BedrijfsKrediet

​​Bedrijfskrediet vanaf 10.000 euro

​Binnen 24 uur een scherp aanbod

Bedrijfskrediet aanvragen

U zoekt geld voor uw onderneming. En het liefst zo snel mogelijk zonder rompslomp. Een bedrijfskrediet is hiervoor de beste oplossing. U kunt eenvoudig online binnen 10 minuten een bedrijfskrediet aanvragen, waarna u binnen 24 uur een antwoord ontvangt met een financieringsaanbod.

Wat is een bedrijfskrediet

Een bedrijfskrediet is een zakelijke lening waarbij u een bepaald maximaal afgesproken bedrag leent, maar daarbij alleen rente betaald over het bedrag voor de periode dat u het leent. Een bedrijfskrediet kan gebruikt worden voor verschillende bedrijfsdoeleinden. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe machine of bedrijfsauto aanschaffen, uitbreiden of de cashflow verbeteren.

Bedrijfskrediet bij een gewone bank

Een bedrijfskrediet aanvragen kunt u bij een gewone reguliere bank doen. Een gewone bank is echter vaak zeer streng en kijkt heel kritisch naar uw omzet, bedrijfsplan en resultaten van de afgelopen jaren. Het kost u veel energie en tijd om een gewone bank te overtuigen om u een krediet te verstrekken. Daarnaast zijn gewone banken veelal niet voordeliger als het aankomt op een bedrijfslening. Zij hebben immers duur personeel in dienst, grote kantoren en zijn vaak niet snel met het beoordelen en praktisch uitvoeren van een bedrijfslening. Er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden om een krediet te krijgen voor uw bedrijf.

Bedrijfskrediet via crowdfunding

De beste optie om een bedrijfskrediet te nemen is via crowdfunding. Zakelijk geld lenen zonder tussenkomst van een bank is heel populair en het aantal ondernemers dat gebruik maakt van deze vorm van lenen groeit enorm. Lenen via crowdfunding is net zo veilig en betrouwbaar als lenen bij een gewone bank, alleen wel stukken makkelijker, veel sneller en vaak goedkoper. Deze alternatieve financiering wordt door ondernemers steeds vaker verkozen boven de reguliere financieringsmogelijkheden bij een gewone bank.

Het principe van crowdfunding is heel eenvoudig: U bent ondernemer en u heeft een investeerder nodig voor uw lening. Investeerders hebben bedrijven nodig waar zij hun geld in kunnen investeren in de vorm van een lening. Investeerders en ondernemers als u worden samengebracht op een van de grootste kredietmarktplaatsen die er is.

Hoe vraag je een bedrijfskrediet aan

Een bedrijfskrediet aanvragen is in 3 simpele stappen geregeld:

 • In 10 minuten online een bedrijfskrediet aanvragen
 • Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvend financieringsaanbod
 • Als uw lening gefinancierd is dan wordt u binnen enkele dagen uitbetaald

Bedrijfskrediet bij Funding Circle online aanvragen

Kenmerken bedrijfskrediet

 • U kunt een bedrijfskrediet aanvragen vanaf 10.000 euro tot 250.000 euro.
 • De looptijd is vanaf 6 maanden tot 5 jaar.
 • Géén boetes bij vervroegd aflossen
 • Rente vanaf 2,49 % per jaar

Minimale eisen om een bedrijfskrediet te ontvangen

 • U heeft minimaal € 30.000,- omzet in de afgelopen 2 jaar
 • Uw bedrijf bestaat langer dan 2 jaar
 • U bent een eenmanszaak, VOF of BV
 • Stabiele of positieve omzet
 • U heeft een correcte boekhouding
 • U heeft geen grote schulden geregistreerd bij het BKR
 • U bent als eigenaar woonachtig in Nederland

Bedrijfskrediet

 

Funding Circle

Funding Circle is het grootste financieringsplatform ter wereld waar ondernemers en investeerders elkaar ontmoeten. Zij hebben reeds 68000 kleine ondernemingen wereldwijd geholpen met een bedrijfsfinanciering met een totale waarde van 8,2 miljard euro. Indrukwekkend,  en tegelijkertijd een teken dat u met een betrouwbare kredietverstrekker te maken heeft.

Een groep van 90.000 investeerders staat klaar om uw bedrijfskrediet te financieren. Een robuust team van experts staan voor u klaar bij de perfecte klantenservice, gewoon in het Nederlands.

Hoe werkt Funding Circle

Onderstaande video legt precies uit hoe Funding Circle werkt:


Investeerders lenen hun geld uit via Funding Circle, en halen hier hun rendement uit. De ondernemer die vervolgens een lening van Funding Circle krijgt betaald maandelijkse kosten bestaande uit aflossing en rente.  Alles wordt online beheerd en geregeld, wat zich uit in een snelle service met een eenvoudig proces.

Funding Circle

“Online zijn veel aanbieders te vinden van kredieten. Vaak goedkoper dan de bank. Funding Circle is voor Nederlandse bedrijven die minimaal twee jaar een omzet van meer dan 30.000 euro draaien “
MKB servicedesk

Bent u overtuigd?

Vraag dan vandaag nog een bedrijfskrediet aan bij Funding Circle, en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Het verplicht u tot niets en het aanvragen van een offerte is altijd gratis. Dus u loopt geen enkel risico, en u weet direct hoeveel u kunt lenen en wat het per maand kost.

Bedrijfskrediet bij Funding Circle online aanvragen

Meer opties om een bedrijfskrediet aan te vragen

Wilt u een overzicht van meerdere zakelijke geldverstrekkers zien en de daarbij behorende informatie lezen dan vindt u die in ons overzicht van zakelijke geldverstrekkers. Hier vindt u de 10 beste zakelijke kredietverstrekkers, samen met een link naar de betreffende informatie-pagina alwaar u meer te weten kunt komen van de kredietverstrekker van uw keuze. Of u vraagt direct online een offerte aan bij meerdere kredietverstrekkers. Zo kunt u goed vergelijken en de voor u beste of goedkoopste zakelijke kredietverstrekker uitzoeken.

 

Overzicht kredietverstrekkers bedrijfskrediet