Financieel Fit

Financieel Fit groep
Financieel fit
Direct online aanvragen

Lening aanvragen bij Financieel Fit

Heeft u momenteel even weinig om handen als het gaat om uw financiële vermogen? Maar moeten er toch bepaalde zaken betaald worden? Dan zit u wellicht met een probleem, want dan kunt u dat niet betalen. Misschien heeft u over een tijdje weer geld en moet u even een overbruggingsperiode door. In die gevallen kunt u een lening aanvragen bij Financieel Fit zodat u die overbruggingsperiode door kan komen.

Maar ook in andere gevallen kan u natuurlijk baat hebben bij een lening. Misschien heeft u genoeg inkomsten, maar te weinig vermogen op de bank staan. In die gevallen kunt u er dan voor kiezen om een lening af te sluiten. Zodat een verbouwing door kan gaan of zodat u echt die broodnodige auto kunt aanschaffen waar u al een tijdje een oog op heeft. Een lening aanvragen is helemaal niet ingewikkeld. In dit artikel leggen we u er alles over uit, zodat u precies weet waar u moet zijn en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Waarom kiezen voor Financieel Fit

Waarom voor Financieel Fit kiezen

Financieel Fit is een frisse  en transparante onderneming welke deze 7 zekerheden hoog in het vaandel heeft staan:

  1. Adviesgarantie
  2. Uw eigen Fit Coach
  3. Persoonlijk financieel onderhoudsplan
  4. Jaarlijkse Fit-check met advies en bijsturing
  5. Met de Financieel Fit App alles regelen & altijd inzicht in uw financiën
  6. Verzekeringen altijd goedkoper dan elders
  7. Uw financiën altijd in topconditie!

De Fit-check App is een waardevolle aanvulling op uw financiële huishouding en zorgt er voor dat altijd een mooi en strak financieel overzicht bij de hand heeft.

Financieel Fit app voor uw fit-check

Met deze app kunt u onder andere alles over uw lening inzien en:
- Het actuele saldo van uw leningen zien
- Documenten aanleveren & inzien
- Uw gegevens wijzigen
- Contact opnemen met uw Adviseur

Direct online aanvragen


Financieel Fit stappenplan

Hoe werkt een kredietaanvraag? Een lening aanvragen werkt heel eenvoudig. We leggen het in 3 stappen uit:

1 - Via de website kunt u gemakkelijk een offerteformulier invullen. Zij zullen u dan binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte toesturen. Als ze nog aanvullende informatie nodig hebben, nemen ze contact met u op.

2 - Nu gaan ze alle mogelijkheden doornemen die voor u het beste zijn. Ze bekijken uitgebreid de verschillende financieringsvormen die bij uw situatie passen. Daarna sturen ze u een passende offerte toe, welke uitgebreid met u wordt behandeld.

3 - Als u tevreden bent met de offerte, kunt u deze ondertekenen. De getekende offerte en de verzamelde papieren sturen ze terug naar de kredietverstrekker. Als alles in orde is bevonden,  ontvangt u het geld binnen enkele werkdagen.

Invullen van een formulier

Voordat u een lening kunt aanvragen is het belangrijk om essentiële gegevens van uzelf aan te leveren. Dit kan op de website van Financieel Fit. We zullen in een aantal stappen uitleggen wat u zoal moet aanleveren en hoe u de stappen gemakkelijk kunt doorlopen, zodat een lening aanvragen gemakkelijker wordt als u aan alle voorwaarden voldoet.

Gewenst leenbedrag

Allereerst moet u aangeven wat het bedrag is dat u wenst te lenen. U heeft de mogelijkheid om een lening af te sluiten tussen de €5000 en €100.000. Natuurlijk betekent dit nog niet dat u zomaar even €100.000 euro kunt lenen. Daarbij wordt bijvoorbeeld ook naar de betaalbaarheid en dergelijke gekeken, want ze willen er natuurlijk zeker van zijn dat het bedrag ook weer terug kan worden betaald. Dit is wel zo handig voor hen alsook voor jezelf, aangezien niemand het een fijn idee vindt om in de financiële problemen te komen. 

Financieel Fit gewenst leenbedrag
Direct online aanvragen

Formulieren invullen

Nadat je het gewenste leenbedrag hebt aangegeven, is het vervolgens belangrijk om de formulieren in te vullen die online staan. Hier moet u de belangrijke gegevens invullen. Probeer dit zo nauwkeurig mogelijk te doen, want aan de hand van deze informatie wordt bepaald hoeveel geld u kunt lenen. Nadat u de formulieren hebt ingevuld moet u deze insturen en dan komen ze automatisch binnen bij Financieel Fit. Tijdens kantooruren nemen zij direct contact met u op nadat ze het formulier hebben ontvangen.

In behandeling

Nadat de aanvraag binnen is wordt deze individueel beoordeeld door een persoon van Financieel Fit. Deze gaat kijken in hoeverre u op basis van de aangeleverde gegevens in staat bent om het aangevraagde bedrag weer terug te betalen. Dan wordt dus vastgesteld of het bedrag dat u wilt lenen te hoog is. Is dat het geval, dan betekent dit uiteraard niet dat u helemaal niks meer kunt lenen. In de meeste gevallen kunt u dan nog steeds een geld bedrag lenen, maar wellicht is dat bedrag dan lager dan dat u aanvankelijk van plan was om te lenen. 

financieel fit lening goedgekeurd


Nadat er een beoordeling is gemaakt wordt er vervolgens een offerte opgemaakt. Hier staat het mogelijke bedrag in dat u kunt lenen. Naast het mogelijke leenbedrag wordt daar natuurlijk ook de rente en dergelijke vermeld. Dit is uiteraard belangrijk om te weten, want een lening moet altijd transparant zijn. Je wil niet ineens met onverwachte kosten worden opgescheept. Nadat u de offerte heeft ontvangen, betekent dit uiteraard nog niet dat u vastzit aan de rekening. 

Uitbetaling van de lening

Nadat u akkoord gaat met de offerte wordt getracht om het bedrag zo snel mogelijk uit te betalen, zodat u optimaal kunt genieten van de lening en ervoor kunt zorgen dat uw dromen uitkomen dankzij Financieel Fit. De kracht van Financieel Fit zit hem ook in de naam. Ze zorgen er niet voor dat mensen vastzitten aan leningen die ze amper terug kunt betalen.

Direct online aanvragen

Financieel Fit kredietpartners

Als onafhankelijk adviseur werkt Financieel Fit met betrouwbare partners samen. Partners die door hun jarenlange ervaring een goede naam opgebouwd hebben en die graag met u meedenken over een product dat perfect bij u past. Wanneer ze u een aanbod op maat doen, gaan ze bij al deze partners te rade zodat ze u het beste aanbod kunnen doen.

De kredietpartners van Financieel Fit zijn onder andere: Aegon, AlphaCredit, Credivance, De Nederlandse Voorschotbank, Nationale Nederlanden, Qander, Volkswagen Bank, AutoCash, Cardif BNP Paribas Group, Defam, Interbank, Reaal en RiBank.

Kredietpartners Financieel Fit GroepFinancieel Fit probeert zo transparant mogelijk te zijn, zodat u financieel gezond kunt blijven en alsnog een lening kunt afsluiten. U heeft namelijk vast wel van die typische horrorverhalen gehoord. Van die verhalen waaruit blijkt dat mensen hun hele leven vastzitten aan een bepaald geldbedrag en aan het betalen van rente. Bij Financieel Fit wordt getracht dat te voorkomen zodat ze tevreden zijn, omdat ze het geld terugkrijgen volgens de voorwaarden. En u als klant tevreden bent, omdat de lening ervoor heeft gezorgd dat u uit de problemen bent of dat u uw dromen heeft kunnen verwezenlijken.

Verschillende leningen

Als het gaat om een lening aanvragen dan heeft u verschillende mogelijkheden. Het is een te uitputtende lijst om helemaal op te noemen, maar we zullen nu de belangrijkste leningen even benoemen.

Direct online aanvragen

ZZP Lening

In Nederland zijn meer ZZP'ers actief dan ooit tevoren. De reden hiervoor is dat er steeds minder met vaste contracten wordt gewerkt op de arbeidsmarkt. Dit heeft als tragisch gevolg dat veel mensen enigszins verplicht ZZP'er worden. Maar het zijn van ZZP'er heeft natuurlijk ook zijn voordelen. U heeft namelijk zelf de keuze over de tijden die u wilt werken. Ook kunt u vaak meer verdienen, omdat u zelf uw uurloon kan vaststellen en dat er geen werkgever is die daar zeggenschap over heeft. Allemaal zeer belangrijke aspecten waar dus aan gedacht kan worden. Het nadeel is echter wel dat het leven van een ZZP'er niet risicoloos is. U bent afhankelijk van opdrachtgevers, dus het kan zijn dat u even in financiële nood komt te zitten.

ZZP er

Bij Financieel Fit is een lening aanvragen voor ZZP'ers mogelijk. Zodat u met die lening uw liquiditeit gezond kunt houden of ervoor kunt zorgen dat u noodzakelijke investeringen kunt doen. Een belangrijke voorwaarde is wel dat u een keurige BKR heeft. BKR is een afkorting van bureau krediet registratie en daar kunnen kredietverstrekkers nagaan in hoeverre een ZZP'er in het verleden leningen heeft afgesloten en of die zijn terugbetaald of dat men in de negatieve cijfers staat. Dat is dus wel een voorwaarde, maar bij veel andere kredietverstrekkers is het zo dat ze meestal ook jaarcijfers moeten tonen. Of er wordt gevraagd om een ondernemingsplan en de winst in de afgelopen jaren. Bij een lening aanvraag hoeft u daar gelukkig niet bang voor te zijn. Daar wordt verder gekeken dan alleen naar die specifieke aspecten. 

Weet u niet precies hoe het in zijn werk gaat en wat het ideale leenbedrag is voor u als ZZP'er? Dat is de regel geen enkel probleem, want dan kunt u een kredietadviseur inschakelen. De kredietadviseur kan u helpen bij het aanvragen van krediet. Maar daarnaast kan de kredietadviseur u bijstaan met andere zaken. Bijvoorbeeld wat de beste methode is om af te betalen voor u. Een kredietadviseur heeft veel ervaring waar u gebruik van kunt maken.

Direct online aanvragen

Seniorenlening

Misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar een seniorenlening kunt u ook afsluiten bij Financieel Fit. Het leven in Nederland kan voor senioren wel wat moeilijker worden. Zeker als u geen goed pensioen heeft opgebouwd. We leven immers in zware tijden en zoals u ongetwijfeld wel weet zijn er grote problemen met pensioenfondsen. Hierdoor moeten we tegenwoordig langer doorwerken en is de kans groter dat u minder aanspraak kunt maken op een goed AOW-bedrag. Daarom kan het helaas zo zijn dat een lening aanvragen voor senioren voor u noodzakelijk is. Gelukkig hebben ze bij Financieel Fit groep uitstekende voorwaarden voor een lening als het senioren betreft. 

seniorenlening

Een belangrijke voorwaarde voor een seniorenlening is dat u deze meestal pas kunt aanvragen vanaf uw 60e levensjaar. De aflossingstermijn voor een seniorenlening kan flink verschillen, maar in de regel is het zo dat het voor het 74e levensjaar moet worden afbetaald. Vroeger was dit overigens nog langer, maar tegenwoordig worden mensen ouder dan vroeger. Dit komt dankzij de medische wetenschap en natuurlijk ook omdat mensen tegenwoordig gezonder leven.

Vroeger was het namelijk heel normaal om te roken en was men zich nog niet helemaal bewust van de kwalijke gevolgen. Dat is tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. Veel meer mensen zijn daar bewust van en gelukkig zorgt dat ervoor dat de levensverwachting aanzienlijk hoger is geworden in de afgelopen jaren.

Direct online aanvragen

Restschuldlening

In het leven hoopt u natuurlijk dat de woning een goede investering is gebleken. Dat wil zeggen dat u er baat bij heeft dat u een woning voor duurder kunt verkopen dan dat u hem aanvankelijk had verkocht. Maar zoals u weet is het leven zeer onvoorspelbaar en dat geldt ook voor de economie en de huizenmarkt.

Het is dus ook logisch dat het niet altijd mogelijk is om een woning met winst te verkopen. Veel mensen met een huis wachten dan nog even totdat de huizenmarkt weer opklaart. Maar die luxe heeft natuurlijk lang niet iedereen. Het kan namelijk ook zijn dat u per se moet verhuizen, omdat u ergens een nieuwe baan heeft gevonden. Of omdat de kinderen naar een andere school willen en ga zo maar verder.

Restschuldlening

In die gevallen moet u het huis helaas met verlies verkopen. De kans is dan groot dat u met een restschuld achterblijft en tegenwoordig kunt u deze niet meer gemakkelijk meefinancieren met een nieuwe hypotheek. In die gevallen kunt u dus een restschuldlening afsluiten, zodat u daardoor niet in de financiële problemen terecht komt. Heeft u daar vragen over hoe dit allemaal in zijn werk gaat bij Financieel Fit? Dat begrijpen we maar al te goed en daarom helpen we u graag.

Financieel Fit biedt namelijk veel algemene informatie, maar het is dus niet zo dat ze alle specifieke gevallen kennen. Daarom kunt u bij Financieel Fit specifieke informatie aanvragen bij een kredietadviseur. U weet dan zeker dat u de juiste informatie voor uw situatie krijgt.

Overige opmerkingen

Als u bij Financieel Fit een lening gaat afsluiten, dan krijgt u niet alleen een geldbedrag maar ook een bijpassende service. De reden hiervoor is dat lenen natuurlijk een spannende situatie is. U moet het altijd kunnen terugbetalen en dat kan voor veel stress zorgen.

Bij Financieel Fit laten ze u dus niet aan uw lot over. Dat wil zeggen dat ze veel aandacht besteden om u financieel gezond te laten zijn. En dat u op een keurige manier kunt afbetalen. 

Bovendien kunnen zij u ook voorzien van tips. Daarnaast wordt er een financieel plan opgesteld. Met dat financiële plan weet u jaarlijks waar u aan toe bent en er wordt dan ook nog eens een check uitgevoerd. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Die voorzien u graag van extra informatie. Het is mogelijk om te bellen, maar u kunt uiteraard ook een mail sturen als het minder urgent is.

Klantenservice Financieel Fit

De klantenservice staat bekend om de uitmuntende dienstverlening. Samen met u gaan zij voor de beste financiering. Een lening met lage maandlasten, een lage rente en uitstekende voorwaarden.

En natuurlijk het grote voordeel dat u bij Financieel Fit altijd boetevrij eerder kan aflossen. Door deze extra inlossingen kunt u veel geld besparen. U kunt de extra betalingen via iDeal doen. U ziet dan ook direct dat het verwerkt is in uw lening

U kunt Financieel Fit bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl , of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Direct online aanvragen

Adres:

Julianastraat 2
4645 HC Putte
0164 – 607 211
KvK: 37115803
AFM: 12016592

Financieel fit
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Financieel Fit