Swishfund

Swishfund. Eenvoudig en snel een zakelijke lening

Swishfund

Direct een zakelijke lening aanvragen bij Swishfund

Swishfund

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener, opgericht door ondernemers die andere ondernemers graag een helpen. Swishfund staat voor simpele en snelle kredietverstrekking. De mensen achter de organisatie zijn ondernemers die alles begrijpen van groei en het benutten van kansen.

Voor wie?

Zij verstrekken kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen aan ondernemingen die snel een lening nodig hebben. Ondernemers krijgen zeer eenvoudig toegang tot flexibele financiering, op de manier die het beste past. De terugbetaling gaat volledig automatisch. Hierdoor betaal je je financiering snel en gemakkelijk terug en is je aflossing altijd perfect in balans met de omzet van je bedrijf.

Wat is er nodig?

Swishfund kijkt naar de huidige bedrijfsprestaties en stelt minimale voorwaarden. Naar BKR-registraties en businessplannen kijken ze niet. Alleen de prestaties van het afgelopen jaar zijn voor hun belangrijk. Op basis van de cashflow van de afgelopen 12 maanden bepalen zij je kredietruimte.

De minimale voorwaarden:

  • Jaaromzet vanaf €50.000
  • Tenminste één jaar actief
  • KvK-registratie
  • Zakelijke bankrekening

Wat kunt u lenen ?

U kunt een zakelijk krediet aanvragen vanaf 3000 euro tot 250.000 euro. De looptijd is 3, 6 of 12 maanden. Binnen 1 werkdag wordt de aanvraag beoordeeld en krijgt u een vrijblijvende offerte meestal binnen 48 uur. De offerte is gratis en verplicht u tot niets.

Hoe werkt het ?

  • Binnen 10 minuten een kredietaanvraag. Gewoon achter de computer.
  • Snelle beoordeling op basis van huidige bedrijfsprestaties.
  • Na goedkeuring van de aanvraag heeft u binnen 24 uur het geld op uw rekening.
  • Terugbetaling gaat via een percentage van de omzet. Dus bij een lagere omzet lost u minder af en bij een hogere omzet dus meer. Dit gaat volledig automatisch, en zo hoeft u dus nooit een betaling te missen. Ook met seizoensinvloeden wordt dus rekening gehouden.

Zo eenvoudig is het.

Direct een zakelijke lening aanvragen bij Swishfund

Wat is Swishfund

Swishfund staat voor flexibiliteit en snelheid. Daardoor profiteert je bedrijf meteen van mogelijkheden en ben je niet langer afhankelijk van een bankkrediet. Zij begrijpen alles van het benutten van kansen en verstrekken financieringen met een maximale looptijd van 1 jaar.

Geen complexe formulieren!
Swishfund is een toonaangevende fintech-kredietverstrekker, opgericht door ondernemers. Ze gebruiken technologie die de kosten en complexiteit van traditionele bedrijfsfinanciering veel simpeler maakt. Dat betekent dat ze onmiddellijke beslissingen nemen en niet werken met uitgebreide formulieren en lange-termijn-verplichtingen. Op basis van je bedrijfsgegevens maken ze een snelle kredietanalyse en voorspellen daarmee de toekomstige financiële gezondheid van je onderneming. Dus heb je een onderneming en ben je op zoek naar een lening? Zij berekenen binnen één dag wat je kunt lenen.

Swishfund zegt ja!
Ja tegen ondernemers die hun kansen willen verzilveren. Vaak staat het geld al binnen een week op je rekening.

Aanvullende informatie :

Bedrijfsnaam:
Swishfund Nederland B.V.
Adres:
Franse Kampweg 6
1406 NW Bussum
Telefoonnummer:
085 064 4144
Email adres :
info@swishfund.nl