Krediet Groep Nederland > Online-lening.net

Krediet Groep Nederland

Een verrassende kijk op geld lenen

Direct online een lening bij Krediet Groep Nederland aanvragen >

Krediet Groep Nederland

Wilt u geld lenen? En wilt u eens wat anders dan een nummer zijn die een lening aanvraagt? Dan heeft u het goed getroffen bij Krediet Groep Nederland. Krediet Groep Nederland bestaat al sinds 1999. Dat betekend zeker niet dat zij een ouderwetse organisatie zijn, juist niet. Zij vernieuwen iedere dag weer opnieuw. Iedere dag kijken ze of en hoe er nog iets beter kan om uw belangen centraal te stellen. Voor hen is er maar één belang, het klantbelang. Laat u verrassen door bij Krediet Groep Nederland uw lening aan te vragen. Zij laten u direct merken wat zij onder het nieuwe lenen verstaan !

U staat centraal

De uitdrukking “klant centraal” is voor hen niet voldoende. Zij zetten niet alleen de klant centraal, maar vooral het klantbelang centraal. Zij zorgen voor het beste aanbod dat mogelijk is.

Wat zij extra doen

Zij zorgen ervoor dat u de beste lening krijgt. Een lening met een laag rentepercentage en uitstekende voorwaarden. Ook na het afsluiten van de lening zorgen zij dat u tevreden blijft.

Persoonlijke lening

Bent u op zoek naar een lening met zekerheid. Een lening waarbij u vooraf weet “hoe lang u eraan vast zit”? En wilt u geld lenen met een vaste, lage rente? Dan kan een persoonlijke lening voor u een goede optie zijn.
Bij een persoonlijke lening legt u in de leningovereenkomst vast welk bedrag u leent, wat u daar per maand voor gaat betalen en wat de vaste rente is. Deze rente is gedurende de gehele looptijd van de lening vast. U weet dus waar u aan toe bent. In het verleden werd er bij het vroegtijdig inlossen van een persoonlijke lening veelal een boete in rekening gebracht. Tegenwoordig gebeurd dit eigenlijk niet meer en kunt u een persoonlijke lening inlossen wanneer u wilt. Volledig boetevrij.

Doorlopend Krediet

Bent u op zoek naar een doorlopend krediet tegen de laagste rente en uitstekende voorwaarden? Krediet Groep Nederland heeft het. En zij hebben u nog meer te bieden. Een doorlopend krediet aanvragen bij Krediet Groep Nederland moet als een bijzondere ervaring gezien gaan worden door onze vernieuwende aanpak. Waar banken en kredietbemiddelaars veelal zijn blijven steken in het “klant centraal stellen”, zijn zij allang overgegaan naar het klantbelang centraal stellen. Zij moeten ervoor zorgen dat u het allerbeste product en uitmuntende service krijgt. Niet alleen als het doorlopend krediet afgesloten moet worden. Ook als het doorlopend krediet al enige tijd loopt. Dat is geld lenen bij Krediet Groep Nederland!

Eenvoudig aanvragen van een offerte

Geld lenen in 4 eenvoudige stappen:

1 – Aanvragen
Eenvoudig uw lening aanvragen op het aanvraagformulier.

2 – Wij gaan aan de slag
Zij beoordelen uw aanvraag. Bij een akkoord op uw aanvraag nemen zij direct contact met u op.

3 – Verzenden van de offerte
Zij nemen het voorstel met u door. Daarna mailen zij de kredietovereenkomst aan u met daarbij duidelijk de aanbieding en benodigde documenten.

4 – Gaat u akkoord?
Dan kunt u de offerte ondertekenen en aan hen retourneren per mail met de benodigde documenten.

Direct online een lening bij Krediet Groep Nederland aanvragen >

Algemene informatie:

Postadres:
Krediet Groep Nederland
Hoekweg 14
1619 EA Amsterdam

Telefoon:
0228-526355

Email:
info@kredietgroepnederland.nl

AFM Vergunningsnummer 12005470

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag 9:00 tot 18:00 uur