FinancieringsGilDE

FinancieringsGilDE

De beste aanbieders voor uw financiering

FinancieringsGilde heeft de beste aanbieders voor uw bedrijfsfinanciering

financieringsgilde

Financieringsgilde biedt eenvoudig en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen

Financieringsgilde is een bemiddelaar in bedrijfsfinancieringen en heeft toegang tot de beste zakelijke kredietverstrekkers op de markt. Voor elk MKB bedrijf is er een passende oplossing te vinden !

Voor wie is Financieringsgilde geschikt?

Een bedrijfsfinanciering aanvragen is voor veel MKB ondernemers geen dagelijks werk. Het aanvragen en opstellen van een bedrijfsfinanciering aanvraag kost u veel tijd en in het algemeen helpen de geldverstrekkers u hierbij nauwelijks.

Financieringsgilde is geschikt voor elke ondernemer die een passende bedrijfslening zoekt en die de keuze wil hebben uit bijna alle zakelijke kredietverstrekkers op de financiële markt. Een onafhankelijke adviseur zal u compleet informeren en begeleiden met het vinden van een passende financiering.

Direct aanvragen


Waarom voor Financieringsgilde kiezen ?

Een bedrijfslening aanvragen via Financieringsgilde is de beste manier om een goed passende lening te verkrijgen voor uw bedrijf. Ze kiezen de financiering voor u uit die het best bij uw leendoel past. Dit in combinatie met uw eigen wensen als het gaat om looptijd, aflossings-mogelijkheden en overige bedrijfskenmerken die van invloed zijn op het verkrijgen en terugbetalen van de lening. Elk bedrijf is anders en elke ondernemer heeft zijn of haar eigen wensen en ideeën.

Financieringsgilde is er voor u om de beste lening te vinden, zonder dat u daar zelf teveel tijd aan kwijt bent.

Rente, aflossing en afsluitkostenVoor een zakelijke financiering betaalt u maandelijks rente en een deel aflossing, en eenmalig afsluitkosten.
De hoogte van de rente die u betaalt, is de basisrente met daarbij een eventuele risico-opslag. De geldverstrekker deelt uw bedrijf in op basis van een bepaalde risicoklasse waaraan een rentetarief is gekoppeld.De rente voor uw zakelijke lening kunt u vastzetten voor een bepaalde periode. Hiermee heeft u de zekerheid dat de rente niet wijzigt tijdens de looptijd. U kunt zelf kiezen voor welke periode u dit doet. Dit kan de gehele periode van de lening zijn of meerdere kortere perioden. Dit is een keuze die afhankelijk is van de verwachte rentestijging of -daling. Het zelfde principe kent u vast wel van de hypotheekrentes, waar u ook kunt kiezen voor diverse rentevaste perioden.Het aflossingsbedrag dat u betaalt, is meestal gelijk aan de daling van de economische waarde van uw aankoop of investering. Door het bedrag dat de aankoop of investering minder waard wordt tijdens de looptijd terug te betalen aan de geldverstrekker, voorkomt u een restschuld op de einddatum.Bij een zakelijke lening betaalt u altijd afsluitkosten. Bij een kortlopende lening kan de geldverstrekker maar een korte periode rentewinst maken en andersom. De hoogte van de eenmalige afsluitkosten die u betaalt, hangt af van de looptijd van uw zakelijke lening. 


Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering

Het aanvraagproces is zeer eenvoudig. Eerst geeft u aan of u daadwerkelijk bij de KvK bent ingeschreven, en vult u het gewenste leenbedrag in. Vervolgens vult u aanvullende gegevens als uw leendoel, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres in.

Als laatste verstuurt u online de aanvraag. Zeer snel daarna zal Financieringsgilde u benaderen voor aanvullende informatie en kunt u met een van de onafhankelijke adviseurs in gesprek om samen de beste financiering te vinden. Zij kennen alle kredietverstrekkers in uw regio en hebben toegang tot alle mogelijke financieringen die er zijn

U krijgt dan een vrijblijvende offerte die u op uw gemak kunt doornemen en waarbij u zelf beslist of u daarmee akkoord gaat.

Direct aanvragen


In het kort gaat de aanvraag als volgt:

1. Haalbaarheidsonderzoek

Weten of een financiering mogelijk is, zonder eerst een volledige aanvraag in te moeten dienen bij uw bank? Zij vertellen het u eenvoudig en snel.


2. Opstellen van de financieringsaanvraag

Uw financieringsaanvraag vereist vaak een uitgebreide onderbouwing. Wij stellen het financierings-plan voor u op.


3. Benaderen van zakelijke geldverstrekkers

Zij vragen voor u offertes aan bij de gekozen geldverstrekkers. Elke vorm van financieren is mogelijk, zowel bij uw huisbank als andere geldverstrekkers.

financieringsgilde


Voordelen van Financieringsgilde

De beste kenmerken om een bedrijfslening aan te vragen bij Financieringsgilde zijn deze:

  1.     Zij hebben de beste aanbieders voor uw financiering al voor u geselecteerd
  2.     Krijg met de onafhankelijke adviseur toegang tot alle vormen van financiering
  3.     Combineer eenvoudig verschillende financieringsvormen
  4.     Krijg korting op uw aanvraag dankzij de collectieve inkoop van financieringenBeoordelingen en reviews

De beoordelingen van de klanten zijn zeer positief. Gemiddeld scoren ze een 9.6 en 100%  beveelt aan om hier uw bedrijfsfinanciering te regelen. Bron: klantenvertellen.nl

FinancieringsGilde Beoordeling

Beoordelingen en reviews financieringsgilde


Klantenservice

De klantenservice staat altijd voor u klaar via diverse communicatiekanalen. U kunt ze mailen, bellen of online een vraag stellen via een webformulier.

Vestigingen

Financieringsgilde heeft adviseurs in vele steden. Er staat altijd een onafhankelijke adviseur voor u klaar in een van de volgende steden:

IJsselstein, Woerden, Scherpenzeel, Amsterdam, Veenendaal, Koudekerk aan den Rijn, Zoetermeer, Waalwijk, Haarlem, Berlicum, Nunspeet, Breda, Alkmaar, Zutphen, Deventer, Veldhoven, Doetinchem, Lichtenvoorde, Goes, Hoogeveen en Groningen.

Algemene informatie Financieringsgilde:

Hoofdkantoor:

Hofstraat 18
7001CD Doetinchem

Email: info@financieringsgilde.nl

Direct aanvragen
financieringsgilde
U bent hier: Home > Zakelijke lening > FinancieringsGilde