SWISHFUND

Swishfund

Zakelijk lenen van €3.000 tot €1.000.000 zonder bank

Je financiering in 2 minuten aangevraagd,
binnen 24 uur geregeld.

Gratis offerte CapitalBox
Swishfund

Swishfund. Eenvoudig en snel een zakelijke lening

Swishfund is een moderne financiële zakelijke dienstverlener, opgericht door ondernemers die andere ondernemers begrijpen en ze graag willen helpen. Swishfund biedt eenvoudige en snelle kredieten aan voor bedrijven en ondernemingen. De mensen achter de organisatie zijn ondernemers die denken in mogelijkheden en alles begrijpen van groei en het benutten van kansen voor jouw bedrijf.

Waarom Swishfund ?

Swishfund verstrekt kortlopende bedrijfsfinancieringen van 3 tot 24 maanden aan ondernemingen die snel een lening nodig hebben. Ondernemers of vastgoedondernemers krijgen makkelijk toegang tot een flexibele financiering op een manier die het beste bij je onderneming past.

Swishfund maakt het voor kleine en grote vastgoedondernemers mogelijk panden te financieren die aangekocht en/of verbouwd moeten worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aankopen van een woning om deze geheel op te knappen en daarna weer te verkopen.

Binnen 24 uur goedkeuring

Binnen 24 uur beoordelen ze jouw aanvraag en weet je waar je aan toe bent.

Goede klantenservice

Een ervaren team staat klaar voor je van 09:00 tot 18:00 uur, via chat, telefonisch of mail.

Kenmerken Swishfund

 • Looptijd 3 tot 24 maanden
 • Leenbedrag €3000 tot 1 miljoen
 • Voor bv’s, maatschappen, vof’s en eenmanszaken
 • Minimaal 12 maanden geregistreerd bij de kvk
 • Minimale omzet van €50.000 per jaar
 • Premie vanaf 1% per maand
Swishfund zakelijk lenen

Waar kan je een zakelijke lening voor gebruiken?

Er zijn diverse manieren waarop je een zakelijke lening kunt gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om extra voorraad aan te kopen, voor het financieren van verbouwingen aan je bedrijfspand, voor het overbruggen van tijdelijk inkomstenverlies of voor het betalen van openstaande facturen.

Ook kun je een zakelijke lening gebruiken om nieuwe apparatuur aan te schaffen of om belastingen te betalen. In principe kun je een zakelijke lening dus voor elk doel gebruiken dat te maken heeft met de financiële aspecten van je bedrijf. Het is belangrijk om goed te kijken naar welk doel het beste past bij jouw situatie en welke lening daarbij het beste aansluit.

Gratis offerte CapitalBox

SwishFund Voordelen

 • Al vanaf €3000,- zakelijk lenen mogelijk

 • Geen businessplan nodig

 • Binnen 24 uur beoordeling

SwishFund Nadelen

 • Korte looptijd van 3 tot 24 maanden  

 • Minimale jaaromzet van €50.000 vereist

 • Minimaal 12 maanden KvK geregistreerd staan

Swishfund is snel

 • Binnen 24 uur goedkeuring
 • Binnen 3 dagen geld op je rekening

Wat is er nodig om een lening te krijgen?

Swishfund kijkt naar de bedrijfsprestaties van de afgelopen 12 maanden en stelt daarbij minimale voorwaarden. Ook jouw businessplan is niet belangrijk. Alleen de prestaties van het afgelopen jaar zijn voor hun belangrijk. Op basis van de cashflow van de afgelopen 12 maanden bepalen zij je kredietruimte die je kan benutten.

De minimale voorwaarden zijn:

 • Jaaromzet minimaal € 50.000
 • minimaal 1 jaar actief
 • Afgelopen 3 jaar niet failliet gegaan
 • KvK registratie
 • Zakelijke Nederlandse bankrekening
 • De laatste 3 maanden niet meer dan 3 vorderingen via incassobureau
Gratis offerte CapitalBox

Hoeveel kan ik lenen?

Je kunt een zakelijk krediet aanvragen vanaf 3000 euro tot 1.000.000 euro. De looptijd is 3 tot 24 maanden. Binnen 1 werkdag wordt de aanvraag beoordeeld en krijg je een vrijblijvende offerte,  meestal binnen 48 uur. De offerte is gratis en verplicht je tot niets.

Swishfund

Wat kost het?

De kosten van je lening bestaan uit een eenmalige afsluitvergoeding en maandelijkse kosten. De hoogte van de afsluitvergoeding is afhankelijk van het leenbedrag. Daarnaast betaal je dus een maandelijkse premie op basis van het risicoprofiel van jouw onderneming.

De rentekosten die je per maand betaald variëren van 1% tot 2,3 % per maand, afhankelijk van jouw bedrijfssituatie.

Samengevat zijn de kosten:

 • éénmalig afsluitkosten (2% van het leenbedrag met een minimum van €650,- )
 • maandelijks rentekosten (vanaf 1% per maand)

Je betaalt je financiering automatisch en gemakkelijk terug en daarom is je aflossing altijd geheel in balans met de omzet van je bedrijf. De ruimte die je krijgt voor een lening wordt altijd in verhouding tot de cashflow bepaald. Zo leen je altijd verantwoord en nooit teveel.

Swishfund zakelijk lenen

Hoe betaal je je zakelijke lening terug?

Om ook het terugbetalen van het geleende bedrag zo eenvoudig mogelijk te houden, bieden ze je twee verschillende manieren aan:

1 - Dagelijkse automatische incasso 

2 - Automatische pin-afroming

In de meeste gevallen zal een automatische incasso de beste oplossing bieden. Vooral omdat veel ondernemers geen pin automaat hebben of gebruiken.

Maar ondernemers in de horeca of retail-branche hebben vooral baat bij pin-afroming omdat die wel vaak een pin automaat hebben en daarmee dus ongemerkt de lening afbetalen. Je betaalt de lening dan terug met een vast percentage van je pinomzet. Zo betaal je op drukke dagen meer en houd je ruimte over op de rustige momenten. Dat is dus heel flexibel.

Gratis offerte CapitalBox

Hoe werkt het aanvragen van een lening?

Stap 1

Je doet de online aanvraag binnen 2 minuten

Start je aanvraag eenvoudig via swishfund.nl Geef aan hoeveel je wil lenen en waarvoor je de lening wil gebruiken. In de volgende stap kun je jouw gegevens achterlaten en je zakelijke banktransacties uploaden van de afgelopen 12 maanden.

Stap 2

Er volgt een analyse door Swishfund en zij bepalen dan het maximale leenbedrag

Jouw zakelijke banktransacties worden automatisch geanalyseerd door een beoordelingssysteem. De cashflow wordt geanalyseerd en op basis van deze data wordt het maximale leenbedrag bepaald. Er wordt ook een BKR controle gedaan.

Stap 3

Je moet eventueel aanvullende documenten aanleveren

Het kan zijn dat ze na de eerste analyse aanvullende documenten nodig hebben om de financiële positie beter te kunnen bepalen. Bij relatief hoge bedragen vragen ze om aanvullende documentatie.

Stap 4

Je ontvangt een gratis en vrijblijvend aanbod

Alle documenten gaan naar een kredietanalist, die beoordeelt de kredietwaardigheid van je bedrijf en het definitieve leenbedrag. Binnen 1 dag na het aanleveren van de documenten, word je gebeld door een van de accountmanagers. Je hebt dan een persoonlijk gesprek over het vrijblijvende aanbod en wat de mogelijkheden zijn.

Stap 5

Het contract digitaal ondertekenen & lening uitbetalen

Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je het contract gemakkelijk online ondertekenen. Wanneer je het contract ondertekend hebt krijgen zij daar direct een melding van. In de meeste gevallen wordt het geld op dezelfde dag nog op jouw zakelijke rekening gestort.

Stap 6

Terugbetaling door automatische incasso of pin-afroming

Er zijn twee manieren waarop ze de terugbetaling aanbieden: een wekelijks automatisch incasso of automatische pin-afroming. Pin-afroming betekent dat je een vast percentage afstaat van je pin-omzet. Zo betaal je op drukke dagen meer en houd je ruimte over op de rustige momenten.

Zakelijk lenen met BKR toetsing

Swishfund doet wel een BKR controle. Maar ze kijken ook naar de cashflow van de afgelopen 12 maanden. Op basis daarvan maken ze een risico-analyse en bepalen ze hoe kredietwaardig jouw bedrijf is door middel van een kredietanalyse. De hoogte van de premie is afhankelijk van de risico-inschatting van jouw bedrijf en de hoogte van het geleende bedrag.

Gratis offerte CapitalBox

Geen complexe formulieren

Swishfund is een toonaangevende fintech-kredietverstrekker, opgericht door ondernemers. Dat betekent dat ze direct beslissingen nemen en niet werken met uitgebreide formulieren of langlopende verplichtingen of verzekeringen. Op basis van je bedrijfsgegevens maken ze een snelle kredietanalyse en voorspellen daarmee de toekomstige financiële gezondheid van je onderneming. Zij berekenen binnen één dag wat je kunt lenen.

Swishfund makkelijk zakelijk lenen zonder gedoe

Swishfund zegt ja!

Ja tegen ondernemers die hun kansen weten te vinden en hier ook werkelijk wat mee gaan doen. Plannen en ideeën genoeg. Maar daadwerkelijk ook wat doen met jouw plannen is nu eenvoudiger dan ooit. Swishfund helpt je er direct mee. Vandaag nog.

Swishfund zakelijk lenen
Gratis offerte CapitalBox

Rekenvoorbeelden zakelijke lening Swishfund

Enkele voorbeelden van hoeveel een zakelijke lening je kan gaan kosten, uitgaande van een gemiddeld klantenprofiel inclusief 2% afsluitkosten:

Leenbedrag: €5000,-
Afsluitkosten: €650,-
Termijn: 12 maanden
Rente: €1017,-
Terugbetalen per werkdag: 25,64 euro
Totaal terugbetaald: €6667,-

Leenbedrag: €20.000,-
Afsluitkosten: €650,-
Termijn: 12 maanden
Rente: €3717,-
Terugbetalen per werkdag: 93,72 euro
Totaal terugbetaald: €24.367,-

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik lenen bij Swishfund?

Je kunt vanaf €3.000 tot €1.000.000 lenen, binnen 24 uur geregeld.

Wat kost een zakelijke lening bij Swishfund?

Een lening bij Swishfund kost je eenmalig 2% afsluitprovisie en gemiddeld liggen de rente-kosten tussen de 1% en 2,3% per maand.

Wat zijn de voorwaarden om een lening te kunnen krijgen bij Swishfund?

Je bedrijf moet minimaal €50.000 omzet draaien per jaar en minimaal 12 maanden actief zijn. Tevens moet je in Nederland gevestigd zijn en een geldige KvK inschrijving hebben.

Hoelang kan ik geld lenen bij Swishfind?

Je kunt bij Swishfund een lening krijgen met een looptijd van 3 tot 24 maanden.

Hoe kan ik de lening terugbetalen?

Een lening kan terugbetaalt worden door middel van een automatische incasso of door afroming van je PIN transacties. Hierdoor betaal je per dag een percentage terug van je omzet.

Hoe werkt de aanvraag voor een lening? Is dit gratis?

Ja, het aanvragen van een lening is altijd vrijblijvend en kosteloos. Je aanvraag wordt binnen 24 uur goedgekeurd. De offerte is altijd gratis en vrijblijvend. Ga je akkoord dan heb je binnen 3 dagen het geld op je rekening staan.

Gratis offerte CapitalBox

Swishfund ervaringen en reviews

Swishfund heeft veel tevreden klanten. Hieronder volgen enkele ervaringen van Swishfund klanten zoals die op hun website zijn te vinden:

Swishfund reviews

Swishfund Google reviews

Op Google zijn de reviews ook positief, ze scoren een 4,4 op de 5. 

Swishfund google reviews

Diverse andere meningen over Swishfund:

Jan den Boom

‘Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.’
(Jan Den Boom, eigenaar Sauna de Veluwe)

Gamal Ramadan

‘De manier van werken is erg prettig. Er is persoonlijke aandacht en ik kan altijd even bij ze terecht met mijn vragen.’
(Gamal Ramadan, Cappuccino Koffieplein)

Rent a tent

‘Het gaat bijzonder snel!’
(Rent a Tent)

Chez Armand

'Het idee is erg goed en getuigt van meedenken met ondernemers’
(Bodega Chez Armand)

Lars Onrust


‘De manier van aflossen is erg prettig, het fluctueert mee.’
(Lars Onrust, Puur & Passie)

Peter Schaper


‘Het heeft voor enorm veel rust gezorgd’
(Peter Schaper, Chocolaterie de Berekuil)

Swishfund klantenservice

De klantenservice bestaat uit professionele ervaren mensen en zij helpen je met al je vragen omtrent het hele product. De klantenservice is bereikbaar via deze kanalen:

-Email: info@swishfund.nl

-Telefonisch: 085 064 4144 op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur

-Via een webformulier op de website

Swishfund klantenservice
Gratis offerte CapitalBox

Algemene informatie Swishfund:

Bedrijfsnaam:
Swishfund Nederland B.V.

Adres:
Anthony Fokkerweg 1
1059CM Amsterdam

Swishfund zakelijk lenen

Swishfund kantoorpand

Vergunning AFM

Swishfund is niet geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten omdat het bedrijf alleen leningen aanbiedt aan ondernemers en niet aan particulieren.

Leningen voor ondernemers zijn minder aan regels gebonden dan leningen voor consumenten. Toch is het altijd verstandig om te controleren of je met een betrouwbare partij in zee gaat als ondernemer.

U bent hier: Home > Zakelijke lening > Swishfund