Geld lenen is nu heel goedkoop

18 november 2020

U bent hier: Home > Nieuws over geld lenen > Geld lenen is nu heel goedkoop

geld lenen is goedkoop

Rente historisch laag

De rente is al een aantal jaren erg laag. En het lijkt er op dat het nog meer kan gaan zakken in de toekomst.

Een lening afsluiten is nu dus voordeliger dan ooit tevoren. Dus nu is het de tijd om die dure aanschaf te doen. kun je eindelijk die oude keuken vervangen of die gave motorfiets aanschaffen.

Toch moet je goed opletten bij welke kredietverstrekker je geld gaat lenen. Verschillende aanbieders rekenen verschillende tarieven, hoewel ze tegenwoordig niet heel ver meer uit elkaar zitten in hun rentepercentages. Het type lening heeft daarnaast ook een grote invloed op de hoogte van de rente

Rood staan

Rood staan is een manier van geld lenen die het voor velen heel makkelijk maakt om het einde van de maand te halen. Dit is eigenlijk wel de duurste vorm van lenen. De rentestand bij rood staan is nog steeds minimaal ongeveer 9%. Maar er zijn andere opties.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is het meest geschikt voor het kopen van die dure televisie of die mooie auto. 
De rente en de looptijd van de lening staan vast, dus je weet waar je aan toe bent. Heb je al een persoonlijke lening? Een lening oversluiten naar een goedkopere lening is wellicht mogelijk. Hierdoor kun je in veel gevallen veel geld besparen.

Persoonlijke lening aanvragen

Lenen vanaf €1500,-

De beste optie om geld te lenen is het nemen van een persoonlijke lening. Een normale persoonlijke lening vanaf €1500,- kan al bij Santander.

Wil je minder lenen dan kom je terecht bij de minileningen. Hier is de rente wel wat hoger maar daar tegenover staat dat er geen BKR toetsing wordt gedaan.

Bekijk en vergelijk alle aanbieders van persoonlijke leningen in ons actuele overzicht op deze pagina.

De 12 beste kredietverstrekkers voor een persoonlijke lening

Gratis offertes voor de beste persoonlijke lening


U bent hier: Home > Nieuws over geld lenen > Geld lenen is nu heel goedkoop