KredietConcurrent

Maakt geld lenen betaalbaar

Je lening van €7500 tot €100.000 online geregeld

Gratis offerte CapitalBox
Kredietconcurrent maakt geld lenen betaalbaar
Kredietconcurrent

KredietConcurrent maakt lenen betaalbaar

De Kredietconcurrent is een intermediair die voor jou de goedkoopst mogelijke lening vindt met lage maandlasten. Zij bieden je een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden.  Zo betaal je nooit teveel voor een persoonlijke lening.

Kredietconcurrent is een online kredietverstrekker die persoonlijke leningen aanbiedt aan particulieren in Nederland. De kredietverstrekker is onderdeel van de Financieel Fit Groep, een van de grootste kredietverstrekkers in Nederland.

Gratis offerte CapitalBox

KredietConcurrent kenmerken:

Volledig online, zonder afspraak je persoonlijke lening regelen:

€7500 tot €100.000 lenen

Leen vanaf €7500 tot maximaal €100.000.

Zelf online afsluiten

Binnen 5 minuten aangevraagd en binnen 1 á 2 dagen geld op je rekening.

Leentermijn tot 15 jaar

Leentermijn van 12 maanden tot maximaal 15 jaar.

Gratis offerte CapitalBox

Comfortabel lenen

Lenen via Kredietconcurrent is comfortabel. Zij luisteren naar jouw wensen, kijken naar jouw mogelijkheden en geven je eerlijk, onafhankelijk en objectief een overzicht van de voorstellen van samenwerkende banken. Je hoeft slechts één aanvraag in te dienen om meerdere offertes te ontvangen. Samen met jou bespreken ze de aanbiedingen en ontvang je de offerte per mail of post.

Verantwoord lenen

Geld lenen kan leuk zijn, zeker het moment van het afsluiten van de lening kan een mooi moment zijn. Je kunt dan je droomreis maken, de auto kopen die je altijd al wilde hebben, of nu eens echt flink gaan besparen door de te dure leningen over te sluiten. Maar hoe zorg je ervoor dat de lening ook leuk blijft? Dat je de lening zo spoedig mogelijk inlost? Kortom, hoe kunt je er voor zorgen dat je een verantwoorde lening afsluit?

Een verantwoorde lening is een lening die gedurende de looptijd niet als last voelt. Je maandtermijnen moet je iedere maand weer terug kunnen betalen. De lening moet geen last worden. Omdat Kredietconcurrent alleen met banken samenwerkt die de VFN normen hanteren, kun je ervan uitgaan dat je een verantwoorde lening afsluit.

Kredietconcurrent verantwoord lenen

De normen voor de kredietverstrekking worden door de VFN, in samenspraak met het Nibud en de AFM opgesteld. Daarnaast geeft Kredietconcurrent ook advies voor de te sluiten lening. Zij benoemen hierin de risico’s die je gedurende de looptijd van jouw lening loopt. Dit zijn de risico’s van inkomensterugval bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of wanneer je met VUT of pensioen gaat. Hiervoor kan Kredietconcurrent ook verzekeringen voor je bemiddelen.

Maar ook andere lifetime events worden uiteraard besproken, ga je in de nabije toekomst meer, of juist minder werken? Is de lening voor pensioendatum ingelost? Zo nee, wat is de hoogte van jouw te verwachten pensioen? Allemaal zaken waar ze rekening mee houden, zoals gezegd moet geld lenen namelijk wel verantwoord geld lenen blijven.

Gratis offerte CapitalBox

Voordelen Kredietconcurrent

Het voordeel van kredietconcurrent is dat zij altijd de goedkoopste lening zullen vinden voor jou. Je bent verzekerd van de laagste maandlasten voor je lening.

KredietConcurrent Voordelen

 • Snelle en eenvoudige aanvraag
 • Zelf gemakkelijk je krediet berekenen
 • Concurrerende rentetarieven: Kredietconcurrent biedt concurrerende rentetarieven aan.
 • Klantvriendelijkheid: Kredietconcurrent staat bekend om zijn klantvriendelijkheid.

KredietConcurrent Nadelen

 • Negatieve BKR-registratie: Als je een negatieve BKR-registratie hebt, is het mogelijk dat je geen lening kunt krijgen bij Kredietconcurrent.  

Vertrouwd en veilig

Lenen via Kredietconcurrent is veilig. Je hebt te maken met een officiële kredietbemiddelaar welke is aangesloten bij de NVF, de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs.

NVF Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs

Geen kosten voor advies of offerte

Het aanvragen van een offerte voor een lening is gratis en vrijblijvend. Er zijn géén kosten vooraf voor het afsluiten van de lening. In de offerte die je ontvangt staan alle kosten voor de lening exact vermeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Gratis offerte CapitalBox

Vergelijken bij meerdere banken

Kredietconcurrent vergelijkt kosteloos en vrijblijvend meerdere kredietaanbieders met elkaar. Eén keer een aanvraag indienen betekent dat jouw leningaanvraag automatisch naar meerdere banken wordt verzonden.

Als Kredietconcurrent een goedkeuring op jouw aanvraag ontvangt krijg je deze direct uitgewerkt in één overzicht zodat jeu de rente en voorwaarden in één oogopslag kunt vergelijken.

Kredietconcurrent voordelen

Kies de aanbieding die het best bij je past en geef daarna Kredietconcurrent opdracht de offerte op te stellen. Daarna ontvang je de gewenste offerte per email. Je kunt de offertes op je gemak thuis doornemen.

Geen advies, wel de goedkoopste lening

Je krijgt  van Kredietconcurrent geen advies en je bepaalt zelf welke lening het best bij je past. Zo ben je toch zelf in control en kun je alsnog de beste lening uitzoeken tegen de beste voorwaarden.

Reken zelf jouw lening uit

Kijk op de website van Kredietconcurrent en vul alle gegevens in. Zo kun je direct zien wat een lening je kost en vraag je vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Je zit nergens aan vast.

Kredietconcurrent kies het gewenste leenbedrag
Gratis offerte CapitalBox

Wanneer je jouw krediet online berekend hebt krijg je direct een overzicht te zien van de mogelijkheden. Dit betekent dat alle kosten voor de lening en de maandlasten helder naar voren komen. Hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig bij het afsluiten van een lening.

Bij het berekenen van jouw maximale lening worden naast jouw wensen ook de geldende regels en VFN normen in acht genomen. Hierdoor zorgen ze er bij Kredietconcurrent niet alleen voor dat je maximaal kunt lenen, maar dat dit ook verantwoord blijft.

Persoonlijke lening:

Kredietconcurrent biedt je een persoonlijke lening op maat aan. Een persoonlijke lening is een zeer geschikte vorm van geld lenen als u vooraf zeker wilt zijn van de looptijd, het rentepercentage en de maandtermijn. Bij een persoonlijke lening staat dit namelijk allemaal vast.

Een volledige uitleg van een persoonlijke lening vindt u hier.

Acceptatiecriteria om geld te kunnen lenen

Kredietconcurrent bemiddeld voor diverse geldverstrekkers. Elke geldverstrekker heeft zijn eigen acceptatie kader. Kredietconcurrent is een professionele kredietbemiddelaar en zij gaan voor jou op zoek naar een voordelige financiering met de beste voorwaarden.

Maar je wil natuurlijk wel graag weten of een aanvraag voor een lening indienen ook nut heeft. De acceptatiecriteria voor geld lenen geven je inzicht in een aantal richtlijnen die er zijn voor geld lenen:

Om voor een geldlening in aanmerking te kunnen komen bij  Kredietconcurrent dien je in ieder geval aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • Je beschikt over een geldig legitimatiebewijs
 • Je bent tussen de 21 en 70 jaar
 • Je heeft geen negatieve codering(en) bij het BKR staan
 • Je beschikt over een vast en bestendig inkomen
 • Je bent niet thuis – of inwonend

Daarnaast gelden er nog een aantal acceptatiecriteria met betrekking tot het inkomen dat meegenomen mag worden in de berekening voor een geldlening.
Inkomen dat zij wel mee mogen nemen is:

 • Inkomen uit een vast dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Inkomen uit overwerk, ploegentoeslag, onregelmatigheidstoeslag
 • Inkomen uit een tijdelijk dienstverband halfjaar of jaarcontract
 • Inkomen uit pensioen, vut, pré pensioen
 • Inkomen uit WAO/WIA uitkeringen
 • Inkomen via het uitzendbureau fase C (fase A niet en B beperkt)
Gratis offerte CapitalBox
Review 5 sterren


Kredietconcurrent beoordelingen en reviews

Kredietconcurrent wordt op meerdere websites beoordeeld. Onder andere op Nederlandreview.nl en Reviews.nl

Nederlandreview

Goedkoop lenen bij Kredietconcurrent

Voor een forse investering moest ik een lening afsluiten. Doordat ik ook al met mijn hypotheek zit, wilde ik echt een goedkope lening. Deze heb ik, na lang zoeken en vergelijken, gevonden bij Kredietconcurrent. Ze helpen me goed en ik ben tevreden over de prijs.

Reviews.nl

Goede geldverstrekker

Ik heb onlangs een lening afgesloten bij deze geldverstrekker en ik was erg tevreden over hun dienstverlening. Het aanvraagproces verliep soepel en ze gaven me snel duidelijkheid over de mogelijkheden. De medewerkers waren zeer professioneel en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en twijfels. Ook was de rente zeer gunstig en transparant, waardoor ik niet voor verrassingen kwam te staan.

Onderdeel van de Financieel Fit Groep

Kredietconcurrent B.V. is een onderdeel van de Kredietadviseur en is bemiddelaar in consumentenkredieten, alsmede in verzekeringen. Doordat zij samenwerken met vele banken en financieringsmaatschappijen zijn zij in staat de consument een zo goedkoop mogelijke lening aan te bieden tegen zeer gunstige voorwaarden.

Krediet Groep Nederland, Financieel Fit en Kredietconcurrent zijn allemaal onderdeel van de Financieel Fit Groep. Deze groep is opgericht in 2015 en is een van de grootste kredietverstrekkers in Nederland. De groep biedt een breed scala aan kredietproducten aan, waaronder persoonlijke leningen, doorlopende kredieten en creditcards.

De Financieel Fit Groep is eigendom van de investeringsmaatschappijen Waterland Private Equity en Goldman Sachs.
Over Financieel Fit hebben we hier op online-lening.net al geschreven. In dit artikel leest u alles over Financieel Fit.

Kredietconcurrent Financieel Fit

Contactgegevens Kredietconcurrent

Kredietconcurrent B.V. is bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Tel: 0164-745079

Wil je informatie of heb je een vraag, zij zijn 24 uur per dag bereikbaar via info@kredietconcurrent.nl.
Zij zullen jouw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bezoekadres:
Van Dedemstraat 198
4611 BE Bergen op Zoom

Gratis offerte CapitalBox
Kredietconcurrent
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Kredietconcurrent