KredietConcurrent

Kredietconcurrent

​KredietConcurrent maakt lenen betaalbaar

De Kredietconcurrent ​is een intermediair die voor u de goedkoopst mogelijke lening ​vindt met lage maandlasten. Zij bieden u een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden.  ​Zo betaalt u nooit teveel voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Direct online aanvragen

Voordelen Kredietconcurrent


​Het voordeel van kredietconcurrent is dat zij altijd de goedkoopste lening zullen vinden voor u. U bent verzekerd van de laagste maandlasten voor uw lening. 

​- Lage maandlasten en zeer scherpe rente
- Zelf gemakkelijk je krediet berekenen
- Direct online je krediet afsluiten

Vertrouwd en veilig

Lenen via Kredietconcurrent is veilig. U heeft te maken met een officiële kredietbemiddelaar welke is aangesloten bij de NVF, de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs.

NVF Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs

Geen kosten voor advies of offerte

Het aanvragen van een offerte voor een lening is gratis en vrijblijvend. Er zijn géén kosten vooraf voor het afsluiten van de lening. In de offerte die u ontvangt staan alle kosten voor de lening exact vermeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent zonder verassingen achteraf.

Direct online aanvragen

Vergelijken bij meerdere banken

​Kredietconcurrent vergelijkt kosteloos en vrijblijvend meerdere kredietaanbieders met elkaar. Eén keer een aanvraag indienen betekent ​dat uw leningaanvraag automatisch naar meerdere banken wordt verzonden.

Als Kredietconcurrent een goedkeuring op uw aanvraag ontvangt krijgt u deze ​direct uitgewerkt in één overzicht zodat u de rente en voorwaarden in één oogopslag kunt vergelijken.

Kredietconcurrent voordelen


​Kies de aanbieding die het best bij u past en geef ​daarna Kredietconcurrent opdracht de offerte op te stellen. Daarna ontvangt u de gewenste offerte per email. ​U kunt de offertes op uw gemak​ thuis doornemen.​

Geen advies, wel de goedkoopste lening

​U krijgt  van Kredietconcurrent geen advies en u bepaalt zelf welke lening het best bij u past. ​Zo bent u toch zelf in control en kunt u alsnog de beste lening uitzoeken tegen de beste voorwaarden.


​Reken zelf uw lening uit

Kijk op de website van Kredietconcurrent en vul alle gegevens in. Zo kunt u direct zien wat een lening u kost en vraagt u vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. U zit nergens aan vast.

Kredietconcurrent kies het gewenste leenbedrag
Direct online berekenen

​Wanneer u uw krediet online berekend heeft krijgt u direct een overzicht te zien van de mogelijkheden. ​Dit betekent dat alle kosten voor de lening ​en de maandlasten helder naar voren komen. ​Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig bij het afsluiten van een lening.
Bij het berekenen van uw maximale lening worden naast uw wensen ook de geldende regels en ​VFN normen in acht genomen. Hierdoor zorgen ze er bij Kredietconcurrent niet alleen voor dat u maximaal kunt lenen, maar dat dit ook verantwoord blijft.

2 soorten leningenEr zijn twee verschillende vormen van kredieten, het doorlopend krediet en een persoonlijke lening.


Persoonlijke lening:Een persoonlijke lening een geschikte vorm van geld lenen als u vooraf zeker wilt zijn van de looptijd, het rentepercentage en de maandtermijn. Bij een persoonlijke lening staat dit namelijk allemaal vast. ​

Een volledige uitleg van een persoonlijke lening vindt u hier.


Doorlopend krediet:​Een doorlopend krediet is bijna het tegenovergestelde van een persoonlijke lening. Een doorlopend krediet is een flexibele vorm van geld lenen. U mag ter aller tijden zoveel aflossen als u wilt. Als u inlossingen heeft gedaan kunt u ook weer bedragen opnemen tot aan het afgesproken kredietlimiet. ​Geld lenen met een doorlopend krediet is flexibel geld lenen.

Een volledige uitleg van een doorlopend krediet vindt u hier.


Kredietconcurrent ​beoordelingen en reviews

De gemiddelde beoordeling van Kredietconcurrent van maar liefst ruim 330 beoordelingen geeft een score aan van 9.5

Deze beoordelingen kunt u vinden op Advieskeuze.nl. 

9,5 beoordeling kredietconcurrent

Onderdeel van de Financieel Fit Groep

Kredietconcurrent is een onderdeel van de Financieel Fit Groep. Over Financieel Fit hebben we hier op online-lening.net al geschreven. In dit artikel leest u alles over Financieel Fit.

Kredietconcurrent Financieel Fit

Contactgegevens Kredietconcurrent

Kredietconcurrent B.V. is bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Tel: 0228 526355

Wilt u informatie of heeft u een vraag, zij zijn 24 uur per dag bereikbaar via info@kredietconcurrent.nl.
Zij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Correspondentieadres:
Postbus 53
4645 ZH PUTTE   

 Bezoekadres:
Julianastraat 2
4645 HC PUTTE

Kredietconcurrent
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Kredietconcurrent