hypotheek visie

Hypotheek Visie, voor het beste onafhankelijke advies

Maak online een afspraak

Hypotheek Visie heeft altijd een onafhankelijke hypotheekadviseur bij u in de buurt


Bij Hypotheek Visie krijg je kwalitatief het beste hypotheekadvies wat op uw situatie is gebaseerd.


Bent u op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies ? En wilt u de keuze hebben uit bijna alle hypotheekverstrekkers en banken ? Dan bent u bij Hypotheek Visie aan het juiste adres. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring en hebben al duizenden mensen geholpen met een hypothecaire lening, ook wel gewoon hypotheek genoemd. Er is altijd een adviseur bij u in de buurt. 

Hypotheekadvies van Hypotheek Visie

- Altijd 100% onafhankelijk
- Altijd een vestiging bij u in de buurt
- Deskundige en gediplomeerde adviseurs
- Kwaliteitscontroles op alle adviezen

Hypotheek Visie vergelijkt bijna alle hypotheekverstrekkers

hypotheekverstrekkers hypotheekvisie

Om de beste hypotheek voor u te vinden vergelijken ze bijna alle banken om te zien waar of de goedkoopste en beste hypotheek te vinden is voor uw specifieke situatie. Door de vele factoren die invloed hebben op de soort hypotheek is het zeer verstandig om dit uit handen te geven bij een ervaren adviseur. Die kijkt echt naar alle factoren en kan daarmee, samen met zijn ervaring, de beste keuze aan u voorleggen. Een hypotheek is niet zomaar iets wat je even snel aanschaft, maar behelst een grondige aanpak en onderzoek. U zit er immers jaren aan vast als t goed is. Maak online alvast een eerste afspraak met een van de adviseurs van Hypotheek Visie om te zien wat er allemaal mogelijk is in uw situatie. U zit nog nergens aan vast als u een keer langsgaat.

Maak online een afspraak


Wat kost een hypotheekadvies bij Hypotheek Visie?

U wilt uiteraard weten wat een hypotheekadvies kost. Het eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend. Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek waarin u elkaar leert kennen. De adviseur vraagt diverse informatie over u en uw situatie en u leert welke mogelijkheden er zoal zijn op het gebied van hypotheken. Aan het eind van dit gesprek hoort u van de adviseur wat de kosten van het hypotheekadvies in zijn geheel zullen zijn. Dit zijn de kosten die u gaat maken als u daadwerkelijk de hypotheek door Hypotheek Visie laat regelen. U bepaalt daarna zelf of u gebruik wilt maken van de diensten van Hypotheek Visie.

Financieel advies hyptheek visie

De dienstverlening van Hypotheek Visie bestaat uit advies en het zoeken naar financiële oplossingen die het best passen bij uw wensen en mogelijkheden. Zij zoeken als onafhankelijk adviseur voor u bij meer dan 40 banken en verzekeraars de juiste financiële producten. 

In het kort:

1 - Eerste gesprek bij Hypotheekvisie is GRATIS, u hoort wat de mogelijkheden zijn voor een hypotheek.
2 - U ziet tevens wat de kosten zijn voor een volledig hypotheekadvies inclusief het regelen van een hypotheek.
3 - U bepaald zelf of u hiermee akkoord gaat. Zo niet, dan kost het u niets en kunt u op zoek gaan naar een andere hypotheekadviseur. U zit nergens aan vast.

De advies- en afsluitkosten zijn mee te financieren in de hypotheek tot 100% van de woningwaarde. Ook zijn de kosten voor het afsluiten van een hypotheek aftrekbaar van de inkomstenbelasting. U kunt dus een deel van het bedrag terugkrijgen van de Belastingdienst.

hypotheekvisie logo


Waarom u goed advies nodig heeft

Bijna elke hypotheek is voor iedereen anders. Zo zijn er vele factoren die invloed hebben op de soort hypotheek die het beste bij u past. Denk hierbij aan verschillen in inkomen van beide partners voor als u samen bent,  de loopbaanperspectieven van een of beide partners of van u alleen.
Bent u de enige inkomstenbron voor het gezin of bent u alleenstaand? En wat zijn de vooruitzichten in uw inkomen? Gaat u in de toekomst veel meer verdienen of juist niet? Al dit soort zaken zijn van belang bij het vinden van de juiste hypotheek. Ook uw persoonlijke voorkeur is belangrijk. Wilt u meer zekerheid in de hoogte van de maandlasten of bent u bereid om enigszins variabele maandlasten te betalen, afhankelijk van de financiële situatie in de wereld? Dit kan namelijk een hogere of juist veel lagere maandlast met zich meebrengen. Ook toekomstplannen als kinderen, groter of juist kleiner willen wonen, eigen spaargeld of erfenissen zijn factoren die allemaal meespelen. Kortom, elke hypotheek is voor iedereen anders. En daar heeft u goed advies voor nodig. Dat vind u bij Hypotheek Visie.

Maak online een afspraak


Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie in enkele stappen


1 - Een oriënterend gesprek

Hypotheek Visie heeft een rekentool waarmee u eenvoudig kunt uitrekenen wat u ongeveer kunt lenen. Daarna kunt u het beste een afspraak met een adviseur maken om uw wensen te bespreken in een oriënterend gesprek.

2 - Uw adviseur gaat aan de slag

Nadat de benodigde documenten zijn aangeleverd gaat uw adviseur op zoek naar de beste hypotheek voor uw situatie. Rentes en voorwaarden van vele geldverstrekkers worden vergeleken.

3 - Kies samen de beste hypotheek

Samen met uw adviseur kiest u uiteindelijk welke hypotheek het beste bij u past. De adviseur regelt vervolgens alles. Ook eventuele aanvullende verzekeringen kunnen nu worden geregeld, zoals een overlijdensrisicoverzekering of een woonbeschermings-verzekering.

4 - Gefeliciteerd met uw nieuwe woning

Uw adviseur houdt u op de hoogte van het proces en ze zijn er voor al uw vragen. Op de dag dat u uw nieuwe woning krijgt gaat de nieuwe hypotheek in. Ook daarna is Hypotheek Visie er voor u !

Maximale hypotheek berekenen

Met deze tool kunt u eenvoudig uw maximale hypotheek berekenen. De berekening geeft u een indicatie van hoeveel u kunt lenen. Zo weet u ongeveer wat uw huis mag kosten.

Bereken maximale hypotheek hypotheekvisie


De uitkomst is slechts een indicatie waarbij er globaal rekening is gehouden met overige verplichtingen zoals een bestaande hypotheek, alimentatieverplichtingen en overige leningen die u misschien nog heeft lopen. Ook een BKR registratie kan invloed hebben op de maximale hypotheek die u kunt verkrijgen.

Online webcam advies

Online een gesprek met een van de adviseurs inplannen? Dat kan. Het eerste gesprek is gratis en u weet direct waar u aan toe bent als het gaat om de kosten voor een volledig hypotheekadvies inclusief het regelen van de hypotheek.

Het gemak van online hypotheekadvies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer u maar wilt.
- Een persoonlijk gesprek gericht op uw situatie.
- Door middel van uw persoonlijke online omgeving overzicht in uw documenten.

Wilt u weten wat de online hypotheekadviseur voor u kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Maak online een afspraak

Algemene informatie Hypotheek Visie


Hypotheek Visie Centrale B.V.
Postadres:
Postbus 429
5680 AK Best

Bezoekadres:
De Waal 20
5684 PH Best

Telefoonnummer: 0499 - 33 67 67
E-mail: info@hypotheekvisie.nl
KvK Eindhoven: 17074312
WFT Vergunning nr. 12011101

hypotheekvisie logo
U bent hier: Home > Hypotheken > Hypotheek Visie