Santander Consumer Finance België

Santander krediet

Dé oplossing voor extra geld

Iedereen heeft wel eens extra geld nodig. Of het nu gaat om de aankoop van een auto, het financieren van een verbouwing of het betalen van studies. Bij Santander Consumer Finance België kunt u flexibel en op een eenvoudige manier geld lenen dankzij de lening op afbetaling. En Santander helpt u vanaf het plannen tot het realiseren van uw droom.

Persoonlijke lening

Beginnen doet u met de handige online simulatie. Zo kan u heel vlot uitdokteren wat de totale kosten zijn van uw persoonlijk lening. De rente wordt steeds heel transparant voorgesteld en ze maken geen geheim van de tarieven. Een lening op afbetaling berekenen bij Santander Consumer Finance Belgie verloopt dus heel flexibel.

Eens uw keuze gemaakt is, gaan ze vervolgens samen met u de lening op afbetaling aanvragen. Ook dat kan allemaal online! Ze bellen u daarna zo snel mogelijk op om uw aanvraag samen door te nemen. Bij Santander Consumer Finance Belgie hoort dat bij de service! Kortom, alles gaat online: van uw lening berekenen tot en met het afsluiten van het contract.

U krijgt het geld in één keer uitbetaald

Het geleende bedrag wordt in één keer uitbetaald. Bij Santander Consumer Finance België staat u niet voor verrassingen, en wordt u opgevolgd met een persoonlijke service. U moet zelfs geen verplaatsing maken naar de bank, want alles kan online.

Direct een lening aanvragen in Belgie

Waarom lenen bij Santander :

– Voordelige rentevoet
– Directe behandeling
– Excellente klantenservice

Algemene informatie:

Kantooradres:
Santander Consumer Finance Benelux
Guldensporenpark 81
9820 Merelbeke

Telefoon:
09 235 50 60

Ma t/m Vrij 09.00 – 17.00 u

Email:
info@santander.be

Santander Consumer Finance is al sinds 1992 in België actief en heeft zich sindsdien bewezen als een betrouwbare partner. Santander Consumer Finance is deel van één van de grootste topbanken ter wereld en al jaar en dag onverzettelijk stabiel. Bovendien is onze financiële instelling Europees marktleider in consumentenfinancieringen: elk jaar zijn er bijna 1 miljoen Europeanen die bij Santander Consumer Finance een lening aanvragen, en dat aantal blijft groeien.

Santander Belgie

U bent hier: Home > Geldverstrekkers België > Santander Consumer Finance België