Zakelijke lening starterStarten als ZZP-er of eenmanszaak ?

Ontdek alle opties om zakelijk te kunnen lenen als starter

Als starter een zakelijke lening aanvragen

Zoek je een zakelijke lening als starter ? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Lees hieronder welke zakelijke kredietverstrekkers je kunnen helpen met een bedrijfsfinanciering. 

Zakelijke lening starter

Wanneer ben ik een startende onderneming?

Je bent officieel nog een starter voor de belastingdienst in de eerste 5 jaar van je zelfstandig ondernemerschap. Dus dat is best lang. In het algemeen denkt men dat je een starter bent die nog moet beginnen met zijn of haar zaak. 

Als je van de Kamer van Koophandel inschrijving thuiskomt dan heb je altijd het gevoel van YES ik ben gestart. Ja dan begint t pas. 

Een zakelijke lening voor starters

Je gaat starten of bent net gestart. Je hebt geld nodig om te investeren en om nieuwe spullen zoals machines, inrichting en voorraad te kopen.

Als beginnende ondernemer ben je al naar je eigen bank geweest om te zien wat de mogelijkheden zijn. Grote kans dat je niet genoeg kan bewijzen dat jouw onderneming een succes zal worden. Of dat je schrikt van de kosten. Of de voorwaarden waar je als starter aan moet voldoen. Kortom, je zoekt verder dan je eigen bank. 

4 opties om zakelijk te lenen zonder je eigen bank

We hebben 4 mogelijkheden verzameld die volgens ons het beste kansen bieden als je als starter op zoek bent naar een zakelijke lening. Niet elke kredietverstrekker zal je een lening willen verstrekken vanaf dag 1, maar als je eenmaal enkele maanden draait met je nieuwe bedrijf worden de kansen wel steeds groter. Let op: Je wordt doorgaans gezien als een starter als je korter dan een jaar staat ingeschreven bij de KvK.

#1 :
QELD
Qeld bedrijfsleningen
 •   Binnen 1 uur gratis offerte
 •   € 1000 tot €200.000 lenen
 •   Voor starters

 Veilig op de website van QELD

#2: Pin Voorschot
pinvoorschot bedrijfsfinanciering
 •   Binnen 2 dagen goedkeuring
 •   € 2000 tot €50.000 lenen
 •   Aflossen via PIN

 Veilig op de website van PIN voorschot

#3: 5in5 FiveInFive
5in5
 •   Binnen 5 min kredietbesluit
 •   € 500 tot €5000 lenen
 •   Voor elke situatie

 Veilig op de website van 5in5

#4: MKB Bedrijfskrediet
MKB bedrijfskrediet
 •   Gratis kredietcheck en offerte
 •   € 10.000 tot €1.000.000
 •   Voor starters

 Veilig op de website van MKB bedrijfskrediet


1) - Als starter een zakelijke lening aanvragen bij Qeld

Qeld bedrijfsleningen

Bij Qeld maakt het niet uit of jouw bedrijf jong of oud is. Alle Nederlandse Eenmanszaken, BVs, NVs, VoFs of ZZPers kunnen bij Qeld een lening aanvragen. Zolang je maar een geldig KvK-nummer hebt en de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Het maakt niet uit of jouw onderneming net gestart is of al enkele of vele jaren actief is.

Voor starters


Het maakt niet uit hoe oud je bedrijf is. Zolang er maar een goed en gezond bedrijfsconcept aanwezig is en dat er goede mensen achter de onderneming zitten.

Zakelijk lenen vanaf 1000 euro


Je kunt al een bedrijfslening aanvragen vanaf 1000 euro. Met een looptijd tot 18 maanden.

Speciaal voor de kleine ondernemer


Starter of al even gestart ?  Qeld bekijkt eerlijk wat er mogelijk is binnen jouw budget en onderneming.

Zakelijke lening voor startende ondernemers


Met een zakelijke lening krijg je als beginnende ondernemer de ruimte om te investeren in je bedrijf. Bijvoorbeeld om een bedrijfsruimte in te richten of een bedrijfsauto aan te schaffen. 

De belangrijkste kenmerken van een zakelijke lening bij Qeld zijn:


- Geen opstartkosten
- Geen verborgen kosten
- Voor bedragen vanaf € 1.000 tot € 200.000
- Korte looptijden van 6, 12 of 18 maanden
- Binnen 1 uur antwoord
- Binnen 24 uur geld
- Boetevrij eerder aflossen
- Zonder jaarcijfers te overleggen

Kosten zakelijke lening bij Qeld

Je betaalt een vaste maandelijkse prijs voor de lening. Er zijn geen opstartkosten of andere verborgen kosten. Je mag de lening op elk gewenst moment zonder extra kosten terugbetalen.

De maandelijkse prijs wordt bepaald door de Qeld-score die wordt vastgesteld voor jouw bedrijf. De Qeld-score per onderneming wordt gebaseerd op een groot aantal verschillende factoren. Hier komt een eind-beoordeling uit die de vaste maandelijkse kosten van de lening zullen bepalen.

Qeld bedrijfsleningen zonder gedoe

Enkele rekenvoorbeelden om een indruk te geven wat een Qeld bedrijfslening kan gaan kosten:

Leenbedrag:  10.000 euro
Looptijd:  12 maanden
Maandelijkse aflossing : 833 euro
Maandelijkse kosten: 166 euro

Leenbedrag:  20.000 euro
Looptijd: 18 maanden
Maandelijkse aflossing: 1111 euro
Maandelijkse kosten: 298 euro

* De kosten zijn puur afhankelijk van de beoordeling van jouw bedrijf en de zogenaamde Qeld-score.

Qeld bedrijfsleningen


Als (startende) ondernemer heb je soms een korte lening nodig om je bedrijf te laten groeien. Bijna geen enkele ondernemer heeft het geld in huis om alles direct te kunnen betalen. Een lening afsluiten voor je bedrijf is dan ook heel normaal, ook al denkt men vaak van niet. Veel mensen denken dat een bedrijf dat een lening aanvraagt geen goedlopend bedrijf is of een goed ondernemingsplan heeft, maar niets is minder waar. Als ondernemer heb je af en toe gewoon een steuntje in de rug nodig om je bedrijf te laten groeien en om jouw bedrijfsdoelen te behalen. 

Waar kun je de Qeld bedrijfslening voor gebruiken? 

Qeld biedt korte leningen aan bedrijven die op de korte termijn willen groeien. Bijvoorbeeld voertuigen aan te schaffen, voorraden in te slaan, personeel in te huren, belasting te betalen, of ter overbrugging. Zolang de lening maar gebruikt wordt om te investeren in jouw bedrijf. 

Snel aangevraagd en geregeld

De aanvraag duurt één minuut. Tijdens kantooruren wordt er binnen één uur contact met je opgenomen. Zowel de aanvraag als de offerte zijn kosteloos en volledig vrijblijvend. Het is volledig aan jou of je gebruik wilt maken van de lening.

1 – Het online aanvragen kunt u binnen 1 minuut doen
2 – Binnen een uur heb je een voorstel binnen
3 – Indien akkoord wordt het geld dezelfde dag nog overgemaakt

Wanneer ben je een starter?

Misschien voel je je geen startende ondernemer, maar vinden zij dat jij dat wel bent. Of andersom. Een starter is doorgaans een ondernemer die korter dan een jaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 

Je kunt een zakelijke lening als starter aanvragen zonder jaarcijfers te overleggen. Want die heb je simpelweg niet. Daarom is het lenen via Qeld wel wat duurder dan een gewone bank. Maar je kunt nu in ieder geval wel doorgaan met je plannen en investeringen.

Klantenservice Qeld

De klantenservice van de Qeld is bereikbaar via:

Telefonisch: 020-808 6084 
(ma t/m vr 08:00 tot 17:00)

Email: support@qled.nl
(ma t/m vr van 09:00 tot 20:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00)

Adres:
Keizersgracht 391
1016EJ Amsterdam

Via Qeld kon ik snel een lening krijgen waarmee ik mijn zaak snel kon inrichten. Dat gaf me een boost in de juiste richting !


Peter van Henen


Eigen pagina bij Qeld

Zodra je een lening hebt kun je inloggen op " Mijn Qeld " alwaar je de lening kunt inzien, betalingen kunt doen en je gegevens kunt beheren.


2) - Als starter een zakelijke lening aanvragen bij PIN Voorschot

PIN voorschot


PIN Voorschot , speciaal voor winkels en horeca

PIN Voorschot is een kortlopende lening die je automatisch aflost met een gedeelte van de omzet die via de dagelijkse pintransacties binnen komt. Je neemt dus een voorschot op je PIN betalingen.

Op basis van de gemiddelde PIN omzet van jouw winkel of webshop wordt het maximale te lenen bedrag vastgesteld. De lening wordt dan als vast percentage van jouw pin-omzet afgelost.

Ook voor starters?

PIN Voorschot kan je aanvragen als je gestart bent en al aardig inzicht hebt in je dagelijkse omzet. Dus dat kan ook zomaar binnen een jaar zijn dat je gestart bent. Zij kijken objectief naar je bedrijfsresultaat tot nog toe.

Kenmerken PIN Voorschot

- € 2000 tot 50.000 lenen
- Persoonlijke intake op locatie
- Looptijd 3 of 6 maanden
- Variabel aflossen via pintransacties, als percentage van de omzet
- Binnen 2 dagen goedkeuring
- Korting bij eerder aflossen
- Zonder BKR toetsing

PIN Voorschot voor startende winkel of horeca ondernemers

Vooral in winkels en in de horeca wordt er veel gepind. Een zakelijke lening voor starters kun je zo makkelijk automatisch aflossen terwijl je toch groeit met de lening van PINVoorschot. Hieronder een grafische uitleg hoe het werkt:

Uitleg PIN Voorschot grafisch

PIN Voorschot kan dus een mooie oplossing zijn voor een startende ondernemer die cash en PIN betalingen ontvangt. Je lost ongemerkt en automatisch af op de lening.


3) - Als starter een zakelijke lening aanvragen bij 5in5

5in5_logo


5in5 verstrekt ondernemerskrediet van € 500,- tot € 5000,-

Wil je extra investeren in je onderneming? Heb je de ambitie om te groeien? Of je nu starter of ervaren ondernemer bent, zzp’er of mkb’er: zij bieden je een passend ondernemerskrediet om snel en verantwoord te investeren.

Waarom lenen bij Atlantis Financiers

- Ruim acceptatiebeleid, ook voor starters
- Betrokken bij jouw onderneming
- Zakelijk lenen zonder bank
- Geen jaarcijfers overleggen
- Geen minimale omzet nodig

Juist voor starters!

Bij 5in5 zijn starters zeer welkom ! Vraag online vrijblijvend en gratis een offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden die ze te bieden hebben. In 5 minuten tot 5 duizend euro geregeld.

5in5 lening aanvragen
5in5_logo4) - Als starter een zakelijke lening aanvragen bij MKB Bedrijfskrediet

MKB bedrijfskrediet

MKB Bedrijfskrediet voor elke ondernemer, óók starters !

Bij MKB bedrijfskrediet kun je terecht voor een zakelijk krediet als starter als je minder dan 3 jaar geleden bent gestart.

Alles is mogelijk

MKB bedrijfskrediet bekijkt alle mogelijkheden die er zijn om een passende financiering voor jouw onderneming te vinden.

- starterskrediet of startersleningen via de bank
- overheidsregelingen
- microkrediet
- crowdfunding
- particuliere investeerders
- leverancierskrediet

Voor starters

Bestaat je bedrijf niet langer dan drie jaar?  Een startend bedrijf heeft vaak behoefte aan een financiering, om te groeien en te investeren in machines, onroerend goed of inventaris. 

Je herkent vast de situatie waarbij je bedrijf een starterskrediet of starterslening nodig heeft maar hiervoor niet veel tijd en moeite in wilt steken om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Of je bent bij de bank geweest en je bent als starter afgewezen voor een lening omdat je geen helder ondernemingsplan had.
Het kan ook zijn dat je een BKR-registratie of schulden hebt en je als starter geen lening kunt krijgen. Hoe nu verder?

MKB bedrijfskrediet aanvragenHet advies is dan ook om bij zoveel mogelijk kredietverstrekkers een offerte aan te vragen om de kans van slagen als startende ondernemer zo groot mogelijk te maken. 

Het aanvragen van een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Je zit dus nergens aan vast en je bepaalt zelf welke offerte je wilt accepteren. Vergelijk alle offertes goed en maak dan een bewuste keuze.

U bent hier: Home > Zakelijke lening > Zakelijke lening starter