Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing is eenvoudig. Je kunt in Nederland als particulier een snelle mini-lening aanvragen. Je kunt vandaag nog het geld op je rekening ontvangen zonder BKR toetsing. Een BKR toetsing is een kredietwaardigheids toetsing uitgevoerd door de stichting BKR.

Met Spoed geld lenen zonder BKR toetsing
 • € 100,- tot € 1800,- lenen
 • Looptijd van 30 tot 62 dagen
 • Binnen 24 uur gestort

€ 500,- lenen voor 30 dagen kost slechts € 5,40

Veilig op Saldodipje.nl >

Trustly iDeal logo

Snel geld lenen zonder krediet toetsing

Snel geld lenen zonder dat er een krediet toetsing wordt gedaan of terwijl je zelf een negatieve BKR toetsing hebt.

Dat is eenvoudig mogelijk met een minilening.


€ 500,- lenen voor 30 dagen kost slechts € 5,40

of

€ 1000,- lenen voor 45 dagen kost slechts € 16,22De voordelen van een minilening:

Leen 100 tot 1800 euro

Binnen 24 tot 48 uur geld op je rekening

Looptijd 30 tot 62 dagen (2 maanden)

Géén BKR toetsing

Zonder loonstrook

Online geregeld, geen persoonlijk contact

Via iDeal terugbetalen

De nadelen van een minilening:

De maximale leenduur is beperkt tot 45 of 62 dagen afhankelijk van het leenbedrag

Het totale maximale leenbedrag in totaal is €1800,-

Je hebt een garantsteller nodig

Hoe werkt met spoed geld lenen zonder BKR toetsing ?

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing betekent dat je snel moet handelen. Zowel de aanvrager als de kredietverstrekker moeten snel handelen. Dit betekent dat je alle benodigde documenten en informatie direct digitaal beschikbaar moet hebben.
De kredietverstrekker moet op zijn beurt snel geld kunnen overmaken naar jouw bankrekening.

Van wie leen je het geld?

Snel geld lenen doe je met een minilening. De aanbieder van minileningen is in dit geval Saldodipje. Saldodipje is een betrouwbare geldverstrekker die al jaren online minileningen verstrekt.

Veilig op Saldodipje.nl >

Trustly iDeal logo


Zonder BKR toetsing of registratie

Het snel lenen van een klein bedrag (tot 1800 euro) zonder BKR toetsing heeft als voordeel dat je géén BKR registratie krijgt als je gaat lenen en er ook geen BKR toetsing wordt gedaan bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) in Tiel. 

Er vindt dus geen BKR controle plaats én je wordt ook niet geregistreerd bij het BKR als iemand die een lening heeft afgesloten. Dus als je nu al een gewone lening hebt lopen, dan kan je gewoon een minilening afsluiten omdat er geen controle plaatsvindt op jouw BKR registratie.

Heb je namelijk wél een negatieve BKR registratie en die wordt ook gecontroleerd, dan krijg je in het algemeen géén nieuwe lening bij een kredietverstrekker.

Geen gevolgen voor de toekomst

Het feit dat deze lening niet wordt geregistreerd bij het BKR heeft als voordeel dat je in de toekomst geen belemmeringen hebt als je een gewone lening wilt afsluiten waarbij ze wel een BKR toetsing doen. Tevens wordt je maximale hypotheekbedrag, mocht je die binnenkort gaan aanvragen, niet beïnvloed door het hebben van een BKR registratie.

Wat kost met spoed geld lenen zonder BKR toetsing?

De kosten van snel geld lenen zonder BKR toetsing, ook wel een minilening genoemd, zijn niet hoog. Maar alleen indien je een eigen garantsteller hebt. Later op deze pagina leggen we je uit hoe het precies werkt en wat een garantsteller is.

De rente is relatief hoog maar de looptijd is kort en daarom ben je niet veel kwijt aan deze vorm van snel krediet.

Het lenen van 1000 euro voor 45 dagen kost slechts € 16,22

Onderstaande tabel laat zien wat de kosten zijn van een minilening bij elk bedrag. De termijn in dagen kan bij hogere bedragen ook langer of korter zijn en kan bij de aanvraag naar wens ingesteld worden:

Kosten minilening zonder BKR toetsing 7 23

Veilig op Saldodipje.nl >

Trustly iDeal logo

Persoonlijke garantsteller of boete

Je moet zelf een vriend, familielid of kennis aanwijzen als garantsteller. Deze persoon staat dan garant voor jouw lening. Indien je zelf een garantsteller hebt dan betaal je voor een minilening de kosten zoals vermeld op de website. Je hebt 5 dagen na goedkeuring de tijd om een garantsteller te vinden. Lukt dat niet dan betaal je het boetebedrag zoals vermeld in onderstaande tabel. De boetebedragen zijn niet misselijk. Zorg dus tijdig voor een garantsteller. De bedragen in onderstaande tabel zijn een indicatie en kunnen enigszins afwijken naar gelang de looptijd korter of langer is afgesproken.

Wat is een garantsteller

Een garantsteller is iemand die een inkomen heeft en die in staat is om met dat inkomen jouw lening af te betalen in het geval je dit zelf niet kan. Die persoon gaat dus in jouw plaats jouw minilening afbetalen als je het zelf niet op tijd redt. Het is daarom belangrijk dat de garantsteller die je kiest dat risico ook voor jou wil nemen. Het gaat hier dus om onderling vertrouwen en respect. De garantsteller is jouw "backup" voor Saldodipje. Zo is Saldodipje verzekerd dat het bedrag wordt terugbetaald. Door jezelf of in het ergste geval dus door jouw garantsteller.

Saldodipje kosten indien geen garantsteller

Als je zelf geen persoonlijke garantsteller hebt dan krijg je bovenop de rente dus nog een boete. Zorg er dus voor dat je iemand vind in jouw omgeving die garant kan staan voor jouw lening.

Minilening en pluslening

Saldodipje heeft twee varianten op de minilening: De gewone minilening en de pluslening. Het verschil tussen een minilening en pluslening is deze:

Minilening:

 • Leenbedrag €100,- tot €1000,-

  Aflossing in 1 termijn van:
 • 30 dagen bij een leenbedrag van €100,- tot €500,-
 • 45 dagen bij een leenbedrag van €600,- tot €1000,-


Pluslening:

 • Leenbedrag €1100,- tot €1800,- 

  Aflossing in 2 termijnen van 30 dagen:
 • Na 31 dagen verloopt 1-ste termijn
 • Na 62 dagen verloopt 2-de termijn

Een tweede minilening afsluiten

Als je eenmaal een minilening hebt afgesloten dan is het heel eenvoudig om direct daarna een tweede keer een minilening af te sluiten bij dezelfde kredietverstrekker. Je gegevens zijn immers al bekend en de garantsteller ook. Bij het aanvragen van een minilening voor de tweede keer ontvang je het geleende bedrag doorgaans nog sneller dan bij een eerste aanvraag.

Eigen pagina bij Saldodipje

Als je een minilening hebt afgesloten bij Saldodipje, dan heb je toegang tot je persoonlijke pagina, waarin je jouw lening precies kunt volgen en je de betalingen met iDeal kunt uitvoeren. Op de persoonlijke pagina kan je tevens heel snel een tweede minilening aanvragen, omdat al je gegevens al zijn opgeslagen. Een tweede minilening kan je al 5 dagen aanvragen voordat de eerste verlopen is. 

Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing. Veilig en goedkoop.

Hoe werkt het aanvragen van een minilening ?

De online aanvraag duurt slechts enkele minuten. De daaropvolgende keuring duurt maximaal 1 werkdag. Na akkoord wordt het bedrag binnen 24 uur op je rekening gestort. 

Vanaf het moment van aanvraag heb je je geld dus uiterlijk binnen 48 uur op je rekening. Het enige digitale document dat gevraagd wordt is een foto van je ID-kaart, paspoort of rijbewijs.

Tijdens je aanvraag moet je ook iemand aanwijzen die garant staat voor jou. Dit is een verzekering voor de minilening-aanbieder om er voor te zorgen dat er iemand is die de lening kan afbetalen als je dat zelf niet kunt of op tijd kunt doen. In het geval dat je niet aan je terugbetaal verplichtingen voldoet kan de geldverstrekker terugvallen op de garantsteller.

 1. 1
  Bezoek de website van Saldodipje, het makkelijkst gaat dat op een laptop of tablet ivm de schermgrootte.
 2. 2
  Kies in het scherm het gewenste leenbedrag en gewenste looptijd. De looptijd past zich automatisch aan naarmate het leenbedrag wijzigt.
 3. 3
  Vul je gegevens in zoals mobiel nummer, e-mail adres en naam.
 4. 4
  Upload je ID document. Dit is een foto van je paspoort of je ID kaart (voor en achterkant).
 5. 5
  Verifieer je bankrekening, dit is nodig om zeker te zijn dat je het geld op jouw rekening krijgt gestort. Het verifiëren doe je door 1 cent over te maken naar de aanbieder. Dit wordt tijdens het aanvraagproces aangegeven hoe dit moet en gaat via iDeal. 
 6. 6
  Nu is de aanvraag compleet. De aanvraag wordt nu in behandeling genomen.
 7. 7
  Als de aanvraag akkoord is dan ontvang je binnen 24 uur geld op je rekening.
 8. 8
  Binnen 14 dagen na ontvangst van het geld moet je een garantsteller aangeven.

Snel geld lenen Service

De “Snel Geld Lenen” service van Saldodipje betekent dat je bij een akkoord het leenbedrag standaard zonder extra kosten binnen 24 uur ontvangt.

Let wel op: Zij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren.

Stap voor stap instructies voor aanvraag minilening

Indien je echt elke stap vooraf wilt bekijken over hoe het aanvragen van een minilening precies werkt, lees dan de meest complete handleiding op deze pagina: "Minilening aanvragen: stap voor stap instructies". Echt álles staat hier precies uitgelegd hoe je een minilening aanvraagt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Minilening-aanvragen-stap-voor-stap-instructies
Stap voor stap instructies aanvragen minilening

Veelgestelde vragen:

Kan ik een spoedlening vandaag nog ontvangen?

Ja, indien alle partijen snel handelen kan dat. Een lening kun je op z'n snelst binnen 24 uur ontvangen na akkoord, maar soms dus ook sneller. Dit komt door de verwerkingstijd van de kredietverstrekker en de banken. In het algemeen kun je uitgaan van maximaal 48 uur.

Wie kan een spoedlening aanvragen?

Iedereen vanaf 21 jaar met een identiteitsbewijs en ingeschreven in Nederland als burger, en tevens een Nederlandse bankrekening heeft kan een minilening aanvragen. Je hebt geen loonstrook of ander bewijs van inkomen nodig.

Is het lenen met een negatieve BKR registratie verstandig?

Je dient voorzichtig te zijn als je ervoor kiest om geld te lenen terwijl je een negatieve BKR registratie hebt. Denk dus goed na of een minilening daadwerkelijk echt nodig is. Als je wil weten of je op dit moment een negatieve BKR registratie hebt, dan kun je altijd een overzicht opvragen bij de Stichting BKR. Let op: Saldodipje doet niets met het BKR en heeft géén connectie met het BKR. 

Wat heeft mijn BKR registratie voor invloed op het lenen van geld?

Iedereen die een lening of hypotheek heeft staat geregistreerd bij het BKR in Tiel. Zelfs als je een smartphone duurder dan €250,- met een abonnement hebt, sta je geregistreerd.

De registratie op zich is geen probleem. Alleen of de registratie positief dan wel negatief is kan veel uitmaken. 

Als je een betalingsachterstand hebt op je lening dan krijg je een negatieve BKR registratie, ook wel een negatieve BKR codering genoemd.

In dat geval kan de kredietverstrekker besluiten je geen lening te geven.

Geen BKR toetsing

Saldodipje doet in dit geval dus géén BKR toetsing en derhalve staat jouw BKR registratie niet in de weg om een lening te verkrijgen.

Veilig op Saldodipje.nl >

Trustly iDeal logo

Samenvattend:

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing is mogelijk bij deze aanbieder van spoedleningen. Je kunt alleen geld lenen met spoed wanneer je tijdens werkdagen snel handelt en alle benodigde informatie direct beschikbaar hebt. 

Je kunt de lening vrij snel, en meestal binnen maximaal 48 uur uur op je rekening krijgen. Normaal gesproken is dit binnen 24 uur.

 • Leen 100 tot 1800 euro
 • Binnen 24 tot 48 uur geld op je rekening
 • Looptijd 30 tot 62 dagen
 • Géén BKR toetsing
 • Zonder loonstrook


Wat is Saldodipje?

De kredietverstrekker Saldodipje is een betrouwbare aanbieder van minileningen. Saldodipje is onderdeel van de Ferratum Group en is een toonaangevende internationale aanbieder van mobiele financiële diensten sinds 2005.  Zij zijn marktleider in het verstrekken van minikredieten in Nederland.

Website:
www.saldodipje.nl
Bedrijfsnaam:
Saldodipje S.L.
Email:
klantenservice@saldodipje.nl
Adres:
Calle Pallars, 4 - 8,
25004 Lleida
Spanje

Saldodipje S.L. geregistreerd in het handelsregister onder nummer: C.I.F.: B92941558

U bent hier: Home > Minileningen > Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing