Bedrijfsfinanciering 

Bedrijfsfinanciering voor iedereen


​De juiste bedrijfsfinanciering vinden

Heb je geld nodig voor je bedrijf? Om uit te breiden of om investeringen te doen? Als je geen bedrijfsvermogen hebt of dat op peil wilt houden, is het mogelijk om een bedrijfsfinanciering aan te vragen. Zo is het ook mogelijk om een bedrijfslening aan te vragen als je het kantoorpand opnieuw wilt inrichten of je winkel wilt verbouwen. Het aanvragen van bedrijfsfinanciering is bij verschillende partijen mogelijk. Het is allang niet meer zo dat alleen banken zakelijke leningen verstrekken. Het is dus ook mogelijk om buiten de bank om geld voor je bedrijf te regelen. Elke partij stelt wel eigen eisen aan de financiering voor je onderneming. Bijvoorbeeld met betrekking tot het aantal jaar dat je bedrijf bestaat of ten aanzien van de omzet.Kies een kredietverstrekker die bij je bedrijfssituatie pastHet is voor een lening voor jouw bedrijf belangrijk dat je de goede partij kiest waar je aan de eisen voldoet. Dan heeft je bedrijfsfinanciering de grootste kans van slagen. Daarom benoemen hier wij de belangrijkste kredietverstrekkers voor jouw bedrijfslening en maak je gemakkelijk een vergelijking.

Vraag vervolgens vrijblijvend en gratis offertes aan ontvang binnen 24 uur al een reactie. Er zijn kredietverstrekkers die geen BKR toetsing uitvoeren en er zijn partijen die dat wel doen. Daar is ook rekening mee te houden als je een kredietaanvraag doet. FlorynFloryn biedt als kredietverstrekker voor bedrijfsfinanciering de mogelijkheid om te lenen zonder bank. Je mag vanaf 10.000 euro tot 2.000.000 euro lenen. De looptijd varieert tussen de 1 en 60 maanden en het rentepercentage start vanaf 0,5% per maand. Het gaat hier om een flexibel bedrijfskrediet en je betaalt rente over het opgenomen bedrag. De jaaromzet van je bedrijf moet wel minimaal 100.000 euro bedragen. Een ander vereiste is dat je onderneming al minimaal een half jaar bestaat.

Floryn bedrijfsfinanciering
Atlantis FinanciersAtlantis Financiers is een kredietverstrekker waar je een bedrijfslening kan aanvragen zonder BKR toetsing. Het is een ideale partij voor je bedrijf als je een ondernemerskrediet op maat zoekt. De rente start vanaf 8% per jaar en het bedrag van de bedrijfsfinanciering varieert van 5.000 tot 1.000.000 euro. De looptijd kent een termijn van 6 tot 60 maanden. Vraag je een offerte aan dan ontvang je binnen 48 uur een kredietbesluit. Heb je een minimale omzet van 250.000 euro per jaar? Dan is het mogelijk om hier een bedrijfskrediet aan te vragen.

Atlantis FinanciersBridgefundGeld lenen als ondernemer zonder bank? Dat is mogelijk bij Bridgefund voor bedragen tussen 5.000 tot 250.000 euro. Wil je razendsnel weten waar je aan toe bent? Dien een aanvraag in voor bedrijfsfinanciering en je ontvangt binnen zes uur de kredietbeslissing. Je minimale jaaromzet moet wel 50.000 euro zijn en je bedrijf moet al een jaar bestaan. De looptijd ligt tussen de 3 en 24 maanden en het rentepercentage start vanaf 1,5% per maand. Er vindt geen BKR toetsing plaats.

Bridgefund zakelijk lenenSwishFund


Een bedrijfsfinanciering verkrijgen bij SwishFund betekent dat je leent van investeerders voor een gunstig rentetarief vanaf 1,5% per maand. De looptijd is 12 maanden en je ontvangt op je aanvraag al binnen 24 uur een kredietbeslissing. Er gelden wel een aantal voorwaarden om een bedrijfslening via SwishFund te verkrijgen. De jaaromzet van je bedrijf moet in elk geval uitkomen op 50.000 euro. Verder moet je onderneming al een jaar bestaan. Deze kredietverstrekker voert geen controle uit bij het BKR. Een bedrijfslening regelen zonder BKR toetsing is dus mogelijk. Het is mogelijk om een bedrag te lenen van investeerders tussen 3.000 tot 250.000 euro.

Swishfund bedrijfsfinancieringKredietvooruit.nl


Kredietvooruit.nl biedt ondernemers als jij de mogelijkheid om zonder bank geld te lenen. Dat is mogelijk voor bedragen tussen 3.000 tot 250.000 euro. Een voordeel van deze partij is dat je variabel mag aflossen. De hoogte van de aflossing is daarbij afhankelijk van de omzet van je bedrijf. Wel moet je al langer dan een jaar je bedrijf voeren en de looptijd bedraagt doorgaans tussen de 3 en 6 maanden. Je kan hier geld lenen zonder BKR toetsing en het is toegestaan om boetevrij extra af te lossen.

Kredietvooruit bedrijfsfinancieringPINvoorschot


Wil je een klein bedrag aan bedrijfsfinanciering aanvragen? PINvoorschot biedt de mogelijkheid om al vanaf 2.000 euro te lenen tot een bedrag van 50.000 euro. Deze kredietverstrekker voorziet in een persoonlijke intake op locatie. Je mag variabel aflossen via pintransacties, waarbij de hoogte van je omzet afhankelijk is. De looptijd die PINvoorschot hanteert betreft 3 of 6 maanden. Je krijgt binnen 2 dagen een beslissing. Los je de lening eerder af? Dat levert je een korting op. PINvoorschot voorziet in leningen zonder BKR toetsing.

pinvoorschot bedrijfsfinanciering​CapitalBox


Wil je niet naar de bank om geld te lenen? CapitalBox voorziet in het geld lenen buiten de bank om met een rente vanaf 2,9% per maand. Je mag tussen de 2.000 tot 100.000 euro lenen en de looptijd bedraagt 18 maanden. Er vindt geen BKR toets plaats, maar er gelden wel andere voorwaarden. Bijvoorbeeld dat de leeftijd van je onderneming minimaal 1 jaar is en je een jaaromzet hebt van minimaal 75.000 euro. Het is bij deze bedrijfsfinanciering mogelijk om boetevrij eerder af te lossen.

CapitalBox leningenQeld


Qeld is een Zweeds bedrijf, maar heeft in Nederland ook een vestiging. Je leent hier tussen 1.000 tot 100.000 euro zonder bank met een rente vanaf 1,8% per maand. De looptijd varieert met opties van 6 maanden, 12 maanden of 18 maanden. Je krijgt al binnen een uur een voorstel als je een aanvraag voor een bedrijfslening indient. Een groot voordeel van deze partij is dat het niet uitmaakt hoelang je onderneming bestaat. Dat biedt dus ook uitkomst als je nog geen jaarcijfers hebt omdat je bedrijf nog geen jaar bestaat, en je dus eigenlijk nog een starter bent. Er vindt wel een BKR toetsing plaats. Verder zijn er geen verborgen kosten en is het mogelijk dezelfde dag de uitbetaling nog te regelen.

Qeld bedrijfsleningenOPR Bedrijfskrediet


OPR Bedrijfskrediet biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om tussen 3.000 tot 50.000 euro te lenen zonder bank. De rente start vanaf 4,3% per maand en de looptijd ligt tussen de 1 en 12 maanden. Er is sprake van een BKR toetsing en ook is er een voorwaarde voor een persoonlijke borgstelling. Dat mag om een of twee privépersonen gaan. Je ontvangt op de dag van de kredietaanvraag een kredietbeslissing.

OPR bedrijfskredietFunding Circle


Funding Circle biedt de mogelijkheid om een kredietaanvraag te doen voor een bedrag tussen 10.000 tot 250.000 euro. Je leent het geld van investeerders en die rekenen met een rente vanaf 2,49% per jaar. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 60 maanden. Binnen 24 uur krijg je al antwoord op je aanvraag. Je bedrijf moet minimaal 2 jaar bestaan en je jaaromzet dient minimaal 30.000 euro te zijn. Deze partij biedt ook ondernemers met een beperkte jaaromzet de mogelijkheid een bedrijfsfinanciering aan te vragen. Een kredietaanvraag gaat gepaard met een BKR toetsing.

Funding CircleSpotcap


Spotcap voorziet in een zakelijk krediet met bedragen tussen de 10.000 tot 350.000 euro. Je leent het geld zonder bank voor een rente vanaf 0,5% per maand. De looptijd ligt tussen de 1 en 24 maanden. Boetevrije extra aflossen is toegestaan als je als ondernemer geld leent bij Spotcap. Er volgt op je aanvraag al binnen 24 uur een kredietbeslissing, waarbij er een BKR toetsing plaatsvindt. Een verdere voorwaarde is dat je bedrijf minimaal 2 jaar bestaat.

SpotcapNew10


New10 staat voor online zakelijk lenen voor bedragen tussen 5.000 tot 1.000.000 euro. Je leent het geld via een officiële bank. New10 is ontstaan dankzij een initiatief van ABN Amro om online zakelijk lenen voor MKB-ondernemers gemakkelijk te maken. Je hoeft niet naar de bank toe, want je regelt de aanvraag online en krijgt binnen 15 minuten al een aanbod. Je bedrijf moet alleen 15 maanden bestaan om voor een krediet in aanmerking te komen. Ook vindt er een BKR toetsing plaats.

NEW10 bedrijfsfinancieringFinancieringsgilde


Financieringsgilde treedt op als kredietbemiddelaar voor bedrijfsfinanciering. Een lening is mogelijk vanaf 1.000 euro tot maximaal 1.000.000 euro tegen een rente vanaf 2,9% per jaar. De looptijd is variabel vanaf 3 maanden tot 60 maanden. Er is sprake van een toetsing bij het BKR en je bedrijf moet minimaal 6 maanden oud zijn. Dus ook als je een starter bent, kan je hier terecht voor elk gewenst MKB bedrijfskrediet.

financieringsgildeMKB Bedrijfskrediet


MKB Bedrijfskrediet biedt uitstekende mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering als je een starter bent. Ook voor gevestigde bedrijven is hier een MKB krediet verkrijgbaar. Er is wel een BKR toetsing, maar dat hoeft op zich geen beperking te betekenen. Het is mogelijk om gratis een online kredietcheck uit te voeren bij MKB Bedrijfskrediet.

MKB Bedrijfskrediet.nlLoanStreet


LoanStreet is een partij die geheel automatisch kredieten voor je bedrijf vergelijkt om zo met het beste aanbod te komen. De te lenen bedragen variëren van minimaal 25.000 tot 5.000.000 euro tegen een rente vanaf 1,5%. De automatische vergelijking tussen zakelijke kredietverstrekkers maakt het mogelijk om een lening op maat te krijgen. Er vindt een toetsing plaats bij het BKR maar dat hoeft in de praktijk geen beperking te betekenen. Er geldt wel een vereiste en dat is dat je bedrijf minimaal 1 jaar moet zijn. 

Loanstreet bedrijfsfinancieringZakelijke kredietverstrekkers vergelijkenJe ziet dat er veel mogelijkheden zijn om een bedrijfsfinanciering aan te vragen. Om bij de juiste partij terecht te komen, maak je een vergelijking. Kijk bijvoorbeeld of je aan de voorwaarden voldoet als het gaat om de leeftijd van je bedrijf. Er zijn wat betreft voor starters minder mogelijkheden in vergelijking met al langer gevestigde bedrijven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar bedrijfsfinanciering? Dan zie je toch dat er mogelijkheden zijn om zonder jaarcijfers geld te lenen. Een ander punt van vergelijk is de omzeteis die kredietverstrekkers stellen. Voldoe je daar niet aan dan zoek je beter een andere partij waar je wel terecht kan voor het aanvragen van bedrijfskrediet. Gemakkelijk en snel online bedrijfsfinanciering aanvragenHeb je een vergelijking gemaakt tussen de aanbieders van bedrijfskredieten? Dan weet je wat de beste partij voor jou is en vraag je gemakkelijk en snel een bedrijfslening aan. Het is natuurlijk toegestaan en misschien ook wel slim om meerdere gratis offertes aan te vragen. Dan is het mogelijk om een verdere vergelijking te maken. Bijvoorbeeld door naar de rente en naar de overige voorwaarden te kijken. Misschien heeft de ene partij wel een langere looptijd en de andere partij een lagere rente. Of wil je graag dat boetevrij aflossen is toegestaan.

​Wil je alle detai​ls nog een keer op een rij zien? Bekijk dan ons complete overzicht van zakelijke kredietverstrekkers:

Direct-naar-het-overzicht-van-zakelijke kredietverstrekkers
Door de offertes ook nog eens met elkaar te vergelijken kom je uiteindelijk tot de beste keuze. De bedrijfsfinanciering is daarna snel geregeld als je het kredietvoorstel eenmaal hebt ondertekend. De online aanvraag verloopt gemakkelijk. Elk van de kredietverstrekkers loodst je soepel en snel door de aanvraag heen. Zo zijn er ook aanbieders van bedrijfsleningen die voorzien in een koppeling met data uit je boekhoudpakket. Dat maakt het wel heel eenvoudig om online bedrijfsfinanciering aan te maken.

bedrijfsfinanciering

 Maak je keuze en klik op de aanmeldknop voor het aanvragen van een bedrijfslening. Dan is het zo geregeld en heb je snel je geld om te besteden aan het laten groeien van je bedrijf.