Lening.com

De beste leningen vergelijken

Vind de lening die bij jou past !

Direct online aanvragen
leningcom
Lening.com logo

Bij lening.com vergelijk je de beste leningen

 • Kies zelf de allerlaagstelaagste rente 
 • Eenvoudig vergelijken en zelf kiezen
 • Binnen 6 uur een gratis offerte
 • Hoge klantenwaardering
 • Leen €1000 tot €75.000

Of je nu denkt of je minder geld kunt betalen voor je lening, je rekeningen wilt samenvoegen, je huis mooier wilt maken, of een andere auto nodig hebt, zij kunnen je helpen met geld voor je plannen zodat je minder per maand hoeft te betalen. 

Bij Lening.com zijn ze goed in leningen voor mensen. Ze kunnen je een nieuwe lening geven, je oude leningen met veel rente veranderen, of al je schulden, creditcards en andere leningen in één lening stoppen. Dan betaal je elke maand een vast lager bedrag dan nu.

Direct online aanvragen

Kredietverstrekkers van lening.com

De diverse kredietverstrekkers waar lening.com mee samenwerkt zijn allemaal AFM goedgekeurd en zijn betrouwbare geldverstrekkers waar je gerust zaken mee kunt doen.

lening.com kredietverstrekkers

Hoe werkt een lening aanvraag?

Met vele jaren ervaring is lening.com dé specialist in financieringen. Als je bij lening.com een persoonlijke lening aanvraagt, treedt Lening.com op als de tussenpersoon tussen jou als consument en de financiële organisatie die de lening verstrekt.

Er zijn veel kredietverstrekkers, elk met hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Lening.com vergelijkt de aanbiedingen die verschillende kredietverstrekkers aan je kunnen doen, op basis van jouw kredietaanvraag en situatie. Als er mogelijkheden zijn, zoeken ze die voor je uit en sturen ze je de beste aanbieding(en) door. Vervolgens is het aan jou om te bepalen wat je wilt, zonder (financiële) verplichtingen.

Direct online aanvragen

Waarvoor wil je geld lenen?

Bij lening.com kun je geld lenen voor de meest uiteenlopende doelen.

 • Auto - Motor - Boot
 • Verbouwing
 • Zonnepanelen
 • Badkamer
 • Renovatie
 • Restschuld van andere leningen
 • Recreatiewoning
 • Financial lease
Auto financiering via lening.com

Auto financiering via lening.com

Verbouwing via lening.com

Verbouwing via lening.com

lening oversluiten via lening.com

lening oversluiten via lening.com

Lening aanvragen bij lening.com

Jouw aanvraag voor een snelle lening bij lening.com ziet er in enkele eenvoudige stappen zo uit;

1

Kies je leendoel en gewenste bedrag

Je begint met het invullen van jouw leendoel, leenbedrag, geboortedatum en burgerlijke staat. Klik vervolgens op vergelijken.

2

Vul aanvullende gegevens in

Voordat je kunt beginnen met vergelijken moeten ze nog een aantal financiële dingen van je weten. Bijvoorbeeld of je al een hypotheek hebt en wat of je inkomen is.

3

Kies uit de lijst van aangeboden leningen

Vergelijk zelf alle leningen die in de getoonde lijst staan en vraag zelf een offerte aan bij de kredietverstrekker van jouw keuze.

4

Vul alle gegevens in en vraag direct online aan

Vul je persoonlijke gegevens, contactgegevens en financiele gegevens in en verstuur de aanvraag

5

Ontvang een offerte op maat voor de lening die bij jou past

Je ontvangt in binnen 6 uur een offerte van de kredietverstrekker en je bepaalt zelf of je hiermee akoord gaat.

6

Ontvang het geld binnen 24 tot 48 uur

Je ontvangt na akkoord en het insturen van de benodigde documenten het geld op je rekening, meestal binnen 24 tot 48 uur.

Direct online aanvragen

Waarom bij lening.com lenen?

Lening.com, gestart in 2019, focust vooral op leningvergelijking. Met unieke berekeningen en aanpak onder Finckers, helpt het je snel te ontdekken of je gewenste lening haalbaar is. Ook leer je je maximale leenbedrag op basis van jouw financiën. Het beste leningvoorstel wordt altijd per e-mail bezorgd.

De mensen bij lening.com kijken mee met jouw beslissing. Zij kunnen dan tevens meedenken en rekening houden met jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo krijg je toch persoonlijk advies indien dit gewenst of noodzakelijk is.

Bij lenen wil je de beste voorwaarden en maandelijkse kosten weten. Na het invullen van je gegevens, biedt Lening.com dit in je inbox. Hun eigen rekenmethode en snelle werkwijze maken het bijzonder en rechtvaardigen je keuze voor Lening.com.

Persoonlijk Advies

Ondanks dat je de aanvraag online invult, kijken zij met je mee of je de meest passende lening aanvraagt bij jouw persoonlijke omstandigheden en situatie.

lening.com klantenservice

Risico’s en verzekeren

Tijdens de looptijd van de geld lening kunnen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, zoals overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, die invloed hebben op de betaalbaarheid van een lening. Tegen het risico van deze omstandigheden kun je je verzekeren.

Arbeidsongeschiktheid en aflossen van een lening

Over arbeidsongeschiktheid denk je vaak niet na. Wat kan me nu overkomen? Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je hier niet over na te denken. Het risico van arbeidsongeschiktheid wordt hiermee afgedekt.

Lening.com goed gevoel lening afsluiten

Lening.com reviews & ervaringen

Lening.com heeft diverse reviews ontvangen op websites van Ervaringensite.nl en Reviews.nl.

Ervaringensite.nl

***** Erg snel

Snel en gebruiksvriendelijk applicatieportaal. Gemakkelijk om vereiste documenten aan te brengen en te uploaden en nog gemakkelijker om definitieve documenten te ondertekenen.
Geld arriveerde op de dag dat het was beloofd.

Zie deze review op ervaringensite.nl

Reviews.nl

***** Altijd eerst vergelijken

Je hebt verschillende vergelijkingssites om de goedkoopste lening te vinden. Ik heb lening.com gebruikt. Je vult je gegevens in, zoals het leenbedrag, je burgerlijke staat, enz. Kies vervolgens voor welke kredietmaatschappijen je een offerte wilt ontvangen en vergelijken maar. Je krijgt een duidelijk overzicht met wat er precies mogelijk is en hoeveel rente je per kredietmaatschappij betaald. Vervolgens kun je een keuze maken.

Je kunt nog redelijk wat geld besparen door te vergelijken. Vergelijken is gratis dus dit had ik altijd eerst gedaan. Niet zomaar krediet afsluiten bij een willekeurige kredietmaatschappij. Altijd eerst vergelijken.

Lening.com reviews

***** Uitstekend

Lening.com is een uiterst professionele organisatie die haar klanten met veel zorg en aandacht behandelt. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat zij mij werkelijk hebben geholpen met het oversluiten van mijn dure leningen, wat mij enorm heeft geholpen. Ik was al lange tijd op zoek naar een betrouwbare partij die mij hierbij kon helpen, maar zonder succes. Het was een lastige zoektocht en ik raakte steeds meer ontmoedigd. Echter, nadat ik in contact kwam met Lening.com, had ik direct het gevoel dat ik in goede handen was.

Hun professionaliteit en toewijding was vanaf het eerste moment duidelijk merkbaar. Ze namen alle tijd om mijn situatie te begrijpen en te analyseren, zodat ze me op de juiste manier konden adviseren. Door hun expertise en ervaring op dit gebied wisten zij precies hoe ze mijn leningen het beste konden oversluiten, wat mij veel geld heeft bespaard. Het was voor mij dan ook een enorme opluchting om te zien hoe snel en gemakkelijk mijn leningen werden afgehandeld.

Ik wil dan ook graag mijn dank uitspreken naar Lening.com voor hun uitzonderlijke klantenservice en betrouwbare dienstverlening. Hun hulp heeft mij echt geholpen en ik zal hen dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele partij die hun financiële zaken op orde kan brengen.

Lees deze reviews op Reviews.nl

Direct online aanvragen


Lening.com klantenservice

De klantenservice van lening.com is goed bereikbaar via diverse kanalen. Je kunt de medewerkers bereiken via:

Lening.com contact

Telefoon:
0882277311

Email:
klantenservice@lening.com

Whatsapp:
+31882277311

Adres:
Sint Annastraat 282
6525HC Nijmegen

KvK:
76100200

AFM:
12047091

Lening.com logo
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Lening.com