Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing is eenvoudig. Je kunt in Nederland als particulier een snelle lening aanvragen bij Saldodipje en Ferratum. Je kunt vandaag nog het geld op je rekening ontvangen zonder BKR toetsing.

D​​​​e voordelen van een spoedlening:

► Leen 100 tot 1500 euro

► Binnen 24 tot 48 uur geld op je rekening

Looptijd 30 tot 62 dagen

Géén BKR toetsing

Zonder loonstrook


Hoe werkt geld lenen met spoed?

​Geld lenen met spoed betekent dat je snel moet handelen. Zowel de aanvrager als de kredietverstrekker moeten snel handelen. Dit betekent dat je alle benodigde documenten en informatie direct digitaal beschikbaar moet hebben.
De kredietverstrekker moet op zijn beurt snel geld kunnen overmaken naar jouw bankrekening.

Heb je met spoed geld nodig, dan moet de kredietverstrekker de BKR toetsing omzeilen. Ferratum en Saldodipje handelen van buiten Nederland waar AFM-regels niet gelden. Hierdoor kun je met spoed geld lenen zonder BKR toetsing.

Stap voor stap instructies voor aanvraag minilening

​Lees de meest complete handleiding over het aanvragen van een minilening op deze pagina: "Minilening aanvragen: stap voor stap instructies". Echt álles staat hier precies uitgelegd hoe je een minilening aanvraagt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Minilening aanvragen stap voor stap instructies Ferratum Saldodipje
​Zonder BKR toetsing en registratie

​Het snel lenen van een klein bedrag (tot 1500 euro) zonder BKR toetsing heeft als voordeel dat je géén BKR registratie krijgt als je gaat lenen en er ook geen BKR toetsing wordt gedaan bij het ​BKR (​​Bureau Krediet Registratie)​ in Tiel. 

Er vindt dus geen BKR controle plaats én je wordt ook niet geregistreerd bij het BKR als iemand die een lening heeft afgesloten​. Dus als je nu al een gewone lening hebt lopen, dan ​kan je gewoon een minilening afsluiten omdat er geen controle plaatsvindt op jouw BKR registratie.

Het feit dat deze lening niet wordt geregistreerd bij het BKR heeft als voordeel dat je in de toekomst geen belemmeringen hebt als je een gewone lening wilt afsluiten waarbij ze wel een BKR toetsing doen. Tevens wordt je maximale hypotheekbedrag, mocht je die gaan aanvragen, niet beïnvloed door het hebben van een BKR registratie.

Wat ​kost geld lenen zonder BKR toetsing?

​De kosten van snel geld lenen zonder BKR toetsing, ook wel een minilening genoemd, zijn niet hoog. Maar alleen indien je een eigen garantsteller hebt. De rente is relatief hoog maar de looptijd is kort en daarom ben je niet veel kwijt aan deze vorm van snel krediet. Het lenen van 1000 euro voor 2 maanden kost slechts 16 euro. ​​​​

Ontdek zelf wat het kost om snel een klein bedrag te lenen zonder BKR toetsing:

Geld lenen zonder BKR bij Ferratum
Geld lenen zonder BKR via Saldodipje


Kan ik een spoedlening vandaag nog ​ontvangen?

​Ja, indien alle partijen snel handelen kan dat. Een lening kun je op z'n snelst binnen 24 uur ontvangen na akkoord. Dit komt door de verwerkingstijd van de kredietverstrekker en de banken. In het algemeen kun je uitgaan van maximaal 48 uur.

​Wie kan een spoedlening aanvragen?

Iedereen vanaf 21 jaar met een identiteitsbewijs en ingeschreven in Nederland als burger, en tevens een Nederlandse bankrekening heeft kan een minilening aanvragen. Je hebt geen loonstrook of ander bewijs van inkomen nodig.

Hoe werkt het aanvragen van een spoedlening ?

De online aanvraag duurt slechts enkele minuten. De daaropvolgende keuring duurt maximaal 1 werkdag. Na akkoord wordt het bedrag binnen 24 uur op je rekening gestort. 

Vanaf het moment van aanvraag heb je je geld dus uiterlijk binnen 48 uur op je rekening. Het enige digitale document dat gevraagd wordt is een foto van je ID-kaart, paspoort of rijbewijs.

Tijdens je aanvraag moet je ook iemand aanwijzen die garant staat voor jou. Dit is een verzekering voor de minilening-aanbieder om er voor te zorgen dat er iemand is die de lening kan afbetalen als je dat zelf niet kunt of op tijd kunt doen. In het geval dat je niet aan je terugbetaal verplichtingen voldoet kan de geldverstrekker terugvallen op de garantsteller.

Voor- en nadelen van een spoedlening (minilening)

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing kent voor- en nadelen. De voor- en nadelen van een minilening ten opzichte van een gewone lening waarbij er wél een BKR toetsing en registratie plaatsvindt zijn:

+ Snel geld op je rekening, binnen 24 tot 48 uur
+ Geld lenen zonder BKR toetsing
+ Géén bewijs van inkomen nodig
+ Aflossen via iDeal via je eigen account
+ Korte looptijd en daardoor toch lage kosten
+ ​Geen loonstrook nodig

-- ​Als nieuwe klant kun je maximaal 600 euro lenen
-- Maximaal te lenen bedrag is 1500 euro
-- Garantsteller nodig
-- Korte looptijd van maximaal 62 dagen
-- Boete bij geen garantsteller

Persoonlijke garantsteller of ​boete

Je mag zelf een vriend of kennis aanwijzen als garantsteller. Deze persoon staat dan garant voor jouw lening. Indien je zelf een garantsteller hebt dan betaal je voor een minilening de kosten zoals vermeld op de website. Je hebt 14 dagen na goedkeuring de tijd om een garantsteller te vinden. Lukt dat niet dan betaal je het boetebedrag zoals vermeld in deze tabel.

Als je zelf geen persoonlijke garantsteller hebt dan ​krijg je bovenop de rente dus nog een boete. Zorg er dus voor dat je iemand vind in jouw omgeving die garant kan staan voor jouw lening.

Samenvattend:

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing is ​mogelijk bij twee aanbieders van spoedleningen. Dit zijn Ferratum en Saldodipje. Je kunt alleen geld lenen met spoed wanneer je tijdens werkdagen snel handelt en alle benodigde informatie direct beschikbaar hebt. 
Je kunt de lening vrij snel, en meestal binnen maximaal 48 uur uur op je rekening krijgen. Normaal gesproken is dit binnen 24 uur. ​

Welke aanbieder moet ik kiezen?

​Beide aanbieders van spoedleningen zijn in principe gelijk qua kosten en snelheid. Je kunt altijd bij beide aanbieders een minilening aanvragen als je dat wilt.​ Uiteindelijk zijn Ferratum en Saldodipje van een en hetzelfde bedrijf.


Geld lenen zonder BKR bij Ferratum
Geld lenen zonder BKR via Saldodipje

Wie zijn Ferratum en Saldodipje?

De kredietverstrekkers Ferratum en Saldodipje zijn betrouwbare aanbieders van minileningen. Saldodipje en Ferratum zijn onderdeel van de Ferratum Group en zijn een toonaangevende internationale aanbieder van mobiele financiële diensten sinds 2005.  Zij zijn marktleider in het verstrekken van minikredieten in Nederland. ​

U bent hier: Home > Minileningen > Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing