Doorlopend Krediet

Geld opnemen als u het nodig heeft

Doorlopend Krediet

Online direct een lening aanvragen

Wat is een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een flexibele lening die u extra financiele ruimte geeft wanneer u het nodig heeft. U betaalt per maand een bedrag aan rente en aflossing als u uw krediet gebruikt. Dit is het maandelijkse termijnbedrag. Een doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd. Nadat u een bedrag heeft afgelost, kunt u het opnieuw weer opnemen. Zo heeft u altijd extra geld tot uw beschikking. Het te lenen bedrag is meestal vanaf 2500 euro, vaak tot een maximum van 75000 euro.

Rente

Rente wordt over het verschuldigde bedrag van de lening berekend. De rente is variabel en kan dus tijdens de looptijd wijzigen.

Looptijd

De looptijd staat niet vast. Dit komt om dat u boetevrij kunt aflossen en de afgeloste bedragen weer kunt opnemen. Daarbij is de rente variabel. Een doorlopend krediet word ook wel een flexibele lening genoemd. De einddatum staat dus niet vast en u kunt dus continu geld opnemen en weer terugbetalen.

Aflossen en weer opnemen

U kunt altijd boetevrij tussendoor aflossen. En alles wat u aflost kunt u ook weer opnemen ! Maar u hoeft pas af te lossen als u ook daadwerkelijk van het krediet gebruikmaakt. Zo kunt u vaker gebruikmaken van de lening. Vantevoren spreekt u een bedrag af wat u maximaal kunt lenen. Zolang u daar niets van leent kost het u ook niets. Heel simpel dus.

Regel vandaag nog een doorlopend krediet en geef uzelf vantevoren extra financiele ruimte op het moment dat het u uitkomt ! U hoeft op dat moment niets extra te doen en kunt direct over uw geld beschikken !

Online direct een lening aanvragen

Wat is een doorlopend krediet:

  • Afgesproken bedrag wat geleend kan worden
  • Geen vaste looptijd
  • Variabele rente
  • Alleen betalen als u gebruik maakt van de lening
  • Boetevrij aflossen
  • Opnieuw opnemen wat afgelost is
  • Registratie en controle bij het BKR (bureau krediet registratie)

Geschikt voor:

Wanneer u onregelmatig wat grotere bedragen nodig heeft en niet telkens hiervoor een nieuwe aparte lening wilt aanvragen.

Voordelen

Vaak is de rente op een doorlopend krediet lager dan bij andere kredietvormen.
U bent flexibel in het opnemen van bedragen.

Nadelen

De rente is variabel: de rente staat niet voor de hele looptijd vast. Wel betaalt u elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Welk deel van dat bedrag aflossing is en welk deel rente, hangt af van de rentestand op dat moment.
U weet van tevoren niet precies hoe lang u moet afbetalen. Met het minimale bedrag bent u minstens 4 jaar aan het aflossen.
De verleiding om krediet te blijven opnemen blijft aanwezig.

Online direct een lening aanvragen