Online lenen is sneller en voordeliger

U bent hier: Home > Nieuws over geld lenen > ​Online lenen is sneller en voordeliger

Snel en makkelijk online geld lenen

Veilig en snel online geld lenen

Met het verdwijnen van bijna alle bankfilialen is het regelen van een lening bij uw eigen vertrouwde bank niet meer van deze tijd.

Tegenwoordig sluiten de meeste mensen hun lening online af. Een online lening is goedkoper en sneller dan ooit tevoren. Zelfs het lenen van een klein bedrag binnen 24 uur is mogelijk.

Snel een lening aanvragen

Direct geld lenen kan gemakkelijk en veilig online. Doordat de online kredietverstrekkers geen dure kantoorpanden hebben met duur betaald personeel kunnen zij  een lagere rente aanbieden.

Het online lenen kan door uzelf nog versneld worden. Er moeten bij een online leningaanvraag een aantal officiële documenten digitaal ingestuurd worden. Door deze alvast te verzamelen en te digitaliseren (inscannen) wordt de aanvraag enorm versneld. Het gaat hierbij meestal om de volgende documenten:

  • Kopie van paspoort of ID-kaart (voor- en achterkant)
  • Kopie van salarisstrook of bewijs van inkomen (uitkering bijvoorbeeld)
  • Kopie recent bankafschrift (bij- en afschrijvingen vaste lasten) 
  • Kopie verblijfsvergunning (wanneer u nationaliteit van buiten de EU hebt)
Met Spoed geld lenen zonder BKR toetsing

Binnen 24 uur geld lenen met een minilening

Online is echt snel geld lenen mogelijk. Het gaat hierbij om de minilening of spoedlening. Dit is een lening vanaf 100 tot 1500 euro met een looptijd vanaf 30 dagen tot maximaal 62 dagen.

Een minilening kunt u aanvragen zonder bewijs van inkomsten en zonder dat er een BKR toetsing wordt gedaan.

Een minilening is binnen vijf minuten aan te vragen en wordt snel in behandeling genomen. Wordt de aanvraag goedgekeurd? Dan ontvangt de aanvrager het geld binnen 24 uur op de rekening.

De enige voorwaarde is wel dat u een garantsteller aanwijst binnen 14 dagen na ontvangst van het geld. Deze persoon staat dan garant voor de lening indien u deze zelf niet kunt aflossen.

Geld lenen zonder BKR toetsing

Een belangrijke reden waarom de minilening zo populair is in Nederland, is vanwege het kunnen lenen zonder dat er een BKR toetsing wordt gedaan. Met een negatieve BKR registratie is het meestal niet mogelijk een persoonlijke lening af te sluiten bij een bank of online kredietverstrekker. Zij zullen vanwege de negatieve BKR registratie elke lening aanvraag weigeren.

Alleen Leenattent sluit hierbij niet helemaal de deuren, ook met een negatieve BKR registratie kunt u lenen bij Leenattent.

Geld lenen met negatieve BKR Leenattent

Persoonlijke lening online aanvragen

Zoals eerder gezegd hoeft u niet meer naar de bank te lopen voor het aanvragen van een persoonlijke lening. Online kunt u meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen en zelf vergelijken welke lening de beste is.

De 12 beste kredietverstrekkers voor een persoonlijke lening

Gratis offertes voor de beste persoonlijke lening


U bent hier: Home > Nieuws over geld lenen > ​Online lenen is sneller en voordeliger