ATLANTIS financiers

Zakelijk krediet zonder bank met 
ruim acceptatiebeleid

Direct online aanvragen
Atlantis Financiers

Gelijk naar de website >  https://www.atlantisfinanciers.nl/

Atlantis Financiers is een zakelijke kredietverstrekker met maximale flexibiliteit

Bent u als bedrijf op zoek naar een passende financiering voor uw bedrijf? Atlantis Financiers doet u graag een concurrerend aanbod op basis van uw specifieke wensen.

Atlantis Financiers is een betrouwbare financier voor het MKB (midden- en kleinbedrijf). Het is geen gewone bank. Het zijn financiers die ondernemers begrijpen. Ze hanteren een ruim acceptatiebeleid waardoor de kansen voor u als ondernemer groter zijn dan elders.

Atlantis Financiers bekijkt in welke vorm een lening het beste bij uw bedrijf past. Ze durven echter meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier. Hierdoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan u denkt.

Soorten financieringen

Ze bieden een aantal soorten bedrijfsfinancieringen aan. Zo kunt u bij Atlantis Financiers terecht voor:

 • Ondernemerskrediet vanaf €5000,-
 • Impuls Krediet op basis van uw openstaande debiteurensaldo
 • Lease van bedrijfsmiddelen en voertuigen

Factoring

Ze zijn dus naast het financieren, ook gespecialiseerd in het beheer van debiteurenportefeuilles ofwel ‘factoring’.

 • American factoring
 • Traditionele factoring
 • Reverse factoring

Ondernemerskrediet vanaf € 5000,-

Ondernemerskrediet-aanvragen

Atlantis financiers verstrekt ondernemerskrediet van €5.000 tot €1.000.000

Of u nu starter of ervaren ondernemer bent, zzp’er of mkb’er, Atlantis Financiers biedt u een passend ondernemerskrediet om snel en verantwoord te investeren.

Een ondernemerskrediet of zakelijk krediet is simpelweg een zeer flexibele lening waarbij je geld leent op het moment dat u dit het beste kunt gebruiken. Het aflossen kan heel flexibel wanneer het u uitkomt. In overleg met Atlantis Financiers is er altijd een passend krediet te vinden naar uw wens. Hierin biedt Atlantis Financiers maximale flexibiliteit.

Direct online aanvragen

Impuls krediet vanaf € 2500,-

Impuls Krediet Atlantis Financiers

U heeft uw product geleverd en gefactureerd. Alleen de klant heeft uw factuur nog niet betaald.
Atlantis Financiers heeft hiervoor de oplossing in de vorm van een impuls krediet. Zo bent u niet alleen beschermd tegen niet-betalende klanten maar verstrekt Atlantis hierop ook nog een financiering.

Atlantis Financiers geeft u een maximale dekking en financiert tot 100% van uw openstaande facturen. Met een Impuls Krediet zorgt u ervoor dat u uw werkkapitaal direct kunt uitbreiden. Ofwel u krijgt uw geld direct van Atlantis als u een factuur opstuurt, en Atlantis zorgt er vervolgens voor dat deze factuur aan hen betaald wordt. Dus u hoeft er zelf niet op te wachten of achter uw geld aan te jagen. Zorgeloos ondernemen dus !

Hoe werkt het Impuls Krediet

Het Impuls Krediet werkt als volgt: u laat aan Atlantis Financiers weten hoeveel uw openstaande debiteurenportefeuille bedraagt. Vervolgens ontvangt u hiervoor een bedrag om direct te kunnen investeren in uw onderneming. Uw debiteurenportefeuille dient dan als onderpand voor Atlantis Financiers. Het voordeel is dat u direct beschikt over vermogen, in plaats van een openstaande vorderingen op uw klanten.

Lease van bedrijfsmiddelen en voertuigen

Atlantis Financiers Lease middelen

Machines of voertuigen leasen

Geen geld willen lenen om te investeren, maar wel die dure machine willen gebruiken? En geen risico willen lopen? Lease dan die machine of bedrijfsauto. Bij Atlantis Financiers kunt u bedrijfsmiddelen leasen en toch uw werkkapitaal behouden. U kunt met een zakelijke lease sneller uitbreiden en investeren in nieuwe bedrijfsmiddelen, zonder dat uw financiële positie in het geding komt.

Factoring in diverse vormen

Atlantis Financiers heeft diverse vormen van factoring in huis. Traditionele factoring, American factoring en Reverse factoring.

Slecht betalende debiteuren zijn voor iedere onderneming een bron van zorg en ergernis. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met vooropgezette bedoeling te laat betalen. Hierin biedt traditionele factoring de uitkomst voor u. Atlantis Financiers neemt uw gehele debiteurenbeheer over zodat u geen kredietrisico’s meer heeft.

Atlantis Financiers Factoring

Traditionele factoring

Bij traditionele factoring krijgt u een krediet op basis van een percentage van uw totale uitstaande debiteurenportefeuille (aantal klanten + omvang facturen). Als tegenprestatie betaalt u een vast bedrag per jaar of een klein percentage van uw omzet. Afhankelijk van de omzet en formaat van uw bedrijf neemt Atlantis Financiers uw debiteurenbeheer over. Er is echter geen automatische afdekking van het kredietrisico. Traditionele factoring is met name geschikt voor het midden- en grootbedrijf.

American factoring

Bij American factoring krijgt u geen vast krediet, maar kunt u losse facturen indienen. Het volledige ingediende factuurbedrag wordt dan snel uitbetaald, minus de afgesproken kosten voor factoring.

Atlantis Financiers vraagt een bepaald percentage van het factuurbedrag en neemt in ruil daarvoor de invorderingsprocedure en bijbehorend risico op zich. Deze manier van factoring is vaker geschikt voor het mkb. Steeds meer zzp'ers maken gebruik van American factoring.

Reverse factoring

Reverse factoring verschilt van ‘traditionele’ factoring omdat de financier in de eerste plaats kijkt naar de kredietwaardigheid van de klant, voor de bepaling van het betalingsrisico. Bij factoring wordt altijd gekeken naar de kredietwaardigheid van de leverancier zelf. Het gevolg hiervan is dat ook kleinere bedrijven, die voor traditionele factoring niet in aanmerking komen vanwege hun kleinere kapitaalkracht, juist wel in aanmerking komen voor reverse factoring wanneer zij een aantal sterke klanten hebben.

Direct online aanvragen

Waarom lenen bij Atlantis Financiers

 • Ruim acceptatiebeleid
 • Betrokken bij uw onderneming
 • Zakelijk lenen zonder bank
 • Geen BKR toetsing
 • Rente vanaf 8 % per jaar
 • Looptijd 6 tot 60 maanden

Flexibiliteit

Ze hanteren ruime criteria bij de aanvraag. Ze beoordelen u op een objectieve manier. Atlantis financiers heeft een ruim acceptatiebeleid.

Online inzicht

U heeft op ieder gewenst moment online inzicht in uw ondernemerskrediet. Duidelijk en overzichtelijk.

Lage rente

Geld lenen via Atlantis Financiers kost u niet meer dan bij andere zakelijke kredietverstrekkers zonder bank.

overzicht-financiering-rente-atlantis finaciers

Voordelen Atlantis Financiers bedrijfskrediet

v3-checkmark-black Krediet al vanaf 5000 euro

v3-checkmark-black Diverse looptijden zijn mogelijk

v3-checkmark-black Geen afsluitprovisie

v3-checkmark-black Aflossen wanneer het u uitkomt

v3-checkmark-black Online aangevraagd in 5 minuten

v3-checkmark-black Snelle kredietbeslissing

v3-checkmark-black Altijd een passende oplossing voor uw bedrijf

v3-checkmark-blackGéén BKR toetsing

v3-checkmark-blackBoetevrij eerder aflossen

Voor wie is Atlantis financiers geschikt?

Een bedrijfskrediet kan aangevraagd worden als u :

-Minimaal 250.000 euro jaaromzet heeft
-Een onderneming heeft , ook als ZZP-er, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Kortom, er zijn weinig eisen om een aanvraag te kunnen doen.
Ze beoordelen uw bedrijf op basis van het gehele bedrijfsplaatje.
Dus niet alleen naar de cijfers wordt gekeken, ook de geschiedenis en de toekomstplannen en mogelijkheden worden bekeken.

Ondernemerskrediet aanvragen

Een ondernemerskrediet aanvragen bij Atlantis Financiers doet u eenvoudig en snel online. In nauw overleg met u stellen zij een passende lening samen waarbij uw wensen centraal staan. Als u een zakelijke kredietverstrekker zoekt die echt maximaal met u meedenkt en zeer flexibel is , dan bent u aan het juiste adres.

Een aanvraag voor een krediet bestaat uit deze stappen:

 1. Goede voorbereiding: Bepaal goed hoeveel u wilt lenen, en waarom u een krediet nodig heeft. Denk tevens goed na over hoeveel u wilt en kunt aflossen.
 2. Vul het online aanvraagformulier
 3. Uw eigen toegewezen adviseur beoordeelt de aanvraag en neemt indien nodig contact met u op. Binnen 48 uur krijgt u een kredietbeslissing. Indien deze positief is dan krijgt u een voorstel. Als het aangevraagde krediet niet mogelijk is, dan nemen ze dit met u door om te bekijken of er andere mogelijkheden zijn.  Atlantis Financiers werkt samen met diverse partijen, zij kunnen u dan wellicht alsnog van dienst zijn.
 4. Als u akkoord gaat met het voorstel, dan ondertekent u deze en stuur u deze op per email.
 5. Na ontvangstbevestiging van het ondertekende voorstel krijgt u hiervan bericht en zal het krediet verstrekt worden.
Atlantis financiers lening aanvragen

Waar kijkt Atlantis Financiers naar bij de aanvraag?

Enkele aandachtspunten waarnaar gekeken wordt bij de aanvraag voor een bedrijfskrediet:

 • Ze kijken of de inhoud van uw bedrijfsplan goed onderbouwd is en of de aannames realistisch zijn.  Bijvoorbeeld de kostenbesparing of extra omzet die u verwacht bij de aanschaf van een nieuwe machine of toekomstige investering.
 • Is uw onderneming goed georganiseerd en kan uw bedrijf tegen een stootje?
 • Hoeveel seizoensafhankelijke of andere externe bedreigende factoren zijn er ?
 • Is er sprake van een redelijke winstverwachting ? Of is er binnen een redelijke termijn een positief resultaat mogelijk?
 • Heeft uw onderneming voldoende eigen vermogen of is dit op korte termijn te verwachten?
 • Kan uw bedrijf of de ondernemer voldoende zekerheden bieden die voldoende waarde hebben om als onderpand voor het krediet te dienen?

Geld lenen met BKR-registratie

Wanneer u als ondernemer geld wilt lenen in Nederland maar een negatieve BKR-registratie hebt, kan dit lastig zijn. Atlantis Financiers kan u helpen. Let er wel op dat ze dat alleen doen wanneer u ondernemer bent.
Naast het feit dat u ondernemer moet zijn, is het een vereiste dat u een minimale jaaromzet van €250.000 moet hebben.

Veelgestelde vragen Atlantis Financiers

Wie zijn Atlantis Financiers?

Atlantis Financiers is een betrouwbare financier voor het MKB met maximale flexibiliteit.

Welke soorten bedrijfsfinancieringen heeft Atlantis Financiers?

Atlantis Financiers biedt ondernemerskrediet vanaf €5000,-, een Impuls Krediet op basis van uw openstaande debiteurensaldo en Lease van bedrijfsmiddelen en voertuigen.

Voor wie is Atlantis Financiers geschikt?

Voor elke ondernemer die minimaal 250.000 euro jaaromzet heeft en ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, ook als ZZP-er.

Is een negatieve BKR registratie een probleem?

Nee, bij alle aanvragen wordt de gehele situatie beoordeeld en een negatieve BKR registratie hoeft zeker niet te betekenen dat u geen lening kunt krijgen.

Direct online aanvragen

Contactinformatie:

U kunt contact maken met Atlantis financiers via diverse kanalen:

- Persoonlijk: U kunt langskomen op een van de 3 kantoren gevestigd in Vught, Amsterdam en Herentals (België).
- Telefonisch op werkdagen van 09:00 - 12:00 en van 13:00 - 17:00 op +31 (0) 73 203 2127
- Via WhatsApp nummer op 06 8228 2200
- Via de online chat-functie op de website:    https://www.atlantisfinanciers.nl/
- Per email via info@atlantisfinanciers.nl

Algemene informatie:

Adres Amsterdam:
Olympisch Stadion 24
Amsterdam

Adres Vught:
Helvoirtseweg 3
Vught

Adres Belgie:
Diamantstraat 8
2220 Herentals

Atlantis Financiers


U bent hier:
Home > Zakelijke lening > Atlantis Financiers
U bent hier: Home > Zakelijke lening > Atlantis Financiers