Lening oversluiten > Online-lening.net

Lening oversluiten

Uw oude lening(en) oversluiten in één nieuwe betere lening

Lening oversluiten

Uw lening oversluiten. Alles naar één lening geeft overzicht.

Sluit hier uw lening online over >

Leningen oversluiten. Wat is dat ?

Lening oversluiten betekent dat u uw bestaande lening of leningen aflost en geheel afsluit met geld van een nieuwe lening. U lost de oude lening dus in één keer af met geld van een nieuwe lening. Die nieuwe lening moet dan uiteraard wel voordeliger zijn dan uw oud elening. Maar dat is in bijna alle gevallen wel het geval. Maar u weet dat pas als u het aanvraagt. Vrijblijvend en zonder verplichtingen kunt u zelf zien en bepalen of u dit wilt doen.

Heeft u meerdere leningen bij verschillende banken, postorderbedrijven of creditcardmaatschappijen? Dan is het meestal overzichtelijker én voordeliger om deze over te sluiten in één nieuwe lening. Zo ziet u precies wat u totaal geleend hebt en heeft u een maandlast die past bij uw financiele situatie.

Vaak ben je sneller van je lening af of gaat je maandlast omlaag door het oversluiten van je leningen. Voor meerdere kleinere leningen betaalt u vaak een hoger rentetarief dan voor één grotere lening. Daarom bent u meestal goedkoper uit als u deze leningen oversluit naar één overzichtelijke lening.

Wat voor soort lening heb ik nodig ?

Als u van uw verschillende leningen af wilt kies dan voor zekerheid en overzicht en voeg ze samen in 1 persoonlijke lening. U betaalt dan elke maand een vast bedrag en u weet precies wanneer u deze heeft terugbetaald. Of een doorlopende lening, ook wel flexibel krediet genoemd, kan natuurlijk ook.  U kunt dan steeds opnieuw geld opnemen van hetgeen u al heeft afgelost.

Kan ik alle leningen overzetten naar één nieuwe lening ?

Elke leenvorm, doorlopend krediet of persoonlijke lening, of een schuld op een creditcard rekening of roodstand op je betaalrekening kun je oversluiten naar een goedkopere lening. Voor een creditcard, roodstand en doorlopend krediet geldt dat die altijd boetevrij, dus zonder extra kosten zijn af te lossen.

De volgende leningen kunnen bijvoorbeeld worden overgesloten:

-rood staan op uw betaalrekening
-leningen bij postorderkredietbedrijven voor aankopen op afbetaling
-krediet op een creditcard
-lening bij een auto-, motor- of botendealer
-lening voor een keuken, badkamer of verbouwing

Uiteraard zal de nieuwe leningverstrekker eerst toetsen of u wel in aanmerking komt voor een nieuwe lening. Ze kijken naar je inkomsten en vaste lasten. Ook wordt er gekeken naar je burgerlijke staat, betalingsverleden van je huidige leningen (via het BKR, Bureau Krediet Registratie) en of je kinderen hebt.

Ik wil mijn lening oversluiten. Wat moet ik doen ?

Vraag online een nieuwe lening aan en geef aan dat u uw oude leningen wilt samenvoegen en oversluiten zoals dat heet. Dit kan snel online geregeld worden en geeft u overzicht in uw schuld. En overzicht geeft rust.

Sluit hier uw lening online over >