SALDODIPJESnel tot 1500 euro lenen

tegen lage kosten en zonder BKR toetsing

Saldodipje ? Vul direct je banksaldo aan zonder gedoe

Bij saldodipje kun je snel geld lenen tot 1500 euro, bij akkoord binnen 24 uur direct geld beschikbaar

 • Voorbeeld: Leen 1500 euro voor 62 dagen voor slechts €13,02
 • Online aanvragen en bij akkoord geld binnen 24 uur
 • Leen 100 tot 1500 euro
 • Korte looptijd van 30 tot 62 dagen
 • 7 dagen per week klantenservice
 • Géén BKR controle of registratie

Te laag banksaldo zonder BKR toetsing oplossen

Een saldodipje is soms niet te voorkomen. Onverwachte uitgaven voor bijvoorbeeld de auto of een te duur uitgevallen vakantie kunnen je banksaldo snel doen afnemen.

Als het wachten op je salaris of uitkering nog te lang duurt kun je je banksaldo snel aanvullen met een minilening van saldodipje. Met een minilening kan je snel tot 1500 euro lenen zonder dat er wordt gekeken of je al een BKR registratie hebt.

Als je een negatieve BKR  registratie hebt dan is saldodipje de uitkomst om toch snel geld te kunnen lenen. Als je géén BKR registratie hebt dan krijg je die ook niet als je een lening afsluit via saldodipje. Je hebt daar in de toekomst, als je bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten of een andere lening nodig hebt, dus ook geen last van.

Minilening aanvragen

Een minilening bij saldodipje aanvragen kan je snel en eenvoudig online doen. Het aanvraagproces bestaat grofweg uit deze stappen:

 • 1  – Kies het gewenste bedrag en looptijd
 • 2 – Upload je ID document (paspoort of ID)
 • 3 – Verifieer je bankrekening en verstuur de aanvraag. Dit gaat via iDeal.
 • 4 – Bij akkoord geld binnen 24 uur gestort

Nadat de aanvraag bij Saldodipje is goedgekeurd, heb je binnen 24 uur het geld op je rekening. Ze zijn echter wel afhankelijk van de transactie-snelheid tussen de diverse banken. In de meeste gevallen lukt het om binnen 24 uur geld op je rekening gestort te krijgen.

Het verifiëren van je bankrekening doe je door het inloggen in jouw eigen online bankieren omgeving. Hiermee laat je Saldodipje zien dat de bankrekening van jou is. Dit is een normale stap in het aanvraagproces.

 • Rente vanaf 6,17% per jaar
 • € 100 tot € 1500 lenen
 • Looptijd tot 62 dagen
 • Zonder BKR toetsing

 Veilig op de website van Saldodipje

Voordelen van een minilening

De voordelen van een minilening bij saldodipje zijn:

 • Snel geld op je rekening, doorgaans binnen 24 uur
 • Geld lenen zonder BKR toetsing
 • Géén BKR registratie, dit voorkomt dat je in de toekomst elders minder kunt lenen
 • Géén bewijs van inkomen of loonstrook nodig
 • Aflossen via iDeal via je eigen account
 • Korte looptijd en daardoor toch lage kosten
 • Alles online geregeld zonder papierwerk
 • Vervroegd aflossen zonder kosten
 • Herhaaldelijk lenen via je eigen account waardoor je nog sneller extra geld kunt lenen

Kosten van een minilening bij saldodipje

Over het geleende bedrag moet uiteraard rente betaald worden. Het jaarlijkse kostenpercentage bedraagt maximaal 9,86%. De rente lijkt aan de hoge kant maar doordat de looptijd kort is vallen de rentekosten heel erg mee.

Persoonlijke garantsteller is nodig

Na het ontvangen van het geleende bedrag moet je binnen 5 dagen een persoonlijke garantsteller aanwijzen. Deze persoon, een vriend, familielid of kennis, staat dan garant voor jouw lening. Dit is er om er voor te zorgen dat de lening met grote zekerheid terugbetaald wordt, indien je dit zelf uiteindelijk niet kan.

" Voor het lenen van 1000 euro voor 45 dagen betaal je slechts €11,50 "

" De rente lijkt hoog maar omdat het een korte looptijd betreft zijn de kosten toch heel laag. "

In onderstaande tabel zie je als voorbeeld bij diverse bedragen hoeveel een minilening bij saldodipje kost als je zelf een garantsteller (vriend, kennis of familie) hebt. Indien je geen garantsteller hebt dan komt er bovenop de rente nog een boete.

Leenbedrag (€)

Termijn (in dagen)

Totaal leenbedrag
(inclusief kosten)

Kosten

300

30

301,48

1,48

700

45

708,10

8,10

1000

45

1011,50

11,50

1500

62

1513,02

13,02

Looptijd van 30 tot 62 dagen

Afhankelijk van het te lenen bedrag bedraagt de looptijd 30 tot 62 dagen. Hoelang de looptijd van elk bedrag is en hoe je deze afbetaald (in 1 tot 2 termijnen) zie je heel duidelijk in onderstaande video. Hier zie je bij elk geselecteerd bedrag hoeveel het uiteindelijk kost en hoelang de looptijd is.

Minilening -

 • Leenbedrag €100,- tot €1000,-

  Aflossing in 1 termijn van:
 • 30 dagen bij een leenbedrag van €100,- tot €500,-
 • 45 dagen bij een leenbedrag van €600,- tot €1000,-

 • Pluslening +

 • Leenbedrag €1100,- tot €1500,-

  Aflossing in 2 termijnen van 30 dagen:
 • Na 31 dagen verloopt 1-ste termijn
 • Na 62 dagen verloopt 2-de termijn

 • Boete als je geen garantsteller hebt

  Indien je niemand hebt die garant kan staan voor jouw lening, en je ook niemand kan vinden binnen 5 dagen nadat de minilening is uitbetaald, dan krijg je een boete bovenop de verschuldigde rente. In het overzicht op deze pagina staat precies vermeld hoe hoog die boete is.

  Saldodipje aanvragen in 4 eenvoudige stappen

  Online aanvraag indienen

  Het aanvragen van een minilening is binnen 5 minuten geregeld.

  ID document uploaden

  Je moet een scan of foto uploaden van je paspoort of ID bewijs.

  Je bankrekening verifiëren

  Via Trustly maak je 1 cent over om je bankrekening te verifiëren

  Bij akkoord binnen 24 uur geld

  Indien de lening wordt toegewezen ontvang je binnen 24 uur het geld op je rekening.

  Stap voor stap instructies voor aanvraag minilening

  Lees de meest complete handleiding over het aanvragen van een minilening op deze pagina: “Minilening aanvragen: stap voor stap instructies“. Echt álles staat hier precies uitgelegd hoe je een minilening aanvraagt en wat daar allemaal bij komt kijken.

  • Rente vanaf 6,17% per jaar
  • € 100 tot € 1500 lenen
  • Looptijd tot 62 dagen
  • Zonder BKR toetsing

   Veilig op de website van Saldodipje

  Eigen persoonlijke pagina

  Je kan via je eigen persoonlijke pagina bij Saldodipje alles online regelen. Het indienen van je documenten, het inzien van de lening, het aflossen van de termijnen en het opnieuw aanvragen van een minilening. Het aflossen gaat eenvoudig via iDeal. Als je voor de tweede keer een lening afsluit dan gaat dat in het algemeen veel sneller omdat je de benodigde documenten al heb geüpload en alles al is beoordeeld en gecontroleerd.

  Voor wie is Saldodipje geschikt

  Saldodipje biedt kortlopende leningen aan voor mensen die bij een gewone kredietverstrekker geen lening kunnen krijgen omdat ze al een BKR registratie hebben. Zo'n registratie voorkomt dus dat je nog een lening kunt afsluiten bij een gewone geldverstrekker.

  Saldodipje biedt uitkomst door leningen te verstrekken waarbij er géén BKR toetsing plaatsvindt en dus deze mensen alsnog van een lening kan voorzien.

  Het maximale bedrag wat je kunt lenen is wel beperkt tot 1500 euro, maar daar hebben in t algemeen veel mensen genoeg aan om de grootste geldzorgen even weg te nemen.

  Let wel op dat als je een minilening afsluit, je er wel van bewust bent dat je deze ook moet afbetalen binnen de gestelde termijn. Doe je dit niet dan wordt het een hele dure lening. Lees dus goed alle voorwaarden en regels door en houdt je aan de afgesproken betaaltermijn.

  Voorkomen van een BKR registratie

  Ook kun je saldodipje gebruiken om te voorkomen dat je een BKR registratie krijgt. Dit kan heel verstandig zijn als je van plan bent binnenkort een hypotheek af te sluiten. De maximale hoogte van een hypotheek wordt sterk beïnvloed door de aanwezigheid van een BKR registratie op jouw naam. 

  Maar ook andere normale leningen die je eventueel wilt gaan afsluiten voor bijvoorbeeld een auto of verbouwing kunnen dan probleemloos worden afgesloten. Het voorkomen van een BKR registratie is dus heel slim, en saldodipje is dan de ideale uitkomst om toch snel tot maximaal 2500 euro te kunnen lenen zonder dat dat invloed heeft op jouw toekomstige leenplannen.

  Saldodipje minilening aanvragen

  Saldodipje minilening aanvragen

  Snelle financiële oplossing

  Het afsluiten van een minilening bij saldodipje is een keurige snelle financiële oplossing om toch die onverwachte uitgaven of noodzakelijke rekening te kunnen betalen. Het niet betalen van een (uitgestelde) rekening of factuur kan je meer problemen opleveren dan je denkt en de uiteindelijke vervolgkosten die je kwijt bent aan dit soort zaken zijn vaak hoger dan de kosten voor het lenen van een klein bedrag voor maximaal 2 maanden.

  Uiteraard moet het geleende bedrag terugbetaald worden maar met een minilening spreid je de financiële pijn veel meer waardoor je weer wat rustiger kunt ademhalen. Besef wel altijd dat een minilening bedoeld is om snel een klein bedrag te kunnen lenen bedoeld voor onverwachte uitgaven of een te groot tekort op je banksaldo.

  Een minilening is niet bedoeld om structureel een tekort aan geld op te vangen. Als dit wel het geval is dan moet je echt even alle inkomsten en uitgaven op een rij gaan zetten en kijken waar of het mis gaat met de balans. 

  Een minilening is dus dé ideale oplossing voor het overbruggen van een periode met weinig geld. Iedereen heeft hier wel eens last van en daarom is het totaal geen schande als je een minilening afsluit. Bovendien hoef je nu niet langs familie of vrienden om te vragen of ze je even uit de brand kunnen helpen. Niemand hoeft verder te weten dat je een kleine kortlopende lening hebt lopen.

  • Rente vanaf 6,17% per jaar
  • € 100 tot € 1500 lenen
  • Looptijd tot 62 dagen
  • Zonder BKR toetsing

   Veilig op de website van Saldodipje

  Algemene informatie over Saldodipje

  Saldodipje is een initiatief van Ferratum UK Ltd, onderdeel van de Ferratum Group, Europees marktleider in het verstrekken van minileningen, flitskredieten, microkredieten en spoedleningen. 
  Kleine bedragen als 100 tot 1500 euro lenen en daarover snel kunnen beschikken, is door Saldodipje eenvoudig gemaakt zonder gedoe.

  Klantenservice

  Saldodipje is een Europese aanbieder van minileningen en is volledig te vertrouwen. Je hebt te maken met een professionele organisatie die al sinds 2005 minileningen aanbiedt binnen heel Europa.
  De klantenservice is geopend van:
  - maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur
  - zaterdag  van 9.00 uur tot 17.00 uur
  Ze hebben een live-chat optie zodat je live al je vragen kunt stellen.

  Email: klantenservice@saldodipje.nl

  Algemene informatie over Saldodipje

  Saldodipje S.L.
  Calle Pallars, 4 - 8,
  25004 Lleida
  Spanje

  LET OP: Dit product is alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland.

  U bent hier: Home > Minileningen > Saldodipje