Bondora

Bondora

Persoonlijk lenen van €1000 tot €7000

Vandaag nog uitbetaald.

Gratis offerte bondora
Bondora

Bondora persoonlijk lenen van €1000 tot €7000

De Bondora persoonlijke lening is een ongedekte kleine lening die kan worden afgesloten voor een bedrag van € 1.000 tot € 7.000. Ongedekt betekent dat er géén garantstelling of zekerheidsstelling aan te pas komt.

Een Bondora persoonlijke lening kan voor elke gelegenheid worden aangevraagd en wordt gebruikt om zowel geplande als ongeplande uitgaven te dekken, zoals het starten van een eigen bedrijf, een lang uitgestelde reparatie aan je huis, een droomreis, het kopen van een nieuwe auto of het repareren van een kapotte wasmachine.

Gratis offerte bondora

Kenmerken persoonlijke lening Bondora

Bondora kenmerken:

Volledig online, zonder afspraak je persoonlijke lening regelen:

Leen €1000 tot €7000

Al vanaf €1000 kun je lenen bij Bondora

Looptijd 3 tot 60 maanden

Looptijd van maximaal 5 jaar

Rente vanaf 9% per jaar

Ongedekte lening vanaf 9% per jaar

Gratis offerte bondora
 • Lenen zonder zekerheidsstelling

 • Directe uitbetaling

 • Al vanaf €1000

Voorwaarden voor een persoonlijke lening

De voorwaarden voor het verkrijgen van een persoonlijke lening bij Bondora zijn:
Je moet:

 • Tussen 18-65 jaar oud zijn.
 • Een permanente of hoofdverblijfplaats in Nederland hebben.
 • Een regelmatig en voldoende inkomen hebben.
 • Geen geschiedenis van slechte kredietwaardigheid hebben.
 • Geen geschiedenis van gokproblemen hebben.

Bondora voorwaarden:

Leeftijd 18 tot 65 jaar

Leeftijd tussen 18 en 65 jaar.

In Nederland wonen

Hoofdverblijfplaats is Nederland.

Een inkomen hebben

Een regelmatig en voldoende inkomen.

Gratis offerte bondora

Verder mag je dus geen verleden hebben waarbij gokschulden of betalingsachterstanden voor problemen hebben gezorgd bij het afbetalen of terugbetalen van leningen die je vroeger had of nog hebt. Er wordt dus een BKR toetsing gedaan op jouw naam. Kortom een negatieve BKR toetsing zorgt er voor dat je geen lening kunt krijgen bij Bondora.

Bondora

Bondora kosten voor een persoonlijke lening

De kosten die je betaalt voor een persoonlijke lening van Bondora bestaan uit meerdere factoren. Ten eerste de gewone rente welke bestaat uit rente en aflossing. Het bedrag moet uiteraard in de gestelde termijn terugbetaald worden.

Daarnaast zijn er contractkosten die 1% van het geleende bedrag zijn en jaarlijks terugkerende beheerkosten van 1% over het resterende bedrag.

Bondora kosten:

Rente + aflossing vanaf 9%

Contractkosten 1% 

Beheerkosten 1% per jaar

Gratis offerte bondora

Totale JKP Jaarlijkse Kosten Percentage Bondora

Het Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van een persoonlijke lening bij Bondora varieert van 11,82% tot 11,9%. Hier zitten dus alle kosten inbegrepen.

Bekijk de leningaanbiedingen van Bondora

Bondora's calculator voor kleine leningen werkt snel en gemakkelijk. Kies gewoon het bedrag en de periode van de lening die bij je past. De calculator bepaalt vervolgens automatisch je mogelijke maandelijkse betaling.

Je kunt een aanvraag indienen voor Bondora's leningen zonder zekerheidsstelling voor elke levensgebeurtenis: Je huis verbouwen, op die droomvakantie gaan, een bedrijf starten, een nieuwe auto kopen, noem maar op. Geen droom is te groot.

Lening aanvragen bij Bondora

De online aanvraag voor een persoonlijke lening op bondora.nl is in onderstaande 6 stappen zo duidelijk als mogelijk uitgelegd:

Stap 1

Je doet de online aanvraag binnen 1 minuut

Start je aanvraag eenvoudig via bondora.nl.
Geef aan hoeveel je wil lenen en in hoeveel maanden je de lening wilt terugbetalen.

Stap 2

Er volgt een account-aanmaak en online verificatieproces van Onfido

Hierbij moet je een identiteitsbewijs laten zien alsmede een selfie gemaakt met je mobiele telefoon. Tevens moet je je identificeren via iDIN. Dit kan allemaal automatisch online via het verificatieproces.

Stap 3

Je moet aanvullende documenten / informatie aanleveren

Het gaat hierbij om een kopie van je bankafschrift bijvoorbeeld. Zie onderstaand voorbeeld over wat Bondora van jouw rekeninggegevens wilt weten:

Bondora ID verificatie bank gegevens

Stap 4

Je ontvangt een gratis en vrijblijvend aanbod

Je ziet de lening met het leenbedrag en de terugbetaal termijn alsmede de voorwaarden.

Stap 5

Het contract digitaal ondertekenen & lening uitbetalen

Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je het contract gemakkelijk online ondertekenen. Wanneer je het contract ondertekend hebt krijgen zij daar direct een melding van. Het geld wordt op dezelfde dag nog op jouw rekening gestort.

Stap 6

Terugbetaling door automatische incasso

Je betaalt je lening één keer per maand terug via vaste aflossingen, volgens het overeengekomen leningsschema. Deze maandelijkse betalingen worden op de betaaldatum automatisch van je Bondora-account afgeschreven. Je moet er echter wel voor zorgen dat er vóór de geplande aflossingsdata van je lening voldoende geld op je Bondora-account staat. Je moet dus handmatig geld overmaken naar je Bondora-account.

Gratis offerte bondora

Lening terugbetalen via een eigen Bondora account

Je betaalt je lening één keer per maand terug via vaste aflossingen, volgens het overeengekomen leningsschema. Deze maandelijkse betalingen worden op de betaaldatum automatisch van je Bondora-account afgeschreven. Je moet er echter wel voor zorgen dat er vóór de geplande aflossingsdata van je lening voldoende geld op je Bondora-account staat. Je moet handmatig geld overmaken naar je Bondora-account.

Bondora-tip: je kunt een terugkerende betaling instellen bij je bank, zodat je nooit een betaling mist.

Bondora ccount

Als je een overschrijving doet vóór de vervaldatum, zal het bedrag als een vooruitbetaling op je Bondora-account blijven staan en zal het automatisch aan het contract gekoppeld worden wanneer de betalingsdatum bereikt wordt.
Let op: de datums van het betalingsschema kunnen variëren. Als de betalingsdatum in een weekend of op een feestdag valt, is de uiterste betalingsdatum de volgende werkdag.

Bondora zal ook sms- en e-mailherinneringen sturen over naderende deadlines. Let op: herinneringen worden automatisch verzonden, ook als je inmiddels al betaald hebt.

Alvorens de overschrijving naar je Bondora-account uit te voeren, dien je het betalingsschema en eventuele onbetaalde facturen op je account te controleren. Je ziet je openstaande facturen wanneer je inlogt en de sectie "Facturen" op je Bondora-account selecteert.

Voor- en nadelen Bondora persoonlijke lening

Bondora Voordelen

 • Persoonlijke lening al vanaf €1000,-

 • Geen onderpand of garantstelling nodig

 • Binnen 1 dag geregeld

Bondora Nadelen

 • Maximale lening slechts €7000,-  

 • Rente relatief hoog

 • Regelmatig en voldoende inkomen vereist

 • Afschrijvingen moeten via een eigen Bondora account alwaar je eerst geld op moet storten

Veelgestelde vragen over Bondora

Betaal ik afsluitkosten voor een persoonlijke lening bij Bondora?

Ja, je betaalt 1% contractkosten. Deze zijn al verwerkt in de maandelijkse aflossing die je vantevoren ziet als je een lening afsluit bij Bondora.

Wat zijn de voorwaarden om een lening te krijgen bij Bondora?

Je moet tussen de 18 en 65 jaar oud zijn, een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland hebben en een voldoende inkomen hebben om een lening te verkrijgen bij Bondora. Daarnaast mag je geen negatieve BKR registratie hebben of een geschiedenis van slechte kredietwaardigheid of gokproblemen hebben.

Ik heb een BKR registratie, kan ik bij Bondora alsnog lenen?

Bij Bondora doen ze bij elke aanvraag voor een financiering altijd een check op een slechte kredietwaardigheid of geschiedenis van gokproblemen. Een positieve BKR registratie is in het algemeen geen reden om een lening af te wijzen.

Waarvoor kan ik een lening aanvragen?

Je kunt bij Bondora een lening aanvragen voor vrijwel alle doeleinden. Voor een auto, boot, verbouwing, studie of extra geld. Een lening bij Bondora is ongedekt, wat betekent dat je geen onderpand nodig hebt.

Hoeveel kan ik lenen bij Bondora?

Je kunt bij Bondora een lening aanvragen voor een bedrag vanaf €1000,- tot €7.000,-.

Kost het aanvragen van een lening bij Bondora al geld vooraf?

Nee, het aanvragen van een lening is altijd vrijblijvend en kosteloos. Je wordt netjes via een snelle offerte geinformeerd over hoeveel een lening je gaat kosten. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Gratis offerte bondora

Bondora klantenservice & contact

Website:
https://www.bondora.nl/

Adres:
A.H.Tammsaare tee 47, Tallinn 11316, Estland

KvK nummer:
Estens ondernemingsnummer 11483929

Erkenningen en garanties:
EU BTW-nummer: EE101252401

Contact:
(maandag t/m vrijdag) tussen onze werkuren (09:00 – 17.00 EET)
via contactformulier op de website.

 Bondora klantenservice
Bondora

Bondora algemene informatie

In 2008, op het hoogtepunt van de wereldwijde financiële crisis, werd Bondora opgericht in een studentenkamer met één duidelijk doel: mensen helpen die failliet waren gegaan door banken. Het doel is om meer mensen te helpen controle terug te krijgen en toegang te krijgen tot financiële diensten die ze niet zouden krijgen van traditionele financiële instellingen.

De oprichter en CEO, Pärtel Tomberg, stuurt deze visie sinds 2008 aan. Hij wil dat miljoenen mensen financiële vrijheid genieten, en ze zullen de wereld veranderen om dit mogelijk te maken.

“We hebben onze klanten door de jaren heen bewezen dat lenen niet moeilijk hoeft te zijn. We gebruiken de nieuwste technologieën om lenen snel, betaalbaar en persoonlijk te maken.”

 • 100,000+ klanten
 • €600M+ aan leningen
 • 2008 opgericht
 • 6 talen
 • 5 landen
Bondora persoonlijke lening
Gratis offerte bondora

Bondora reviews & ervaringen

Bondora Trustpilot reviews

Bondora scoort met een 4 op 5 op Trustpilot heel goed ! En dit uit ruim 7500 reviews. Dus er kan zeker gezegd worden dat Bondora een betrouwbare partij is om een lening bij aan te vragen.

Bondora google reviews

Tevens scoort Bondora zelfs beter op Google reviews zelf, waarbij ze een 4,8 op 5 scoren. Dat is gewoonweg uitstekend. En dat uit ruim 4700 reviews.

Bondora
Gratis offerte bondora
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Bondora