KredietConcurrent

Kredietconcurrent

KredietConcurrent maakt lenen betaalbaar

De Kredietconcurrent is een intermediair die voor u de goedkoopst mogelijke lening vindt met lage maandlasten. Zij bieden u een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden.  Zo betaalt u nooit teveel voor een persoonlijke lening.

Direct online aanvragen

Voordelen Kredietconcurrent


Het voordeel van kredietconcurrent is dat zij altijd de goedkoopste lening zullen vinden voor u. U bent verzekerd van de laagste maandlasten voor uw lening. 

- Lage maandlasten en zeer scherpe rente
- Zelf gemakkelijk je krediet berekenen
- Direct online je krediet afsluiten

Vertrouwd en veilig

Lenen via Kredietconcurrent is veilig. U heeft te maken met een officiële kredietbemiddelaar welke is aangesloten bij de NVF, de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs.

NVF Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs

Geen kosten voor advies of offerte

Het aanvragen van een offerte voor een lening is gratis en vrijblijvend. Er zijn géén kosten vooraf voor het afsluiten van de lening. In de offerte die u ontvangt staan alle kosten voor de lening exact vermeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Direct online aanvragen

Vergelijken bij meerdere banken

Kredietconcurrent vergelijkt kosteloos en vrijblijvend meerdere kredietaanbieders met elkaar. Eén keer een aanvraag indienen betekent dat uw leningaanvraag automatisch naar meerdere banken wordt verzonden.

Als Kredietconcurrent een goedkeuring op uw aanvraag ontvangt krijgt u deze direct uitgewerkt in één overzicht zodat u de rente en voorwaarden in één oogopslag kunt vergelijken.

Kredietconcurrent voordelen

Kies de aanbieding die het best bij u past en geef daarna Kredietconcurrent opdracht de offerte op te stellen. Daarna ontvangt u de gewenste offerte per email. U kunt de offertes op uw gemak thuis doornemen.

Geen advies, wel de goedkoopste lening

U krijgt  van Kredietconcurrent geen advies en u bepaalt zelf welke lening het best bij u past. Zo bent u toch zelf in control en kunt u alsnog de beste lening uitzoeken tegen de beste voorwaarden.

Reken zelf uw lening uit

Kijk op de website van Kredietconcurrent en vul alle gegevens in. Zo kunt u direct zien wat een lening u kost en vraagt u vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. U zit nergens aan vast.

Kredietconcurrent kies het gewenste leenbedrag
Direct online berekenen

Wanneer u uw krediet online berekend heeft krijgt u direct een overzicht te zien van de mogelijkheden. Dit betekent dat alle kosten voor de lening en de maandlasten helder naar voren komen. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig bij het afsluiten van een lening.

Bij het berekenen van uw maximale lening worden naast uw wensen ook de geldende regels en VFN normen in acht genomen. Hierdoor zorgen ze er bij Kredietconcurrent niet alleen voor dat u maximaal kunt lenen, maar dat dit ook verantwoord blijft.

Persoonlijke lening:

Kredietconcurrent biedt u een persoonlijke lening op maat aan. Een persoonlijke lening is een zeer geschikte vorm van geld lenen als u vooraf zeker wilt zijn van de looptijd, het rentepercentage en de maandtermijn. Bij een persoonlijke lening staat dit namelijk allemaal vast.

Een volledige uitleg van een persoonlijke lening vindt u hier.

Kredietconcurrent beoordelingen en reviews

De gemiddelde beoordeling van Kredietconcurrent van maar liefst ruim 330 beoordelingen geeft een score aan van 9.5

Deze beoordelingen kunt u vinden op Advieskeuze.nl. 

9,5 beoordeling kredietconcurrent

Onderdeel van de Financieel Fit Groep

Kredietconcurrent is een onderdeel van de Financieel Fit Groep. Over Financieel Fit hebben we hier op online-lening.net al geschreven. In dit artikel leest u alles over Financieel Fit.

Kredietconcurrent Financieel Fit

Contactgegevens Kredietconcurrent

Kredietconcurrent B.V. is bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Tel: 0228 526355

Wilt u informatie of heeft u een vraag, zij zijn 24 uur per dag bereikbaar via info@kredietconcurrent.nl.
Zij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Correspondentieadres:
Postbus 53
4645 ZH PUTTE   

Bezoekadres:
Julianastraat 2
4645 HC PUTTE

Kredietconcurrent
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Kredietconcurrent