Swishfund : Snel een zakelijke lening van € 3.000 tot € 250.000
Swishfund

Swishfund 

​Swishfund biedt kortlopende zakelijke leningen aan van 3000 tot 250.000 euro. Binnen 24 uur geregeld.

Swishfund. Eenvoudig en snel een zakelijke lening

Swishfund

Swishfund

Swishfund is een moderne financiële zakelijke dienstverlener, opgericht door ondernemers die andere ondernemers graag helpen. Swishfund bied simpele en snelle kredieten aan voor bedrijven en ondernemingen. De mensen achter de organisatie zijn ondernemers die denken in mogelijkheden en alles begrijpen van groei en het benutten van kansen.

Waarom Swishfund ?

Zij verstrekken kortlopende leningen van 3, 6 of 12 maanden aan ondernemingen die snel een lening nodig hebben. Ondernemers krijgen zeer eenvoudig toegang tot een flexibele financiering, op de manier die het beste bij de onderneming past. De terugbetaling gaat volledig automatisch. Hierdoor betaal je je financiering snel en gemakkelijk terug en is je aflossing altijd perfect in balans met de omzet van je bedrijf. De ruimte die je krijgt voor een lening wordt altijd in verhouding tot de cashflow bepaald. Zo leen je altijd verantwoord en nooit teveel.

Wat is er nodig om een lening te krijgen ?

Swishfund kijkt naar de bedrijfsprestaties van de afgelopen 12 maanden en stelt daarbij minimale voorwaarden. Er wordt niet gekeken naar een eventuele BKR registratie. Ook jouw businessplan is niet belangrijk. Alleen de prestaties van het afgelopen jaar zijn voor hun belangrijk. Op basis van de cashflow van de afgelopen 12 maanden bepalen zij je kredietruimte die je kan benutten.

De minimale voorwaarden zijn:

  • Jaaromzet vanaf €50.000
  • Tenminste één jaar actief
  • KvK-registratie
  • Zakelijke bankrekening

Hoeveel kan ik lenen ?

Je kunt een zakelijk krediet aanvragen vanaf 3000 euro tot 250.000 euro. De looptijd is 3, 6 of 12 maanden. Binnen 1 werkdag wordt de aanvraag beoordeeld en krijg je een vrijblijvende offerte meestal binnen 48 uur. De offerte is gratis en verplicht je tot niets.

Hoe werkt het ?

  • Binnen 10 minuten kun je een kredietaanvraag online uitvoeren. Gewoon achter de computer.
  • Daarna volgt er een snelle beoordeling op basis van huidige bedrijfsprestaties.
  • Na goedkeuring van de aanvraag heb je binnen 24 uur het geld op je zakelijke bankrekening.
  • Terugbetaling gaat via een percentage van de omzet. Dus bij een lagere omzet los je minder af en bij een hogere omzet dus meer. Dit gaat volledig automatisch, en zo hoef je dus nooit een betaling te missen. Ook met seizoensinvloeden wordt dus rekening gehouden.

Direct een zakelijke lening aanvragen bij Swishfund

Zakelijk lenen zonder BKR toetsing

Swishfund doet geen BKR controle. Ze kijken alleen naar de cashflow van de afgelopen 12 maanden. Op basis daarvan maken ze een risico-analyse en bepalen ze hoe kredietwaardig jouw bedrijf is.

Geen complexe formulieren

Swishfund is een toonaangevende fintech-kredietverstrekker, opgericht door ondernemers. Dat betekent dat ze onmiddellijke beslissingen nemen en niet werken met uitgebreide formulieren en lange-termijn-verplichtingen. Op basis van je bedrijfsgegevens maken ze een snelle kredietanalyse en voorspellen daarmee de toekomstige financiële gezondheid van je onderneming. Dus heb je een onderneming en ben je op zoek naar een lening? Zij berekenen binnen één dag wat je kunt lenen.

Swishfund zegt ja!

Ja tegen ondernemers die hun kansen willen verzilveren. Vaak staat het geld al binnen een week op je rekening.

Swishfund

Aanvullende informatie :

Bedrijfsnaam:
Swishfund Nederland B.V.
Adres:
Franse Kampweg 6
1406 NW Bussum
Telefoonnummer:
085 064 4144
Email adres :
info@swishfund.nl