Santander Consumer Finance

Persoonlijke lening vanaf €2500 tot €50.000

santander_consumer_finance

De meest flexibele kredietverstrekker

Gratis offerte Santander
Santader Consumer Finance

Santander Consumer Finance : Veilig en verantwoord geld lenen

Santander Consumer Finance is een van origine Spaanse bank, Banco Santander, met een vestiging in Nederland. Ze verstrekken persoonlijke leningen aan ruim 200.000 Nederlandse consumenten.

Santander Consumer Bank is de grootste bank van Europa en een van de populairste aanbieders van financiële diensten in Europa. Het is een betrouwbare kredietverstrekker die leningen,  creditcards en spaarrekeningen aanbiedt.

santander_consumer_finance

Santander is de meest flexibele geldverstrekker

Waar andere banken heel moeilijk kunnen doen maar misschien wel iets goedkoper zijn, gebruikt Santander gewoon ouderwetse common sense en verstrekt die lening wél aan jou waar die bij andere banken afgewezen werd. Santander denkt mee.

Geld lenen vanaf €2500,-

Al vanaf €2500,- lenen. Waar dat bij anderen pas kan vanaf €5000.-

Looptijd tot wel 10 jaar

De maximale looptijd van een persoonlijke lening is 120 maanden ofwel 10 jaar.

Gratis offerte Santander

Santander geld lenen voorwaarden

De voorwaarden om een lening te kunnen krijgen bij Santander Consumer Finance zijn:

- Je bent ouder dan 18 jaar
- Je bent ingezetene van Nederland
- Je beschikt over een inkomen
- Je hebt geen BKR registratie met een betalingsachterstand

Persoonlijke lening vanaf € 2500,-

Lenen voor verbouwing, auto of een andere grote uitgave is een grote beslissing in ieders leven. Je kunt daarom bij Santander een Persoonlijke lening aanvragen vanaf € 2500,- en meteen weten waar je aan toe bent. In 3 korte stappen heb je jouw aanvraag gedaan. En binnen 2 werkdagen na goedkeuring maken zij het geld aan je over. Daarom ben je bij Santander aan het juiste adres.

Kenmerken persoonlijke lening

Een persoonlijke lening van Santander is bedoeld voor eenmalige grote uitgaven zoals bijvoorbeeld een auto, verbouwing of een nieuwe keuken.
Ook voor het oversluiten van andere dure leningen die eerder elders zijn afgesloten ben je bij Santander aan het juiste adres.

Je krijgt het gehele bedrag in één keer gestort. Met de maandelijkse betaling betaal je de aflossing en de rente samen. Aan het eind van de looptijd heb je het gehele geleende bedrag afgelost inclusief de rentekosten.

 • In 5 minuten aangevraagd

 • Leen 2500 tot 50.000 euro

 • Vaste looptijd tot 10 jaar

Gratis offerte Santander

Je krijgt het geld in één keer uitbetaald

Je krijgt het hele bedrag van de persoonlijke lening in één keer uitbetaald. Zodat je direct je nieuwe auto kunt gaan kopen of een afspraak kunt maken met de aannemer voor de verbouwing. Daarom ben je ook voor een autofinanciering of verbouwingskrediet bij Santander Consumer Finance aan het juiste adres.

Persoonlijke lening Santander Consumer Finance Benelux

Maak je dromen waar met een Persoonlijke lening van Santander Consumer Finance

Wat kost een lening bij Santander

Santander biedt persoonlijke leningen aan vanaf €2500 tot wel €50.000. De rentekosten, ofwel hoe hoog is de jaarlijkse rente, zijn puur afhankelijk van de hoogte van het geleende bedrag, de looptijd en dus daarmee het maandbedrag wat je aan aflossing terugbetaalt. Je ziet direct wat een lening je gaat kosten als je de gegevens op de website invult:

Gratis offerte Santander
Santander persoonlijke lening aanvragen

Voor- en nadelen van een zakelijke lening bij Santander

Het lenen van geld via een persoonlijke lening bij Santander heeft voordelen maar ook nadelen. We laten je hier zien welke:

Santander Voordelen

 • Lenen kan al vanaf €2500,- 

 • Aanvraag en afhandeling gaat geheel online

 • Ruimer acceptatiebeleid ten opzichte van andere banken

 • Handige app waar je alles in bijhoudt

 • Boetevrij vervroegd aflossen

Santander Nadelen

 • Rente is iets hoger dan normaal

 • Leenbedrag is tot maximaal €50.000

 • Er wordt altijd een BKR toetsing gedaan

Gratis offerte Santander

Waarom lenen bij Santander Consumer Finance

Een lening afsluiten bij Santander is eenvoudig. In slechts 3 stappen heb je een gratis en vrijblijvende offerte per mail in huis.
Santander kan ook persoonlijk contact met je opnemen om een lening op maat met je te bespreken. Zo weet je zeker dat je voor de juiste lening kiest.

Aanvraagproces voor een lening bij Santander

Het aanvragen van een lening bij Santander is in slechts 3 stappen geregeld.

1 - Doe de aanvraag op de website van Santander > www.santander.nl

2 - Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je de documenten en stuur je deze voor akkoord terug.

3- Je ontvangt het geleende bedrag op je eigen bankrekening.

Santander lening aanvraag:

Aanvraag in 3 korte stappen

Geld ontvangen binnen 2 dagen

Gratis offerte Santander

Berekening vooraf

Voordat je de aanvraag doet kun je op de website zelf eerst uitrekenen hoeveel de lening je gaat kosten. Je ziet exact de maandlasten en de looptijd van de door jouw gekozen lening. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf dus.

Santander bereken je persoonlijke lening
Gratis offerte Santander

De aanvraag voor een lening is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus na de aanvraag dus nog nergens aan vast. De offerte is dan ook geheel gratis. Je kunt op je gemak zelf de offerte geheel doornemen voordat je beslist om de lening ook daadwerkelijk af te sluiten.

Extra verzekeringen

Santander biedt je ook de mogelijkheid om een verzekering er bij af te sluiten. Bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering, overlijdensrisicoverzekering of een werkeloosheidsverzekering.

Dit is om er voor te kunnen zorgen dat als je arbeidsongeschikt wordt, werkloos wordt of overlijdt, jij (of je nabestaanden) de lening alsnog kunt blijven afbetalen.  Je bent zelf vrij om te kiezen of je van deze extra service, die ze je tijdens het aanvraagproces proberen te verkopen, gebruik maakt. Het is meer een ingebouwde zekerheid voor Santander zodat zij altijd hun geld terugkrijgen wat er ook gebeurd.

De kosten voor zulke extra aanvullende verzekeringen varieren ongeveer van 0,3% tot 0,7% van het openstaande saldo van je schuld op dat moment. Het is aan jou om hier gebruik van te maken of niet.

Wat controleren ze bij een aanvraag voor een lening?

Na het ontvangen van jouw aanvraag, voeren zij een toetsing uit bij Bureau Krediet Registratie (BKR). Hierbij kijken we of je andere leningen hebt (gehad) en of deze terugbetaald zijn. Ook bekijken ze alle gegevens die je hebt verstrekt.

Als zij jouw aanvraag accepteren, sturen zij je een offerte per e-mail. Dit heet een voorlopige goedkeuring. Hiermee ben je niet verplicht om het aanbod te accepteren. Als je dit wel doet, teken je het contract en stuur je dit samen met de gevraagde documenten naar Santander voor de definitieve controle. Na de definitieve goedkeuring storten zij het geld op jouw betaalrekening.

Kan ik een lening krijgen met een BKR registratie?

Santander kijkt bij BKR naar jouw kredietverleden om te bepalen of het verantwoord is om een lening af te sluiten. Als er geen betalingsachterstanden zijn geweest, kan het hebben van een BKR-registratie zelfs als een voordeel worden gezien.

Een BKR-codering duidt er echter op dat er betalingsachterstanden zijn geweest. Deze codering staat vijf jaar in het registratieoverzicht. Desondanks betekent dit niet dat je geen financiering kunt krijgen, want jouw situatie kan veranderd zijn. Bekijk op de website van BKR wat je het beste kunt doen.

Doorlopend krediet Santander Consumer Finance Benelux

Met een Santander lening zit je gegarandeerd goed.

Leningen oversluiten

Bij Santander kun je ook je oude leningen oversluiten naar een simpele goedkopere lening. Dit scheelt je op termijn altijd veel geld.

Heb je meerdere oude leningen lopen zoals een creditcard rekening, postorder bedrijf rekening of andere oudere leningen die in de "dure" tijden met hoge rentes zijn afgesloten? Dan is het verstandig om al deze kleine of oudere leningen samen te voegen tot een voordelige lening bij Santander.

Lening oversluiten bij Santander Consumer Finance

Oude en dure leningen oversluiten bij Santander Consumer Finance

Gratis offerte Santander

Beheer "Mijn rekening" via de Santander App

Nadat je een lening hebt afgesloten kun je deze geheel beheren in een speciale handige app van Santander. Zo kun je alle betalingen en aankopen inzien. Ook kun je hier je persoonlijke gegevens en documenten controleren en wijzigen.

Van de looptijd tot de eerstvolgende betaaldatum: alle informatie over jouw lening vind je in Mijn Rekening. 24/7 online bereikbaar. Bekijk Mijn Rekening regelmatig en blijf op de hoogte.

 • 24/7 zelf regelen
 • Eenvoudig je saldo checken
 • Gratis je rekeningoverzichten downloaden
 • Geld overboeken naar je betaalrekening bij een doorlopend krediet
 • Het is veilig en kost je niets. Of download de Santander App voor uw mobiele telefoon!

De Santander app is beschikbaar voor Android en iOS. 

Santander Mijn rekening app

"Mijn rekening" beheren via de Santander App voor Android en iOS

Santander Mijn Rekening App downloaden

De Santander Mijn Rekening app kun je downloaden via de App Store van Apple of via de Google Play Store voor de Android versie.

Santander Mijn rekening app voor Apple iOS downloaden

Download de Santander App voor iOS via de Apple App Store

Santander Mijn rekening app voor Android downloaden

Download de Santander App voor Android via Google Play Store

Santander Mijn Rekening online

Wil of kun je geen App gebruiken, dan kun je altijd ook gewoon online naar "Mijn rekening" gaan om deze te beheren. Hiervoor kun je terecht op de speciale website die hiervoor bedoeld is:

https://www.mijnsantanderconsumerfinance.nl/

Gratis offerte Santander

Veelgestelde vragen over Santander:

Wat gebeurd er nadat ik de aanvraag voor een offerte heb ingediend?

Na ontvangst van uw aanvraag doet Santander een toetsing bij het BKR Bureau Krediet Registratie om te zien of u nog meer leningen heeft lopen of heeft gehad. Ze kijken dan tevens of deze leningen netjes op tijd terugbetaald zijn.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld gestort krijg als mijn aangevraagde lening is goedgekeurd?

Als de aanvraag voor een persoonlijke lening is goedgekeurd stort Santander het leenbedrag meestal binnen 2 werkdagen op uw rekening.

Is Santander Consumer Finance een betrouwbare kredietverstrekker?

Santander is de grootse bank voor particulieren in Europa en beschikt in Nederland over alle officiele erkenningen en is lid van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland). Santander is dus zeker een betrouwbare en legitieme kredietverstrekker.

Kan ik geld lenen bij Santander als ik een negatieve BKR registratie heb?

Nee, als u een negatieve BKR registratie heeft dan is het niet mogelijk om geld te lenen bij Santander.

Hoe moet de lening terugbetaald worden?

Het terugbetalen gaat door middel van een maandelijkse automatische incasso van uw rekening. Dit geldt voor zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet.

Heeft Santander ook fysieke kantoren waar ik langs kan gaan?

Nee, er zijn geen kantoren waar u langs kunt gaan. Santander werkt uitsluitend online. Er is wel een hoofdkantoor in Utrecht. De contactgegevens vindt u op deze pagina onderaan.

Santander klantenservice

Santander klantenservice & contact

Santander biedt de volgende contact manieren aan:

Telefoon klantenservice:
Klantenservice:  030- 63 88 100
Autofinanciering: 030-63 88 290

Ma t/m Vrij 09.00 - 17.30 u 

Email:
klantenservice@santander.nl

Postadres:
Postbus 2343
3500 GH Utrecht

Kantooradres:
Vliegend Hertlaan 77
3526 KT Utrecht

Gratis offerte Santander

Santander kantoor Utrecht

Santander reviews en ervaringen

De klanten van Santander zijn in het algemeen positief gestemd over deze kredietverstrekker. Vooral de snelle aanvraagprocedure en de handige app / website voor "Mijn rekening" wordt als zeer goed ervaren.

De website is zeer compleet en biedt duidelijke heldere informatie over de verschillende producten die Santander te bieden heeft.

Op Trustpilot scoren ze een 3.8 op 5 wat als goed beschouwd mag worden.

Santander Trustpilot reviews

Enkele Trustpilot reviews over Santander Consumer Finance:

Tot nu toe enkel positieve ervaringen. 
Tot nu toe enkel positieve ervaringen met Santander. Het vlotte en attente contact wordt gewaardeerd. Een speciale vermelding voor Cyrille, die daarin uitblinkt.
Datum van ervaring: 17 november 2022

Lening was heel snel geregeld.

Lening was heel snel geregeld, heel vriendelijk en bekwame personeel.
Datum van ervaring: 07 december 2022

Snel, klantvriendelijk en makkelijk.
De aanvraag was snel, een paar checkvragen en binnen 4 dagen lening afgesloten en op de rekening. Verder goede en duidelijke communicatie en ook de aflos van een ouder doorlopend krediet verzorgd, top!
Datum van ervaring: 24 november 2022

Zeer goede ervaring.
Mijn ervaring is zeer goed .Er is intensief naar mij geluisterd en is geholpen oplossingen te zoeken. Men ging heel vakkundig, rustig te werk .Tijd voor mij genomen en nooit was er iets te veel en ik kon vragen wat ik nodig had. .Integendeel, geduld heeft men gehad. Alles is met succes en naar volste tevredenheid afgesloten.
Datum van ervaring: 20 september 2022

Prettige afhandeling van een leningaanvraag.
wij hebben deze week als zeer prettig ervaren door de behandeling die wij kregen van de medewerkers van Santander ivm de aanvraag van een lening. Er werd goed meegedacht en veel tijd en moeite in gestoken. Ga zo door, weet dat het gewaardeerd wordt.
Datum van ervaring: 30 september 2022

Santander Google reviews

Santander Google reviews laten een score zien van 3,2 op 5 uit 293 reviews om het moment van schrijven van dit artikel. Dat is een voldoende. 

Santander Consumer Finance
Gratis offerte Santander

Algemene informatie over Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance SA is een toonaangevende financiële instelling, die volledig in handen is van de Spaanse bank Grupo Santander. Met vestigingen in 16 Europese landen, Canada en China, is het één van de grootste financiële instellingen ter wereld. De groep is beursgenoteerd aan de NYSE en Euronext en maakt deel uit van de IBEX-35 aandelenindex. Hun specialisatie ligt op het gebied van consumptieve kredieten en autofinancieringen via verschillende kanalen. Santander is de grootste bank van de Eurozone in termen van marktwaarde en een van de grootste ter wereld.

De focus ligt op consumptieve kredieten, zoals persoonlijke leningen, doorlopende kredieten en betaalkaarten met krediet, evenals autofinancieringen via verschillende kanalen.

Betrouwbaarheid Santander Bank

Is de Santander Bank betrouwbaar?
Santander Consumer Finance heeft vergunningen bij zowel KiFiD, AFM en de KvK. Deze  officiële instanties monitoren de activiteiten van het bedrijf.
Santander Bank is een betrouwbare Spaanse bank met een officiële bankvergunning van het AFM. Deze is dus 100% veilig en betrouwbaar.

In alle gevallen worden klanten op een juiste manier behandeld en is het steeds mogelijk om de offertes in te zien alvorens het contract te tekenen.
Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na het ondertekenen van een offerte.

Online-lening.net beschouwd Santander als zijnde een veilige nette bank waar je gerust een lening bij kunt aanvragen.

Santander Consumer Finance Vergunningen:

KvK: 30.07.62.84
AFM: 12.011.170
Kifid: 300.007440

Gratis offerte Santander

U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Santander Consumer Finance