Geld lenen met negatieve BKR

Geld lenen met negatieve BKR
Jong stel wil geld lenen met negatieve BKR
Geld lenen met negatieve BKR Leenattent
  • Met negatieve BKR toch geld lenen

  • Veilig lenen bij Leenattent met AFM vergunning

  • Eerlijk lenen met goed advies

  • Kosteloze en vrijblijvende offerte

Veilig op de Leenattent website

Leenattent lenen met negatieve BKR trustpilot review

Bij Leenattent kunt u wél geld lenen met een negatieve BKR codering

Geld lenen met negatieve BKR notering was tot op heden vrijwel onmogelijk. U kon dan alleen geld lenen via een minilening, maar dat kan maar tot 2000 euro. Bij Leenattent heeft u een grotere kans dat u wél geld kunt lenen ook al is uw leningaanvraag elders afgekeurd omdat u een negatieve BKR registratie heeft.

Gratis offerte aanvragen

Wie kan er terecht voor een lening met negatieve BKR registratie?

Leenattent bemiddeld voor u een lening ook al heeft u dus een negatieve BKR codering.

Er zijn echter wel uitzonderingen. Een lening wordt u niet toegewezen als u aan een van de volgende kenmerken voldoet:

  • U heeft momenteel een lening met een niet herstelde A-codering *
  • U een afgeloste lening heeft met een A codering welke korter dan een jaar geleden is.
  • U heeft momenteel een schuldregeling of saneringskrediet lopen.
  • U bent een zelfstandig ondernemer.
  • U woont inwonend of thuiswonend.

* A codering = Achterstandsmelding, deze melding vindt plaats na een bepaald aantal maanden achterstand op de aflossing van een bestaande lening.

Voldoet u niet aan deze kenmerken, dan is de kans groot dat u toch een lening kan krijgen ondanks dat u een negatieve BKR codering hebt. Doe de aanvraag en u ontdekt vanzelf wat er allemaal mogelijk is.

Uw lening elders afgewezen? Doe de aanvraag bij Leenattent

Zodra u bij Leenattent een vrijblijvende en kosteloze aanvraag doet voor een lening, dan zal de kredietverstrekker deze in behandeling nemen. Deze zal dan na een telefonisch interview beslissen of u in aanmerking komt voor de gevraagde lening.

Gratis offerte aanvragen

Waarom kan ik toch geld lenen met negatieve BKR?

Heeft u geen goede registratie bij het bureau krediet registratie (BKR) in Tiel, oftewel heeft u een negatieve BKR registratie? Dan zal makkelijk geld lenen helemaal niet zo makkelijk zijn bij de gevestigde banken. Gelukkig is er dan nog een mogelijkheid. 

Geld lenen met een negatieve BKR codering is mogelijk bij Leenattent. Hier wordt wél een BKR toetsing gedaan maar bieden ze alsnog de mogelijkheid om geld te lenen ondanks een negatieve BKR codering of ondanks dat uw leningaanvraag bij andere kredietverstrekkers is afgewezen.  

Gratis en vrijblijvende aanvraag

De aanvraag voor een lening met negatieve BKR is geheel gratis en verplicht u tot niets. Vraag direct online het formulier in en ontdek of u in aanmerking komt voor een gewone lening ondanks dat u een negatieve BKR notering heeft.

Geld lenen met negatieve BKR lening online aanvragen

Wie is Leenattent

Leenattent heeft een vergunning voor het bemiddelen en adviseren in consumptief krediet en staat onder toezicht van de AFM met vergunning nummer 12016280.

Leenattent

Veelgestelde vragen:

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Als u NIET aan een van de voorwaarden voldoet: – U heeft momenteel een lening met een niet herstelde A-codering, u een afgeloste lening heeft met een A codering wat korter dan een jaar geleden is, u heeft momenteel een schuldregeling of saneringskrediet lopen, u een zelfstandig ondernemer bent of u woont inwonend of thuiswonend. In alle andere gevallen kunt u in aanmerking komen voor een lening.

Kost het mij geld als ik een lening aanvraag?

Nee. Een aanvraag voor een lening met negatieve BKR kost u niets en is geheel vrijblijvend.

Hoeveel kan ik lenen met een negatieve BKR registratie?

Het maximaal te lenen bedrag zal bepaald worden door de kredietverstrekker die u een passende lening zal kunnen aanbieden, afhankelijk van uw persoonlijke financiele situatie.

Hoe snel kan ik over het geld beschikken?

Hoe sneller je de gevraagde informatie beschikbaar stelt, hoe eerder je over het geld kan beschikken. De totale duur tot u uw geld heeft is afhankelijk van onder andere de verwerkingstijd van de banken en de gehele loop van de aanvraag-procedure en uw eigen medewerking.

Als mijn aanvraag wordt afgewezen, is er dan nog een andere oplossing?

Indien u via Leenattent geen lening kunt krijgen, dan kunt u altijd nog een minilening afsluiten tot een bedrag van €2000,- zonder BKR toetsing. Kijk hiervoor op onze website onder [ Lenen zonder BKR ].

Toch geld kunnen lenen met een negatieve BKR registratie
Gratis offerte aanvragen

Leenattent reviews:

Een greep uit de reviews zoals die op Trustpilot voor Leenattent zijn gepubliceerd:

Super service! Ondanks een BKR registrering toch nog de mogelijkheid om alle leningen over te sluiten voor een mindere rente! Vriendelijk personeel, duidelijk zichtbaar dat ze het beste voor hebben met je. Dank je Leenattent!  

Snelle en nette service door Leenattent. Ondanks negatieve BKR registratie toch een passende oplossing gekregen bij Leenattent.  

Leenattent super bedankt voor het realiseren van onze lening. Ondanks de BKR registratie hadden jullie toch het vertrouwen in ons. Nogmaals bedankt voor jullie werk en het vertrouwen.  

Geld lenen met negatieve BKR review Trustpilot
U bent hier: Home > Geldverstrekkers > Geld lenen met negatieve BKR