Krediet Groep Nederland

Leen 1000 tot 100.000 euro met de beste lening

Rente vanaf 4,9% per jaar


Krediet Groep Nederland

Geld lenen bij Krediet Groep Nederland betekent lenen met de laagste rente en de beste voorwaarden. Krediet Groep Nederland vindt voor u de beste lening die perfect aansluit op uw wensen. Krediet Groep Nederland bestaat al sinds 1999 en is de snelstgroeiende kredietbemiddelaar in Nederland.  Iedere dag kijken ze of en hoe er nog iets beter kan om uw belangen centraal te stellen.

De beste lening voor u

U zoekt de beste lening die voor u het gunstigst uitpakt wat rente en voorwaarden betreft. Krediet Groep Nederland is er voor u om dit voor elkaar te krijgen. Zij hebben uitstekende relaties met de meeste kredietverstrekkers en daardoor vinden zij altijd de beste lening voor u met de laagste rente. Tevens hebben zij een uitmuntende klantenservice die naar u luistert en u zodoende het beste advies zullen geven waar u echt wat aan heeft, voor zowel de korte als lange termijn.

1000 tot 100.000 euro lenen

Bij Krediet Groep Nederland kunt u terecht voor een persoonlijke lening van 1000 euro tot 100.000 euro. Kortom voor alle leendoelen vindt u zeker een passende lening die voor uw persoonlijke situatie het beste is. De looptijd voor een persoonlijke lening kunt u zelf ingeven bij de aanvraag en varieert van 1 jaar tot maximaal 10 jaar.

Persoonlijke lening

Bent u op zoek naar een lening met zekerheid ? Een lening waarbij u vooraf weet “hoe lang u eraan vast zit”? En wilt u geld lenen met een vaste, lage rente? Dan kan een persoonlijke lening voor u een goede optie zijn.
Bij een persoonlijke lening legt u in de leningovereenkomst vast welk bedrag u leent, wat u daar per maand voor gaat betalen en wat de vaste rente is. Deze rente is gedurende de gehele looptijd van de lening vast. U weet dus waar u aan toe bent. In het verleden werd er bij het vroegtijdig aflossen van een persoonlijke lening veelal een boete in rekening gebracht. Tegenwoordig gebeurd dit eigenlijk niet meer en kunt u een persoonlijke lening eerder aflossen wanneer u wilt. Volledig boetevrij.

Eigenschappen persoonlijke lening

-Vaste looptijd
-Vaste rente
-Vast maandbedrag
-Boetevrij aflossen
-Vast bedrag wat u leent, alles in 1 keer uitgekeerd
-Zekerheid dat de lening word terugbetaald
-Geschikt voor mensen die in een keer een groot geldbedrag nodig hebben voor bijvoorbeeld een verbouwing, auto of ander groot leendoel.

Direct aanvragen

Een lening aanvragen is gratis en vrijblijvend

Een lening aanvragen bij Krediet Groep Nederland is gratis en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. U krijgt netjes kosteloos advies op maat en u bent zelf geheel vrijblijvend in het accepteren van de offerte die zij u aanbieden.

100% gratis advies

Het advies is dus 100% kosteloos en u zit nergens aan vast. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Alles staat duidelijk in de offerte vermeld. U sluit de aangeboden lening pas af als u daadwerkelijk de offerte ondertekend en terugstuurt, met de daarbij benodigde documenten.

Eenvoudig aanvragen van een offerte

Geld lenen in 4 eenvoudige stappen:

1 – Aanvragen
Eenvoudig uw lening aanvragen op het aanvraagformulier.

2 – Zij gaan aan de slag
Zij beoordelen uw aanvraag. Bij een akkoord op uw aanvraag nemen zij direct contact met u op.

3 – Verzenden van de offerte
Zij nemen het voorstel met u door. Daarna mailen zij de kredietovereenkomst aan u met daarbij duidelijk de aanbieding en benodigde documenten.

4 – Gaat u akkoord?
Dan kunt u de offerte ondertekenen en aan hen retourneren per mail met de benodigde documenten.

Direct online een lening bij Krediet Groep Nederland aanvragen >

Algemene informatie:

Postadres:
Krediet Groep Nederland
Hoekweg 14
1619 EA Amsterdam

AFM Vergunningsnummer 12005470

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag 9:00 tot 18:00 uur

U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Krediet Groep Nederland