Swishfund

Swishfund. Eenvoudig en snel een zakelijke lening

Een zakelijke lening eenvoudig en snel afsluiten via Swishfund

Direct een zakelijke lening aanvragen bij Swishfund

Swishfund

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener, opgericht door ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. Swishfund staat voor simpele en snelle kredietverstrekking. De mensen achter de organisatie zijn ondernemers die alles begrijpen van groei en het benutten van kansen.

Voor wie?

Zij verstrekken kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen aan ondernemingen die snel een lening nodig hebben. Ondernemers krijgen zeer eenvoudig toegang tot flexibele financiering, op de manier die het beste past. De terugbetaling gaat volledig automatisch. Hierdoor betaal je je financiering snel en gemakkelijk terug en is je aflossing altijd perfect in balans met de omzet van je bedrijf.

Wat is er nodig?

Swishfund kijkt naar de huidige bedrijfsprestaties en stelt minimale voorwaarden. Naar BKR-registraties en businessplannen kijken ze niet. Alleen de prestaties van het afgelopen jaar zijn voor hun belangrijk. Op basis van de cashflow van de afgelopen 12 maanden bepalen zij je kredietruimte.

De minimale voorwaarden:

  • Jaaromzet vanaf €50.000
  • Tenminste één jaar actief
  • KvK-registratie
  • Zakelijke bankrekening

Hoe werkt het ?

  • Binnen 10 minuten een kredietaanvraag. Gewoon achter de computer.
  • Snelle beoordeling op basis van huidige bedrijfsprestaties.
  • Na goedkeuring van de aanvraag binnen 24 uur het geld op de rekening.
  • Terugbetaling via een percentage van de omzet.

Zo eenvoudig is het.

Direct een zakelijke lening aanvragen bij Swishfund

Wat is Swishfund

Swishfund staat voor flexibiliteit en snelheid. Daardoor profiteert je bedrijf meteen van mogelijkheden en ben je niet langer afhankelijk van een bankkrediet. Van een uitbreidingsplan tot het overbruggen van cashflowdips, hun financiële ondersteuning helpt je bedrijf groeien. Zij begrijpen alles van het benutten van kansen en verstrekken financieringen met een maximale looptijd van 1 jaar.

Geen complexe formulieren!
Swishfund is een toonaangevende fintech-kredietverstrekker, opgericht door ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. Ze gebruiken technologie die de kosten en complexiteit van traditionele bedrijfsfinanciering veel simpeler maakt. Dat betekent dat ze onmiddellijke beslissingen nemen en niet werken met uitgebreide formulieren en lange-termijn-verplichtingen. Op basis van je bedrijfsgegevens maken ze een snelle kredietanalyse en voorspellen daarmee de toekomstige financiële gezondheid van je onderneming. Dus heb je een onderneming en ben je op zoek naar een lening? Swishfund berekent binnen één dag wat je kunt lenen.

Swishfund zegt ja!
Ja tegen ondernemers die hun kansen willen verzilveren. Vaak staat het geld al binnen een week op je rekening.

Aanvullende informatie :

Bedrijfsnaam:
Swishfund Nederland B.V.
Adres:
Franse Kampweg 6
1406 NW Bussum
Telefoonnummer:
085 064 4144
Email adres :
info@swishfund.nl