Krediet voor ambtenaren

Leenattent ambtenaren Krediet
Direct online aanvragen
Leenattent lenen

Krediet voor ambtenaren 

Werkt u bij de overheid, provincie, gemeente, politie of defensie? U bent ambtenaar of semiambtenaar en u bent op zoek naar een lening?

Dan komt u in aanmerking voor een ambtenarenkrediet met de allerlaagste rente van Nederland via Leenattent.

Mensen die werkzaam zijn in de publieke sector hebben namelijk een grotere baangarantie en betaal-discipline. Derhalve is het risico voor de kredietverstrekker lager en kunnen ze een lening aanbieden tegen de laagste rente !

Leenattent ambtenarenlening

Geld lenen via de Leenattent ambtenarenlening betekent lenen met de laagste rente en de beste voorwaarden. En voor ambtenaren hebben zij een voordelige lening met een lagere rente dan reguliere leningen. Vraag vandaag nog een lening aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u als ambtenaar.

Direct online aanvragen

Wat is een ambtenarenlening

Een ambtenaren lening is een lening voor mensen die werkzaam zijn in de publieke sector. Bij iedere aanvraag controleren ze of u werkzaam bent als (semi) ambtenaar. Dit wordt handmatig beoordeeld. Het voordeel voor u zit hem in de laagste rente die u kunt krijgen als ambtenaar.

Een ambtenaar heeft in het algemeen een stabiele, betrouwbare werkgever. Ambtenaren met een krediet betalen meestal keurig op tijd de maandelijkse aflossing. Zo hadden ambtenaren in 2021 gemiddeld genomen 8 keer zo weinig achterstand als de rest van Nederland.
Hierdoor zijn de banken eerder genegen om een leningen met een lagere rente te geven.

Wanneer kunt u geld lenen met een ambtenarenlening?

U kunt geld lenen als u werkzaam bent in de publieke sector. Dus als u werkt bij de overheid, provincie, gemeente, waterschap, politie, onderwijs of in de zorg. Ook als uw partner werkzaam is in de publieke sector komt u in aanmerking voor een ambtenarenlening.

De beste lening voor u als ambtenaar

Leenattent is er voor u om de meest voordelige lening te verzorgen. Zij hebben uitstekende relaties met de meeste kredietverstrekkers en daardoor vinden zij altijd de beste lening voor u met de laagste rente. Tevens hebben zij een uitmuntende klantenservice die naar u luistert en u zodoende het beste advies zullen geven waar u echt wat aan heeft.

1000 tot 100.000 euro lenen

Bij Leenattent kunt u als ambtenaar terecht voor een persoonlijke lening 1000 euro tot 100.000 euro. De looptijd voor een persoonlijke lening kunt u zelf ingeven bij de aanvraag en varieert van 5 jaar tot maximaal 10 jaar.

Persoonlijke ambtenarenlening

Bij een persoonlijke lening legt u in de leningovereenkomst vast welk bedrag u leent, wat u daar per maand voor gaat betalen en wat de vaste rente is. Deze rente is gedurende de gehele looptijd van de lening vast. U weet dus waar u aan toe bent. U kunt de persoonlijke lening eerder aflossen wanneer u wilt. Volledig boetevrij.

Eigenschappen persoonlijke lening

-Vaste looptijd
-Vaste rente
-Vast maandbedrag
-Boetevrij aflossen
-Vast bedrag wat u leent, alles in 1 keer uitgekeerd
-Zekerheid dat de lening word terugbetaald
-Geschikt voor mensen die in een keer een groot geldbedrag nodig hebben voor bijvoorbeeld een verbouwing, auto of ander groot leendoel

Een ambtenarenlening aanvragen is gratis en vrijblijvend

Een lening aanvragen bij Leenattent is gratis en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. U krijgt netjes kosteloos advies op maat en u bent zelf geheel vrijblijvend in het accepteren van de offerte die zij u aanbieden.

Direct online aanvragen

100% gratis advies

Het advies is dus 100% kosteloos en u zit nergens aan vast. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Alles staat duidelijk in de offerte vermeld. U sluit de aangeboden lening pas af als u daadwerkelijk de offerte ondertekend en terugstuurt, met de daarbij benodigde documenten.

Eenvoudig aanvragen van een offerte

Geld lenen in 4 eenvoudige stappen:

1 - Aanvragen
Eenvoudig uw lening aanvragen op het aanvraagformulier.

2 - Zij gaan aan de slag
Zij beoordelen uw aanvraag. Bij een akkoord op uw aanvraag nemen zij direct contact met u op.

3 - Verzenden van de offerte
Zij nemen het voorstel met u door. Daarna mailen zij de kredietovereenkomst aan u met daarbij duidelijk de aanbieding en benodigde documenten.

4 - Gaat u akkoord?
Dan kunt u de offerte ondertekenen en aan hen retourneren per mail met de benodigde documenten.

Leenattent ambtenaren Krediet

Bij het Krediet voor Ambtenaren leent u vertrouwd en vakkundig. Vanaf 1983 is Leenattent actief in de consumptieve kredietbemiddeling.
Het Krediet voor Ambtenaren is een initiatief van Leenattent en heeft een AFM vergunning (nummer 12016280).

U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Krediet voor ambtenaren