Gemiddelde lening voor een auto in 2022 bijna €20.000

U bent hier: Home > Nieuws over geld lenen > Gemiddelde lening voor een auto in 2022 bijna €20.000,-

 autolening

De gemiddelde lening voor een auto in 2022 is bij €20.000

In 2022 is er gemiddeld bijna €20.000,- geleend voor de aanschaf van een (tweedehands) auto. Dat is ongeveer 17% meer dan het gemiddelde geleende bedrag in 2021. Toen werd er ongeveer €16.900,- per auto geleend, gemiddeld gezien.

De oorzaak ligt in het algemeen bij de hogere prijzen van de auto's in 2022. Er zijn meer mensen overgestapt van het openbaar vervoer naar de auto, vaak veroorzaakt door de corona beperkingen in de trein, tram en bus.

Echter doordat de rente op persoonlijke leningen ook snel aan het stijgen is, wordt het voor de consument ook steeds duurder om geld te lenen.

Doe daarom goed onderzoek en vergelijk de vele kredietverstrekkers op hun rente en voorwaarden.

Goed vergelijken

De rentetarieven zijn alsmaar stijgende en verwacht wordt dat die stijging nog verder zal toenemen. Dit maakt het nog belangrijker om als consument goed te gaan vergelijken tussen verschillende kredietverstrekkers.

Online-lening.net biedt hiervoor de juiste ondersteuning. Als populair informatiekanaal op het gebied van leningen voor consumenten kunnen wij u helpen de persoonlijke leningverstrekker te vinden die het beste bij uw situatie past. 

Regel hier je persoonlijke lening

Via online-lening.net kun je zelf vrijblijvend en zo veel als je wil gratis offertes aanvragen voor een persoonlijke lening bij een kredietverstrekker naar keuze.

De goedkoopste persoonlijke lening

Direct een gratis offerte voor de goedkoopste lening van dit moment:

Geld lenen
U bent hier: Home > Nieuws over geld lenen > Gemiddelde lening voor een auto in 2022 bijna €20.000,-