12 maanden aanvragen.

U hoeft niet naar de bank

Qeld is een financiele instelling die op een unieke manier ondernemend Nederland helpt met bedrijfsleningen tot 50.000 euro. Zij beoordelen uw aanvraag zorgvuldig en analyseren uw bedrijf en financiele situatie. Qeld heeft een modern online systeem dat volledig onafhankelijk is van dure kantoren en handmatige handelingen. Door gegevens uit meerdere bronnen te analyseren, kunnen ze het bedrijf dat de aanvraag heeft ingediend goed beoordelen.

Dezelfde dag nog geld naar uw rekening overgemaakt

Als uw kredietaanvraag vóór 1700 uur is goedgekeurd dan wordt de lening nog diezelfde dag overgemaakt op uw rekening. Afhankelijk van vakantie- of feestdagen en verschillen tussen de banken heeft u meestal de volgende dag uw lening tot uw beschikking.

Binnen één uur antwoord

Als u de aanvraag online invult en de benodigde documenten digitaal aanlevert, dan krijgt u gewoonlijk binnen 1 uur een offerte in uw email. Deze aanvraag en offerte zijn gratis en niet bindend. Pas na acceptatie van de offerte van uw kant gaat Qeld aan de slag en wordt uw lening nog diezelfde dag overgemaakt naar uw rekening.

Hoe vraagt u een lening aan

U vult het aanvraagformilier online in, waarbij u uw email adres, KVK  nummer, mobiel telefoonnummer en het gewenste leenbedrag invult. De aanvraag is gratis en verplicht u tot niets.
Meestal binnen 1 uur na aanvraag krijgt u al een offerte binnen. Als u akkoord gaat met de offerte, dan dient u dit te bevestigen met uw ID. Vaak wordt dezelfde dag nog het leenbedrag overgemaakt op uw rekening.

Qeld bedrijfslening aanvragen

Wat is er nodig om een Qeld bedrijfslening te krijgen?

Qeld maakt een algemene beoordeling van elke aanvraag. Het belangrijkste is dat uw bedrijf in staat is aan de toekomstige betalingen te voldoen.  Het geleende bedrag moet redelijk in verhouding staat tot de grootte van uw bedrijf. Het komt ook voor dat ze verzoeken moeten afwijzen. Een van de meest voorkomende redenen is dat de financiën van het bedrijf of de vertegenwoordigers daarvan niet op orde zijn. Of er zijn al veel schulden bij andere instanties. Qeld kijkt altijd naar het gehele bedrijfsplaatje.

Simpel en snel geregeld

1 – Het online aanvragen kunt u binnen 1 minuut doen
2 – Binnen een uur heeft u een voorstel binnen
3 – Indien akkoord wordt het geld dezelfde dag nog overgemaakt

Verantwoordelijkheid

Qeld leent niet zomaar geld uit. Ze beoordelen de aanvraag grondig en bekijken serieus of de lening in verhouding staat tot de omvang van uw bedrijf. Er wordt tevens een kredietcheck gedaan om te kijken of u niet nog meer in de schulden komt en of het verstandig is u een lening te verstrekken. Ze zijn er voor om u te helpen en uw bedrijf te laten groeien met investeren. Niet om u diep in de problemen te laten geraken. Qeld neemt samen met u de verantwoordelijkheid om verstandig te lenen.

Algemene informatie:

Kantooradres:

Keizersgracht 391
1016EJ Amsterdam

Telefoon:

020 – 808 6084

Ma t/m Vrij 09.00 – 17.00 u

Email:

support@qeld.nl

Qeld is geregistreerd bij de KVK onder nummer 72603372

Qeld bedrijfsleningen zonder gedoe

Qeld bedrijfslening aanvragen

 

Andere mogelijkheden om zakelijk geld te lenen

Wilt u meerdere zakelijke kredietverstrekkers vergelijken en kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn kijk dan in ons overzicht van zakelijke kredietverstrekkers :

Direct naar het overzicht van zakelijke kredietverstrekkers om zakelijk geld te lenen