Zakelijk lenen zonder bank

Zakelijk lenen zonder bank. Binnen 24 uur geregeld.


-Korte looptijd
-Rente vanaf 1,5% per maand
-Zonder BKR toetsing

Zakelijk lenen zonder bank

Zakelijk lenen zonder tussenkomst van een bank is een prima oplossing. De Nederlandse reguliere banken hanteren steeds strengere regels voor financieringsaanvragen van kleine ondernemers.

We hebben daarom de beste zakelijke kredietverstrekkers voor u verzameld. Het zijn geen banken.

Het zijn ondernemers net als u. Die denken net als u.

Zakelijk lenen zonder bank

 • Officiële zakelijke kredietverstrekkers
 • Geen BKR toetsing
 • Snel kredietbesluit
 • Korte looptijd

Onderstaande kredietverstrekkers zijn echte zakelijke kredietverstrekkers, maar zijn géén bank. Zij bieden zakelijke kredieten aan tegen scherpe tarieven en zijn officiële zakelijke kredietverstrekkers die geen jaarcijfers nodig hebben. Ze doen ook geen BKR toetsing.

 • € 5.000 tot € 250.000 lenen zonder bank
 • Rente vanaf 1,5% per maand
 • Kredietbeslissing binnen 6 uur
 • Minimale jaaromzet 50.000 euro
 • Zonder BKR toetsing
 • Meer informatie >

Direct op Bridgefund website

Trustpilot score 4,8 / 5

Swishfund
 • € 3.000 tot € 1.000.000 lenen van investeerders
 • Rente vanaf 1,5 % per maand
 • Looptijd 3 tot 24 maanden
 • Minimale jaaromzet 50.000 euro
 • Zonder BKR toetsing


Direct op SwishFund website

NLreview score 3,1 / 5

CapitalBox 150
 • € 10.000 tot € 350.000 lenen zonder bank
 • Rente vanaf 2,9 % per maand
 • Looptijd tot 18 maanden
 • Minimale jaaromzet 75.000 euro
 • Zonder BKR toetsing
 • Meer informatie >

Direct op CapitalBox website

Trustpilot score 4,3 / 5

Kredietvooruit
 • € 3.000 tot € 250.000 lenen zonder bank
 • Looptijd 3 of 6 maanden
 • Kredietbeslissing binnen 24 uur
 • Leeftijd bedrijf minimaal 1 jaar
 • Zonder BKR toetsing
 • Meer informatie >

Direct op KredietVooruit website

NLreview score 3,4 / 5

Alternatieve kredietverstrekkers

Anno 2022 zijn er tal van partijen die bedrijfsfinancieringen aanbieden zonder bank. Dit zijn bijvoorbeeld Bridgefund, Kredietvooruit en Swishfund. 

Gemiddeld accepteren banken ongeveer acht op de tien financieringsaanvragen. Dit is volgens de cijfers van de NVB (Nederlandse Vereniging van Banken). Hierbij wordt heel kritisch gekeken naar de financierbaarheid van de onderneming die de aanvraag doet.

Dit zorgt ervoor dat de ondernemer die toch geld nodig heeft, op zoek gaat naar alternatieve financieringsmogelijkheden. Zakelijk geld lenen zonder tussenkomst van een bank via crowdfunding bijvoorbeeld, groeide in Nederland in het eerste kwartaal van 2021 met maar liefst 37 procent.

Zonder bank lenen maar met BKR toetsing

Onderstaande zakelijke kredietverstrekker is tevens geen bank, maar doet wel een BKR toetsing op de naam van de aanvrager.

Dat wil niet zeggen dat u geen lening kunt krijgen. Integendeel.

Het is immers geen moeilijke bank en ze doen hun uiterste best om u aan een lening te helpen. 

qeld
 • € 1.000 tot € 200.000 lenen zonder bank
 • Rente vanaf 1,8 % per maand
 • Binnen 1 uur een voorstel
 • Ook voor starters
 • Met BKR toetsing
 • Meer informatie >

Direct op Qeld website

Trustpilot score 4,5 / 5

Geen tijd voor al die rompslomp

Heeft uw bedrijf te maken met lange betalingstermijnen? Of heeft u een financiering nodig om te kunnen groeien? Of zijn er grote uitgaven op komst? De normale bank overtuigen kost tijd. Veel tijd en moeite. En tijd heeft u niet. Het vereist afspraken, vergaderingen, rapporten en verklaringen totdat er uiteindelijk misschien een lening wordt toegekend aan uw onderneming.

Bridgefund en Qeld zijn een nieuw soort kredietverstrekkers die het gemakkelijk maakt voor kleine en middelgrote bedrijven om snel een financiering te krijgen.

Voor ieder bedrijf dat snel kapitaal nodig heeft

Bij Swishfund leent u zakelijk van zakelijke investeerders. U kunt hier een bedrijfskrediet aanvragen tot 500.000 euro. En dat zonder tussenkomst van een bank. CapitalBox is een soortgelijke instelling waar u tot 100.000 euro kunt lenen.

Het heldere prijsbeleid en de vaste kredietvergoeding zorgen ervoor dat vooraf duidelijk is wat de maandelijkse kosten voor de lening zullen zijn.

Vaak al binnen 24 uur geld op de bedrijfsrekening

Vergeet administratieve rompslomp. Een zakelijke lening zonder bank vraag je eenvoudig in een paar minuten online aan. Bij goedkeuring heeft u vaak binnen 24 uur het geld al op uw rekening staan.

Een zakelijk lening aanvragen

Een zakelijke lening afsluiten is heel normaal. U heeft immers een eigen zaak, een eigen bedrijf of winkel. De zaken draaien wel, maar niet goed genoeg of helemaal niet lekker. U maakt zelfs verlies. En misschien al enkele of meerdere jaren achtereen.

Zakelijke financiering online regelen


Wat kunt u nou doen vraagt u zich af om toch winst te gaan maken of de zaak beter te laten draaien. U bent immers ooit voor uzelf begonnen om uw droom waar te maken. Zelfstandig werken, zonder een baas. Niemand die u verteld wat u moet doen. Wat een heerlijk gevoel is dat. Complete vrijheid in wat u doet. Maar dat heeft ook een keerzijde. U heeft al veel tijd en geld in uw onderneming gestopt, vaak uw eigen spaargeld of via familie of vrienden is er al geinvesteerd. Maar toch wil het niet lukken. Althans niet zoals u dacht dat het zou gaan lukken.

Geen winst meer, maar verlies. Of minder winst dan u had.

U werkt u eigen een slag in de rondte. Geen 40 uur per week zoals een werknemer dat doorgaans doet. Maar veel meer dan dat. 60 tot 80 uur per week zijn geen uitzondering voor mensen met een eigen winkel of bedrijf. Hoe kunt u het roer omgooien?

Investeren en groeien

Ja maar wat dan. En hoe. Moet u investeren in meer personeel? Of een andere look van uw winkel? Of betere producten inkopen? Of meer reclame maken? Of de kwaliteit verbeteren van uw producten ?
Het is een algemeen probleem waar menig ondernemer mee zit.

Investeren in je eigen zaak


Investeren in een grotere winkel of bedrijfspand. Dat is zeer goed mogelijk. Als u een grotere winkel huurt, met meer ruimte voor bijvoorbeeld een groter terras of meer vitrines kan dat uw zaak een boost geven.  Of een grotere bedrijfsruimte waar u meer producten kunt maken of meer machines kunt plaatsen. Allemaal goede opties.

Alles kost geld

En ja investeren om uw bedrijf te laten groeien, en per saldo meer winst er uit te halen kost geld. Investeren betekent niet voor niets geld er in stoppen, om er zo uiteindelijk meer uit te halen.


Investeren in meer reclame, meer personeel, meer machines of meer vitrines. Dat kost geld. Geld dat u waarschijnlijk niet heeft liggen. U heeft het misschien wel, maar dat is al gereserveerd voor andere zaken als de belasting die nog betaald moet worden, of andere posten waar u het geld voor gereserveerd heeft.

Zakelijk lenen zonder bank

U wilt groeien, meer winst maken. Dat is uw uiteindelijke doel. Maar voordat het zover is zult u dus moeten investeren.
Hiervoor kunt u een zakelijke lening afsluiten. En het liefst zonder tussenkomst van een bank. Want wellicht heeft u al een lening lopen bij de bank. Dan wordt het lastig om nóg een lening af te sluiten.

Alternatieve kredietverstrekkers die middels het crowd-funding principe werken zijn er steeds meer. Deze vorm van bedrijfsleningen wordt steeds populairder.

Waar kunt u geld lenen voor uw eigen bedrijf

U kunt aankloppen bij uw eigen bank. Dat is wat de meeste ondernemers doen. Puur omdat ze er al jaren zaken mee doen. Dus u doet dit om de goodwill en relatie die u heeft met die bank. Of de persoon die bij die bank werkt. En de bank kent u ook al jaren. Maar vergis u niet. Al die vriendelijkheid en dat kopje koffie erbij heeft een prijs. U zit in een mooi duur gebouw met goedbetaald personeel. U betaald daar als klant ook aan mee. Realiseer u dat goed.

De kosten van een zakelijke lening bij uw eigen vertrouwde bank zijn vaak hoger dan van een lening die u online afsluit. Tuurlijk is een online kredietverstrekker van zakelijke leningen een voor u onbekende. Maar wat maakt dat uit ? Zolang u die zakelijke lening kunt krijgen tegen een beter tarief dan uw plaatselijke bank, waarom zou u dan een dief zijn van uw eigen portemonnee?

Online kredietverstrekkers zijn net zo betrouwbaar als uw eigen bank. Maar vaak wel goedkoper. En daar draait het uiteindelijk om. Alles draait om geld in deze wereld. Niet omdat men u zo aardig vind bij uw eigen bank.

Online een zakelijke lening afsluiten

Bij online-lening.net hebben we meerdere zakelijke kredietverstrekkers op een rij gezet. Zeker de kredietverstrekkers die volgens het crowdfunding-principe werken hebben we voor u op een rij gezet. Vergelijk de diverse mogelijkheden per geldverstrekker en vraag vrijblijvend en gratis offertes aan. U bepaald uiteindelijk zelf welke lening het beste bij uw situatie past.

Bekijk hier het volledige aanbod van zakelijke geldverstrekkers:

Direct-naar-het-overzicht-van-zakelijke kredietverstrekkers
U bent hier: Home > Zakelijke lening > Zakelijk lenen zonder bank